Quantcast

Siūlo atsisakyti baudų nepranešusiems apie įgytą kitą pilietybę

Grįžti į straipsnį

Jule

Jule portretas
Isvyke po 1990 yra gime ir auge Lietuvoj. Daugelis kovoje uz jos nepriklausomybe. Isvyke dirbe kaip baudziauninkai ir reme savo gimines Lietuvoje. Leido savo sunkiai uzdirbtus pinigus atostogaudami Lietuvoje. Bet jie kazkodel iskirti i kazkokia nesuprantama atstumtuju grupe. Tuo tarpu vaikai, gime uzsienyje, daugelis net nekalbantis lietuviskai, niekada nemate Lietuvos, gali tureti dviguba pilietybe... As jau net nekalbu apie mazu kapuraiciu devetojus. Kur logika?

sita

sita portretas
jav sioniste perdaug sau leidzia ir kas ja ikiso i parlamenta ir taip pilna isdaviku?........

Narkota

Narkota portretas
Kada narkotikus legalizuosit, sorosine žiurke ?

Pilietis

Pilietis portretas
Jokiu dvigubu pilietybiu ne lietuviams.

...

... portretas
KLIEDESIAI: "Anksčiau ar vėliau galimybė turėti Lietuvos ir kitos šalies pilietybę bus numatyta Konstitucijoje" - tai veikimas PRIEŠ Valstybę, tai NORAS pasakyt kad Lietuvos Pilietybė NIEKO nereiškia, kad tai tik tuščias garsas, kad žmogus turintis TIK Lietuvos pilietybę tėra TIK 'runkelis', kad 'MUS' tik svetima pilietybė gali išgelbėti (o juk tai VISOS LR Konstitucijos PANEIGIMAS!). Ir šiuo atveju nedera dangstytis kažkokiais procentais - dviguba pilietybė DRAUDŽIAMA (ir net ne įstatyminiame, o Konstituciniame lygmeny!), taip kad raginimai nebaust už įstatymo (ir - PAČIOS Konstitucijos!) pažeidimus VIENAREIKŠMIŠKAI privalo būt traktuojami kaip Valstybės IŠDAVYSTĖ; Seimo narei už tai PRIKLAUSO APKALTA.

Lietuviai negali

Lietuviai negali portretas
Lietviai negali bet tukstancia nelojaliu zydu lietuvos respublikai gali sako rado kam uz tai susimoketi tai gal viesai paskelbkit kam ir kiek reikia sumoketi zmones baudas iskarto sumokes ir gales tureti dvi pilietybes

Na užkniso-

Na užkniso- portretas
Lietuvoj seniai tiek gyventojų nėra. Ką ten skaičiuoja valdžiažmogiai???

hara

hara portretas
Kas cia dar tokia?

Galerijos

Daugiau straipsnių