Quantcast

A. Armonaitė: „auksiniai balsai“ Seime nuolat palaiko valdančiuosius

Seimo Mišrios grupės narė Aušrinė Armonaitė teigia, kad, nors memorandumą dėl valdančiosios koalicijos stiprinimo pasirašiusios partijos neturi daugumos, vis dėlto jas dažnai remia kitų Seimo frakcijų narių palaikymas.

Pasak jos, susidarius koalicijai, bus įdomu stebėti, kaip toliau kelią skinsis „valstiečių“ pasiūlymai.

„Įdomu, kaip atrodys tas tempas Seime. Šita valdančioji dauguma pasižymėjo ar tai draudimų, ar tai baudimų iniciatyvomis, gąsdinimo tonas irgi nesvetimas šitai valdančiajai daugumai“, - sakė opozicijos narė.

Vis dėlto, teigė ji, „tvarkiečiams“, „socialdarbiečiams“ ir „valstiečiams“ pasidalinus postus, tikriausiai matysime didesnį palaikymą Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) idėjoms.

„Kai padalini postus, žmonės natūraliai bus linkę labiau palaikyti tą generalinę valdančiųjų liniją, nes anksčiau tai mes matėme kartais ir kitokią nuomonę“, - konstatavo parlamentarė, pridūrusi, kad ir kitose frakcijose yra juos palaikančiųjų.

Įdomu, kaip atrodys tas tempas Seime. Šita valdančioji dauguma pasižymėjo ar tai draudimų, ar tai baudimų iniciatyvomis, gąsdinimo tonas irgi nesvetimas šitai valdančiajai daugumai.

„Yra tokie „auksiniai balsai“ Seime, ne tik mišrioje grupėje. Joje yra keletas žmonių, kurie visada palaikė valdančiuosius ir netgi, sakyčiau, advokatauja jų politikai labiau nei patys kai kurie „valstiečių“ frakcijos nariai“, - penktadienį „Žinių radijuje“ teigė A. Armonaitė, pridūrusi, kad ir Lietuvos lenkų rinkimų akcijos - Krikščioniškų šeimų sąjungos, kuri ketvirtadienį vykusiuose dalykiniuose pietuose su premjeru bei partijų pirmininkais nedalyvavo, balsai taip pat dažnai atitenka valdantiesiems.

Po ketvirtadienį Vyriausybėje vykusio susitikimo, kuriame dalyvavo LVŽS pirmininkas Ramūnas Karbauskis, Lietuvos socialdemokratų darbo partijos pirmininkas Gediminas Kirkilas, Tvarkos ir teisingumo partijos pirmininkas Remigijus Žemaitaitis bei premjeras Saulius Skvernelis, pastarasis informavo, kad dalykiniai pietūs baigėsi pasirašytu memorandumu dėl koalicijos sudarymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taboro klientas

Taboro klientas portretas
Žiurke sorosine, kada Lietuvoje narkotikus legalizuosit ?

...

... portretas
Ar nereikia ir vėl pradėt raganas degint?..

kas

kas portretas
jai nepatinka?... kad isrinko ne jos /kurtizane/ su visa lesbisvita spalvotom veliavelem juk tai sionistu statytines .....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių