Quantcast

A. Armonaitė apsilankė baruose ir pademonstravo, kaip veikia galimybių pasas

Grįžti į straipsnį

Zigmis

Zigmis portretas
Negi jums niekaip dar nedaeina, kad tikslas injekcija? O viskas kitkas tik pigus cirkas.

Antivakseris

Antivakseris portretas
Vemt vercia eiline py.... ir vagiu reklamuotojai ... Reklamuoja fasizmą , kaip Hitleris dare ta pati su žydais. Negalima sedeti žydams ant šito suoliuko, negalima eiti ta šaligatvio puse... O kai ligoninėje reikės perpilti ekstra krauja- kaip tada? Su GP niekas nereikalaus GP ? ir jei truks kraujo pils ir nesiskiepyjusio kraują? Kaip tada? Jeigu donoro organus reikes transplantuoti ir donoras bus nesiskiepyjes??? Ka sakysite ? Vaksirasizmas, Vaksifašizmas, Vaksinacizmas-- juk tai žiauru. Alio Nacistai kaip jus ? Atsiliepkite... Paziurekite 2008 metu filma- "eksperimentas 2- banga" Vokieciu filmas puikiai atskleidža fašizmo pagrindus kurio siekia musų.- jusų , bet tikrai ne mano išinkta valdžia...

Klaipėdos meras susirgo paskiepytas ir su galimybių pasu

Klaipėdos meras susirgo paskiepytas ir su galimybių pasu portretas
Tai kas bus, kai visi pasiskiepiję vaikščios be kaukių, eis ir važiuos kur tik nori? Bet ir paskiepyti ir nepaskiepyti yra viruso nešiotojai. Jei nuo rugsėjo 13 d. atleidžiamos visos vadžios, nor virusas niekur nedingo, tai bus ketvirta, penkta ir t.t. bangos. Gal to ir siekiama. O Armonaitė pareklamavo savo vienintelį darbą.

Kumelės \\\\\.../////

Kumelės  \\\\\...///// portretas
"šypsena" (grimąsa).

v

v portretas
Lietuvos gėda.

tai sitoji

tai sitoji portretas
Vel susigarbiniavo..?

Sarmata

Sarmata portretas
O ar tai tiesa, kad ji perdarytas žydukas?

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Armonaitė gali blaiviai paaiškinti, kodėl diskriminuojamos sveikų žmonių teisės, vykdoma žmonių sergregacija, bauginimas ir persekiojimas esą vardan "mokslo " ir "sveikatos", o tuo pat metu visoje Lietuvoje visa vasarą vyko ir dabar vyksta masiniai renginiai kuriuose net nebandoma laikytis elementarių saugumo reikalavimų? Patrauk tik tok suktinę ir bandyk kažką protingo atsakyti :)

idomu

idomu portretas
Ir kaip jis veikia? Paskiepyti bet sergantys galės ošti baruose ir renginiuose ir nevaržomai platinti virusą? Armoška , jūs esate DŪRA.

Kęstas

Kęstas portretas
A. Armonaitė apsilankė sostinės stoties tualete. Tikrino, kaip veikia galimybių pasas. Už naudojimąsi tualetu nesumokėjo, nes visus pinigus pragėrė, lankydama sostinės barus. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

klausyk

klausyk portretas
eurovalkata varyk nuo musu tautos kuo toliau======

kazkokia

kazkokia portretas
vakaru pridurke eurofonlisben ireminta nurodyneja kad lgbt pydarastai tai /geris/ kuriu reikia klausyt kaip zolyte rukyt?=====

jooo

jooo portretas
Gyvuliu pasas dviems menesiams, o kas po to ?! Taip svaistomi sveikatos sistemai reikalingi pinigai..

By...Rka CEO

By...Rka  CEO  portretas
Kazkokia IŠSIŠIEPELE su SENOVINIU CHEMINIU !!! SENA snuky ykišo, padirbineja INFO.... TURI buti jos naujas CHEMINIS fotkeje

Varna

Varna portretas
Skraido po barus arba plaukus tiesina. O kada dirba? Bet kai dirba tai pridirba. Aplamai nėra jokios naudos.

