Quantcast

Baltijos šalių ir Lenkijos ministrai aptars saugumo padėtį regione

Krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas ir užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis pirmadienį Latvijoje regiono saugumo ir gynybos aktualijas aptars su kitais Baltijos šalių ir Lenkijos gynybos bei užsienio reikalų ministrais.

Aštuonių ministrų susitikime Rygoje bus diskutuojama apie regiono saugumo iššūkius, atsaką į migrantų krizę pasienyje su Baltarusija, „Zapad 2021“ pratybas, pranešė Krašto apsaugos ministerija.

Antroje dienos dalyje gynybos ministrai vyks į Latvijos poligoną Adažyje, kur dalyvaus pratybų „Silver Arrow“ („Sidabrinė strėlė“) svečių dienoje, apžiūrės latvių karinius pajėgumus, dalyvaus diskusijoje apie regioninį saugumą.

Praėjusią savaitę Baltijos šalių ir Lenkijos gynybos ministrai buvo susitikę Liublianoje vykstant neformaliam Europos Sąjungos gynybos ministrų susitikimui.


Šiame straipsnyje: ministraisusitikimasRyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klpd.

Klpd. portretas
Jau seniai ponas Anušauskas mane stebino savo tam tikru bruožu - paklaustas ar Rusija kelia grėsmę, jis visada labai atmestinai atsakydavo kad ne. Net prisimenu jo vieną frazę,,..jei įkiši į vandenį ranką ir ją ištraukus vandeny liks duobė, tai tik tokiu atveju yra šansas kad Rusija puls.." Žinoma šlykštu buvo metų metais klausytis konservatorių skalikų lojant ,,rusaipuolalabaipuola", bet kai toks žmogus su TOKIAIS požiūriais yra pastatomas vadovauti Krašto apsaugai, tai nežinai ką ir galvot.

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Taip Kutuzove reikia ginti šalį.Gal jau NATO kareiviai auksinius šauktus prapylė ???.Nupirks.

pypenas

pypenas portretas
Gandragalviai,nejuokinkit pasaulio...........???
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių