Quantcast

A. Armonaitė: stengiamės padėti verslui, o tada ateina A. Širinskienė ir skleidžia nuodus ir purvą

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
Armonaite gydykis nuo narkotikų.Apsinarkosinusi visada ,dar matai netinka Sirinskiene.Kada pagaliau baigsis šitų išsigimėliu komandos kadenciją.

Siaip

Siaip portretas
Satyros zurnale ,,Sluota,, buvo rubrika - ,,cia priejo Kindziulis...,, Kuris anekdotineje situacijoje apnuogindavo kvailystes ir beprasmybes. Taip ir su sia Astronaute panasiai, eina daro, komunikuoja, merkia (anot jos investuoja) milijonus, o kai karodoma, kad tai snypstas ir niekas pasiausia kudlas... Pvz. Dabar su SpaceX iskele LT veliava, aisku ne uz aciu ir kas toliau? Anksciau lietuviai per NASA palydovus leido. Kita kvailybe - sugalvojo viesbuciu verslo gaivinimo plana, apmoketi atvykstantiems uzsienieciams lovadiedienius isleido milijona pritrauke 40 svieciu.... Geriau pas ja butu tiesus plaukai ir banguotos smegenys, o ne atvirksciai...

Anonimas

Anonimas portretas
tushcia kalbe ishkasena

Anonimas

Anonimas portretas
..nuodingesnes ,,nei ta susivelusi lgbetine kutvela tai ir nerasime..

Nepatinka valdantiesiems

Nepatinka valdantiesiems portretas
sąžiningi ir principingi žmonės . Koks triukšmas kilo kai prieš rinkimus buvo išleistas žurnaliukas NELIEČIAMIEJI ,bet į teismą niekas nesikreipė ir neprašė paneigti informacijos . Kuo daugiau Seime būtų tokių žmonių kaip p. Agnė Širinskienė (rami,kultūringa, sąžiningai dirbanti ir kt.), mažiau vietos liktų p. aušrinėms ,kurios kolegas gali ir ,,š...o gabalais išvadinti).

Hm

Hm portretas
Armonaite negerai dirbi ir turėtum pasitraukti iś ministro pareigu. Tau toli iki Širinskienės. Ji moteris nors stengiasi dėl lietuvos gerovės. Armonaite o ka tu padarei? Nieko pikdai ir kvailini . PASITRAUK ARMONAITE IR LEISK ŽMONĖMS GYVENTILAISVAI. TU MAN NULIS

onute

onute portretas
verslinikes kabutese tvarko lietuva siukses

onute

onute portretas
vyt lauk ta zyde ir senmerge arkledante mes badaujam o jos uz musu pinigus skraido

padėjo kabutėse verslui

padėjo kabutėse verslui portretas
kai valdžia susiriejo su visais kaimynais ir net su Kinija. O pas arabus atvyko kaip klounai.

Autorei

Autorei portretas
"Stengiamės padėti verslui" - deja, kai trūksta kvalifikacijos, padėjimas virsta tik nuostoliais. Pavyzdžių daugybė

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Dvi vištos nepasidalijo slieko.

:)

:)  portretas
politikų reitingai parodo " kas yra lodoriai " :) Ministrė laisvoji Armonaitė reitingų paskutinėse eilutėse :) patryjotas ? Tada aišku ? :)))

Šauna

Šauna portretas
Šaunuolė ministrė! Pranašesnių lodariai nemėgsta

Kęstas

Kęstas portretas
Valdančiųjų kultūros lygis: Armonaitė: "Mes čia facilituojam (neklausk (K.)), o jūs visi kiti skleidžiat dūmus ir nuodus." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimas

Anonimas portretas
Besmegeniai - PEDALAI verslui NE PADES ir NE pakeliui .

Kur duoda bukiems išsilavinimą ? :)))

Kur duoda bukiems išsilavinimą ? :)))   portretas
Pupuliukas sluchen išmoko parašyti ir tai su klaidomis :) O dabar apie SKOLĄ , kur liberkonservatos ruošiasi išleisti eurus ir išauginti Lietuvos skolą , man tikrai klausimas :) Verslai dirba , išmokų nebereikia , o milijardai bus " įsisavinami " ? _Prognozuojama, kad šiemet valstybės skola sieks apie 26,247 mlrd. eurų (51,9 proc. BVP). Manoma, kad 2022 metais ji gali padidėti iki 26,792 mlrd. eurų (50,5 proc. BVP), o 2023-iaisiais – iki 29,070 mlrd. eurų (52,1 proc. BVP).!!!!!!

Ypatingai bukai išsilavinusiam liberbuhalteriui , švieskis

Ypatingai bukai išsilavinusiam liberbuhalteriui , švieskis  portretas
Dar metų pradžioje, visam pasauliui susidūrus su neeiline situacija – COVID-19 virusu, teko imtis skubių ir drastiškų veiksmų. Plintantis virusas sustabdė arba reikšmingai apribojo dalį ūkinės veiklos, o tai stipriai atsiliepė daugeliui šalių ekonomikų. Siekdamos sumažinti krizės sukeltus padarinius, didžioji dalis pasaulio valstybių ėmėsi įvairių ekonomikos skatinimo priemonių. Ne išimtis ir Lietuvos vyriausybė, kuri siekdama užtikrinti valstybės iždo likvidumą pradėjo sparčiai skolintis. Ekonomistų NUOMONE mūsų šalis gana sėkmingai susitvarkė su pirmąją pandemijos banga, sugebėdama patirti mažiausiai ekonominių nuostolių, LYGINANT su kitomis Europos Sąjungos šalimis.

Lauk iš ministrės ir seimo šia falšyva blondine.

Lauk iš ministrės ir seimo šia falšyva blondine. portretas
Ką gali pasakyti šviesi kaliausė kuri siūlo jos klausytis 4 metus ,o paskui galima nerinkti. Taip ji pasisakė žurnalistams ir dabar tauškia bele ką.

Fui....

Fui.... portretas
Bukesnių už patryjotus kaip aiškėja nėra :) na dar žolytės mėgėjai galėtų konkuruoti dėl buko ir bukesnio :)))

Anonimas

Anonimas portretas
Sirinskiene , per keturis metus su savo valstieciu klase sugebejote prauliavoti ir padidinti lietuvos skola 5 milijardais euru. Ka apie tai noretum pasakyti?

Pavoriniai valstieciai

Pavoriniai valstieciai portretas
Ko noreti, sluchen sirinskiene atstovauja buka ir neissilavinusia valstieciu klase. Nenuostabu, kad ir elgiasi kaip zemiausio luomo atstove.

Anonimas

Anonimas portretas
Maziau kreiptu demesi i ta kaimo vista sirinskiene.

tu

tu portretas
ciniska /karve/ kas tave iremino su visa lgbt saika gal VRK biolaurute kuri poto nusimuilino nelok ant musu rinktos gerb A Sirinskienes su visa socberg saika nes patykek tauta su laiku jus kaip siuksles kartu su zolytem issluos isvampirstatuso uz kuri dar teks atsakyt nes tikri lietuviai ypac is kaimo islaike sali visais laikais ir islaikys be MAX...imu o exrasense Darjana teisingai pazymejo bus sunku bet neprazusim o kas prieto veda pats zus======

Ypatingai bukam patryjotui ???

Ypatingai bukam patryjotui ??? portretas
Liberkonservatos skleidžia " nuodus ir purvą " ....Kas dėl " 20 vagonų "____Ikiteisminis tyrimas tebevyksta, šiuo metu atliekami suplanuoti procesiniai veiksmai, kurie viešai nėra komentuojami. Įtarimai šiame tyrime nėra pareikšti“, – komentavo generalinė prokuratūra.20 vagonų yra milžiniškas kiekis. Kodėl ta frazė yra linksniuojama, negaliu pakomentuoti, nes pagal tai, koks užklausime nurodytas galimai dingusių prekių kiekis, tai tikrai neatitinka 20 vagonų. Ikiteisminio tyrimo medžiagoje vagonai taip pat neminimi, minimi konteineriai, konkrečiai – 32 vienetai“, – kalbėjo A. Margevičiūtė.

