Quantcast

A. Armonaitė sukritikavo reakciją dėl civilinės sąjungos: tokie kvykavimai yra veidmainystė

Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė pabrėžia, kad visi Laisvės frakcijos nariai neabejotinai palaiko pirmadienį valdančiųjų pristatytą Civilinės sąjungos įstatymo projektą.

Visgi tokios vienybės dėl vienos lyties asmenų santykių reglamentavimo ministrė pasigenda iš kitų Seimo frakcijų, kurių nariai, anot jos, vis dar veidmainiškai bando ieškoti kompromisų.

„Galiu pasakyti tik tiek ir tą reikia pasakyti tiesiai, nieko neslepiant – iš Laisvės frakcijos vienuolikos narių absoliuti dauguma, visi šimtu procentų, palaiko ambicingą liberalų Partnerystės įstatymą. Deja, kitos frakcijos Seime, absoliučiai visos frakcijos, nėra dėl to vieningos. Tai reiškia, jog, norėdami eiti bent truputį į priekį, bent mažu žingsneliu, mes turėjome padaryti didelius, milžiniškus, konservatyvius kompromisus“, – ketvirtadienį Žinių radijui teigė ministrė.

Ir kai aš dar girdžiu kitame kampe kvykiant opoziciją, kad reikia dar kompromiso, tai jau yra veidmainystė, ir tai jau nebekonstruktyvu.

Kitų Seimo frakcijų nariams nuogąstaujant esą vis dar reikia ieškoti kompromisų, A. Armonaitė pabrėžia, kad šiuo metu jau nėra kur atsitraukti.

„Mes neturime kur daugiau trauktis, nes kitaip jau nebebus nei civilinės sąjungos, nei bet kokio kito porų santykius reglamentuojančio projekto. Ir kai aš dar girdžiu kitame kampe kvykiant opoziciją, kad reikia dar kompromiso, tai jau yra veidmainystė, ir tai jau nebekonstruktyvu“, – pridūrė ji.

ELTA primena, kad pirmadienį valdantieji pristatė Civilinės sąjungos įstatymo projektą. Valdančiųjų teigimu, šis įstatymo projektas yra kompromisinis variantas, parengtas įsiklausius į nuotaikas visuomenėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ruta

Ruta portretas
Čia ne ministre,čia Lietuvos gėda

senis

senis portretas
čia kaip rusija ka bedarytum vis vien blogai ir tam galo nesimato.

o

o portretas
sie svab klonai ir skalina betka kad nukreipt demesi kas isviso darosi juk tai samoningas tautu zmoniu supriesinimas negi ir tie lengvatykiai marmaliuoti to nemato ir nesupranta jei juos pacius nepaverte klonais sis marmalas?===
VISI KOMENTARAI 50

Galerijos

Daugiau straipsnių