Quantcast

Baltarusių kova dėl laisvės: Lietuvos politikų diskusija peraugo į dvikovą

Grįžti į straipsnį

nors

nors portretas
viena karta pakviete i laida zmogu kuris nebijo reiksti savo nuomones kuri neatitinka oficialos nuomones patinka ar nepatinka Tomasevskio nuomone cia kiekvienas pagal savo paziuras atsirinks bet cia kazkas panasaus i debatus o ne kalbancios dvi galvos kurios varo ta pacia propaganda kad net slykstu klausytis

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Na po laidos likau šokiruotas. Iki šiol nesidomėjau ir nelabai kreipiau dėmesio į p. V. Tomaševskį, bet po tokių pasisakymų, dabar galvoju, kaip jis galėjo nukeliauti iki Europos parlamento? Nežinau kaip lenkams, bet man, kaip lietuviui gėda, kad jis atstovauja lietuvai.

Pastebejimui

Pastebejimui portretas
Nu taip, rusu vankeri, esate laisvi po savo ruskij mir mesla braidzioti ir ir ant keliu caro pagalbos prasyti. Sveikinu istojus i trecio pasaulio gretas, vatnike.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Atsiklausk Briuselio ir Vašingtono ar gali žviegti lauko išvietėje.

Pastebejimui

Pastebejimui portretas
Hahaha, laisvesne nei lt :)))))) tu nelabai sveikas, ar ne? Cia kaip kad viena is buku Rusijos vistu Rusijos dumoje pasake, kad draudimai ir yra laisve :)))))) mauk i Rusija, busi laisvas zmogus.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Apie kokią kovą dėl laisvės svaigstate? Baltarusija laisvesnė nei LT, tiesiog daliai gyventojų nusibodo monotoniška santykina gerovė ir batka, bet apie jokias "vakarietiškas vertybes" net kalbos nėra, nebent tai apie žydruosius tetervinus aktyviai dalyvaujančius riaušėse.

visiems aišku

visiems aišku portretas
Prichvatizacija sunaikino Lietuvos valstybę.

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Aš irgi aktyviai kovojau už nepriklausomybę, demokratiją, o ką išsikovojom? Lietuvos išparceliavimą, išsidalijimą. Jau priviso pilna teisėjų, kuriuos senai reikėjo teisti, o jie vis tebeteisia kitus. Faktų turiu absčiai. Lukošenka šaunuolis, kad neleidžia sunaikinti Baltarusijos. Mano tel. 8 662 33770.

TOMAS

TOMAS portretas
tik ne tomaševskiu spresti kaip lietvai elgtis su georgijos juostelėmis palaikantis vienos tautos užgrobimus/ krymo teritorijų

Už tai Kremlius Tomaševskį laiko itin naudingu idiotu

Už tai Kremlius Tomaševskį laiko itin naudingu idiotu  portretas
............................................................

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Nieko nuostabaus – Tomaševskį patys lenkai tiek Lenkijoje, tiek Lietuvoje laiko trenktu.

...

... portretas
tomasevski palaikau.valdzia kisasi i kita valstybe,o ypac koncervatoriai kurie subinlaiziavo komjaunuoliams .o dabar isverte savo kailius .kgb uzslaptino

Galerijos

Daugiau straipsnių