:)))))

:))))) portretas
Ponia laisvoji Armonaite , panašu pagalbos verslui nereikia , jie sugeba ir taip prasisukti :) Net pačios bendrapartietis , kuriam pareikšti įtarimai :) ..... gal nustokite kvailinti ir taip nieko nesuvokiančių patryjotų :)))

Ypatingai bukam patryjotui ???

Ypatingai bukam patryjotui ???  portretas
Ir prie " brangių " testų nagus prikišo vienas iš laisvų . Skaityk gal pavyks suvokti ir nedemonstruoti bukumo ____Tyrimą dėl 6 mln. eurų vertės greitųjų koronaviruso testų pirkimo atlieka Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba (FNTT). Iš viso tyrime įtarimai pareikšti šešiems asmenims, tarp įtariamųjų – testus tiekusios įmonės „Profarma“ atstovai, tuometinė sveikatos apsaugos viceministrė Lina Jaruševičienė, Vilniaus miesto tarybos narys, Laisvės partijos atstovas, bendrovės „Bona diagnosis“ vadovas Redas Laukys.

??? Lyg ne pilnatis ....

??? Lyg ne pilnatis .... portretas
Kaip nusibodo kvailiai patryjotai ...nesurezga nei minties nei komentaro , tik copy melagienų ? Alio , ypatingai bukam , rodau ant pirštų - teisėsauga tiria !!! Kaip ir konservatų " melą ir nuodus " dėl 20 vagonų !!!! Įtarimų NIEKAM NEPAREIŠKĖ !!! Viskas , net ypatingai bukas turėtų suvokti :))) Tu net nesupranti apie ką Širinskienė rašo :))) Eilinį kartą įsitikinu , liberkonservatas renka ne patys protingiausi .

???

??? portretas
Širinskienė tylėjo apie Skvernelio ir Verygos pirktas apsaugos priemones ne po 3 eurus , ir tuo pačiu metų o po 12 eurų. Tai ponia kodėl tyli iki šiolei?

Anonimas

Anonimas portretas
Tu b... sau padek, o prie verslo nelysk, nes nuo tavo pagalbos vien tik bedos.

Jurgis

Jurgis portretas
šlykštesnės bobos neteko nei matyti nei girdėti

Netikim narkotikų fanais

Netikim narkotikų fanais portretas
Narkotikų, alkoholio gerbėja, besitaškanti epitetas" šūdo gabalas" dar dršsta kaltinti profesorė Agnė Šrinskienė melu? Amoralios, bukenos, suisbūruios š Laisvinamąją partiją.

User

User portretas
Armonaite turi palikti seima!

Bajanas \\\\\.../////

Bajanas  \\\\\...///// portretas
Kaip tai pusprotei kūtvelai liežuvis verčiasi taip šnekėti.Jau baigia Lietuvą finansiškai ir morališkai ištratinti ji dar lezbė turi žodį.---Iš jūsų pusės iškrypėliai, purvas ir nuodai,sumaišei adresą, buka'laure.

Kęstas

Kęstas portretas
Reikia dirbti Lietuvoje, o ne važinėti po svieto pakampes. Lietuvos ūkininkų reputacija šiandien yra katastrofiška: "nuomonė - Oi---ūkininkams tuoj bedugnė bus,...ha-ha-ha -negalės dar vieno džipo ar sūnui dar vieno buto (nuomai) Vilniuje nupirkti..? O kad nuodija žemę visas pašales suarę--tai nieko,!! kas ta biologinė įvairovė--kolchoziniams drapakams tas pats. Jiems kad tik daugiau grūdų ...beje, 70% eksportas ,ir tai skirta musulmonams bei neg...oi, -afrikiečiams-- Ar tikrai niokojant savo žemę Lietuvai to reikia?? laima - kas kaltas , jei ne socdemai ir valstiečiai , kad Lietuva turi importuoti pieno produktus ir kiaulieną , o visa beveik žemė užsėta grūdais , kurių auginimui naudojama daug trąšų ir pesticidų TODĖL NE MINISTRAS TURI ATSISTATYDINTI , o stambieji žemvaldžiai turi būti APMOKESTINAMI." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

sos

sos portretas
netrugdykit armonaitei prabangiai gyventi. bandos reikalas ---tik dibti ir pildyti biudzeta, kuri yra kam istaskyti

*****

***** portretas
Armonaitės kaip ministrės reitingas dugninis , liko tik pasidraskyti išplėtus akis ir rėkiant ....Aš jos net matyti jau negaliu , o klausytis " kalbų " jau senokai nebegaliu ( po intervo koks gėris bus GP ir kaip visi LAISVAI be KAUKIŲ galės visur eiti ) . Versli Lietuva - biudžetinė kontora , kurios " stogas " ministerija , todėl ministrė PRIVALĖJO žinoti už ką ir kam bus mokama . Tik patryjotai niekaip nenori suvokti " valstybės biudžetas " ne privati piniginė norams pildyti !!! Turi būti nauda Lietuvai . Nepamenu kiek eurų ar ne 200000 laisvoji ištratino kažkokiai " turizmo akcijai " kuri visiškai nepasiteisino kaip sakė viešbučių atstovai , o kur dar eurai " kosmosui " ?

Kauniete

Kauniete portretas
Niekas nepamirso kiek nuodu ir purvo isliejot budami opozicijoje ant ant buvusios kadencijos valdanciuju,kurie dirbo nepalyginamai skaidriau

****

**** portretas
iš to paties biudžeto liberalūs baldus vieni kitiems užsakinėja ( girdėjau nutrauks sutartį kada pasiviešino info ) , kiti iš " medicinos " foto sesijas , pokalbius ir tekstus užsakinėja , o ligonines ( Šakiuose ? ) ir ....uždaryti ruošiasi ? Vienžo , tokios beviltiškos nevykėlių kaip ši vyriausybė Lietuvoje nebuvo .

Užtai

Užtai portretas
kokį malonumą turi armonaitė "pasidraskyti" savo pareiškimais prieš A. Širinskienę nė nepaaiškindama kas gi organizavo ir davė nurodymą apmokėti tuos "lengvus pusryčius". Ar tikrai be premjerės ir ministrės žinios tai buvo padaryta?

****

**** portretas
man būtų negaila tų brangių pusryčių , jei " armonaitės ir kita šaika " dirbtų tautos labui. O kas vyko nuo jų valdymo pradžios ? Ciniškai visus žlugdė , ypač smulkųjį verslą , o dabar ryja už mano kaip mokesčių mokėtojo pinigus ir dar vaidina " gelbėtojas " ? Cinizmas ar neadekvatumas ? Ką reikia vartoti , kad taip " išplauktų " realybė ? Varo per ausis atsilupėliams , o tie krykščia ...ir pritaria ? Patryjotai ...Vieni " pusryčiauja " JAE , kiti Aplinkos ministerijoje kavą " tonomis " geria ir t.t. ir viskas iš biudžeto , kuriame neliko pinigų tik dirbantiems , pensininkams , neįgaliems , vaikams ? Dekit pragare , ponai valdantieji liberkonservatos + liberalieji+ laisvi .

:)))

:))) portretas
Galiu pasakyti , neatsipirks tie pusryčiai " žmonių biudžetui" , taip kaip neatsipirks ir išmesti pinigai " kosmosui " , ponia laisva Armonaite .

islindo verslianyku padeeja armonaite cha cha ha

islindo verslianyku padeeja armonaite cha  cha  ha portretas
gryzk atgalios y greitkelio trasa .... ten furistams padesi....

kiek dar ta isverstakure

kiek dar ta isverstakure portretas
sirinskiene lietuviai rinks i seima?

ARMONAITĖ paveikta ž o l ė s -

ARMONAITĖ paveikta ž o l ė s - portretas
p a s t o v i a i yra t r a n s o būsenoje, kuri t r u k d o vykdyti ministrės pareigas, daro ŽALĄ valstybei

verslas

verslas portretas
legalizuoti kvaišalus , iškrypėlius ...Administratoriams-dosnus atlygis

IŠANGĖS gaujos atstovė ARMONAIĖ,

IŠANGĖS gaujos  atstovė ARMONAIĖ,  portretas
pastoviai s k l e i s d a m a SMARVĘ, bando apnuodyti ne tik Lietuvos žmones, bet VAGIA gyventojų pinigus.

astronautė tik papirktus

astronautė tik  papirktus portretas
paauglius geba suklupdyt Gedimino pr.

tau

tau portretas
iki Sirinskienes kaip kaip zemei iki dangaus.

SIMAS

SIMAS portretas
už melą apkaltą kad būtųaiškuir kitiems seimunams nes pasijuto nebaudžiami gali kalbęti ką tik nori bet visiems galioja tąpati konstitucija ir už šmeižtą galioja baudžiamasis kodeksas

pilietis

pilietis portretas
Tu su savo vistos protu nepadedi verslui o tik kenki. Giriesi kitu nuopelnais

tai

tai portretas
> anupras. Liberalios "laisvės" žole mėgaujatės.

Verslas

Verslas portretas
Juokas net paime čia ji padeda viska žlugdidama

:)

:) portretas
Kaip Amerikos ambasada palieps, taip giedos.

anupras

anupras portretas
Valstietiški priekvaišės kliedesiai skirti tik jos entuziastiškų gerbėjų pasimėgavimui..

S.S.S.

S.S.S. portretas
"stengiamės padėti verslui", kur? Dubajuje? Čia pinigų taškymas daugiau nieko.

666

666 portretas
ka viekia raudonkoncerviu troliai komentuoja užstoja subininius

Vytautas

Vytautas portretas
Šita vyriausybė tik žlugdo Lietuvos verslą.

Gandragalviai

Gandragalviai portretas
Pragydo karbauckio subinlaižiai

Čiaupas --> Achtung!!

Čiaupas --> Achtung!! portretas
Įpilk ir man to skysčio, kurį nuo pat ryto geri. :-)

raktas

raktas portretas
jau padejo ipac smulkem verslui tik bl atejo i valdzia ir baigesi ismokos nors zmoniu srautai per puse sumazeje na bet ar valdziazmogem tai rupi

jus niekur

jus niekur  portretas
pasirodo versla savo stumia LGBT

chi - juokas

chi - juokas portretas
Visiški ubagai tie verslininkai su savo ministre - negali net už pusryčius susimokėti - tokie todėl ir rezultatai

Achtung!!!

Achtung!!! portretas
Rašo juodai dazys gatves stulpus ir kt elementus turistai nebevaziuos ir miestieciam liudesys

Manau

Manau portretas
Kad didžiausius nuodus,purvą skleidžia pati Armonaitė.Ji skleidžia lbgt iškrypėlių nenormalius norus,tvirkina mūsų jaunimą.Nuolat purvais drabsto Prezidentą,niekina mūsų Tautą stengiasi ją sunaikinti šlykščiais lbgt iškrypėlių norais.Nori sunaikinti tradicines šeimas,ir nuolat kas tik pasipriešina grąsina susidorojimu,atvirai per spaudą,per visokius pasisakymus.Štai tokiai ir neegzistuoja jokie įstatymai.Ką ji nebaudžiama? Ir visi esantys seime kurie pritaria prievarta,dėl tos vakcinos irgi yra nebaudžiami? Kur prapuolė LR Konstitucija ginanti žmogaus teisę? Jie visi turi atsakyti už mūsų Tautos naikinimą.

LGBT NARKOTIKAI, LESBES PROSTITUCIJA IR VISI IŠKRYPIMAI

LGBT NARKOTIKAI, LESBES PROSTITUCIJA IR VISI IŠKRYPIMAI portretas
PUIKUS UZSIENIO VERSLAS. PRASKOLINTI LIETUVA, PRAVALGYTI, PRASKRAIDYTI.

Sasa

Sasa portretas
Nesuprantu, ko vaziuot i dubaju, ten gi lezbijanku nera.

Galerijos

Daugiau straipsnių