By. Rka paklojęs

By. Rka  paklojęs  portretas
Y ŠYKNA tawo ta ASYLU PASA!!! MAN tik LT pasas galioja !!! AŠ ne ASYLAS KAIP TOJY FOTKEJE, kazkokia skyles BANDYTOJA CHUI SUPRASI kas ten per skyle.. . TU man jo neykiši net už dyka!!!

Artūriukas

Artūriukas portretas
Kažkokia ne viso proto tuštutė...kokia jinai ministrė su vištgaidutes smegenims....???Pasirodo šalį gali valdyti ir melzeja....

klaiku

klaiku portretas
ne prie vienos valdzios nebuvo tokio 'tupo' ministro,kaip si kvailele,. reklamuojasi,kad lankosi bare ir'pradziai.uzsisako nealchgolinio gerimo,o toliau,kaip dievas duos....klaiku ziureti,kas pas mus valdzioje,sali alina pandemija,imigrantai..ocia ,vietoje to,kad sprestu rimtus reikalus,piarinasi bare... KA MANO SIMONYTE

A. Armonaitė apsilankė baruose ir pademonstravo,

A. Armonaitė apsilankė baruose ir pademonstravo, portretas
kaip turi būti perduodamos bacilos be kaukių. Šūkis to apsilankymo: "Kiekvienam Lietuvos Gyventojui — Po Nemokamą Bacilą", "Perduok Toliau".

uffo

uffo portretas
Anksciau degino raganas nes platina ligas nors is tikro jog buvo per grazios Po to naikino zydus nes jie platina ligas nes buvo per daug turtingi Dabar na ciai isskiria dali zmoniu nes nesiskiepijo o viskas tik todel jog nesiskiepije nera paklusnios avys ir galvoja savo galva

idomu

idomu portretas
Kam ji savo kvailumą demonstruoja viešai?

Parodė iniciatyva ir paskui nors pasikark .Aš viska atlikau

Parodė iniciatyva ir paskui nors pasikark .Aš viska atlikau  portretas
Sugalvoti tai sugalvojo ,tam daug proto nereikia iš kitų šalių nusižiūrėjus ,tačiau numatyti visas iš to paso būsimas galimas, jo atsiėmimo ,galiojimo ir kitos pasekmės nenumatytos .Tai ir sukelia didžiausias problemas daugeliui žmonių .Ar tai vertas žmogus ministerijos vadovo posto ?

AK

AK portretas
Dėl ko jie SAUGŪS, nesupratau? Ten pas juos vystoma kažkokia debilinta civilizacijos kryptis. Šypsena, vartojimas ir vėjai galvoje.

Klpd.

Klpd. portretas
Jau taip durnai įsivaizduoja visuomenę kad daro tokias vaikiškas demonstracijas.. Cirkininkė:D)Ir buka kaip kamštis

tiesa

tiesa portretas
vista,,,

Auksė

Auksė portretas
Ačiū tūpam žurnalistui. Dabar turiu galiojantį QR kodą.

Buvies Lietuvis

Buvies Lietuvis  portretas
Slikstu ziureti ir galvoti kas atejio i valdzia.Cia kas reklama ar ligoniu pasirodymas.

Galėjo kartu išspręsti paso klausima ,deja ji ne tokia......

Galėjo kartu išspręsti paso klausima ,deja ji ne tokia...... portretas
Pati jį sugalvojo tai ir demonstruoja galimybes. Tačiau jo galiojimas juokingas 2 mėn ,o jo atsiėmimas neturintiems išmanių technologijų kryžių keliai .Kodėl nedavė to kodinio įrašo ant skiepų kortelės. Armonaitės galvelė ne tuo buvo užimta kai sugalvojo ta pasą.

KOKIA KAINA

KOKIA KAINA portretas
KIEK JI IMA UŽ VALANDĄ ???

manau

manau portretas
Narkomanės kliedesiai ta armoška. Izraelis ir Islandija buvo paskiepyje beveik visus galinčius skiepytis, Izraelyje sergamumas padidėjo beveik 10 kartų, neveiksminga eksperimentinė vakcina prieš naujas atmainas. Tie barai taps viruso veisyklomis kurias dievais pasijutę alaus ir linksmybių mėgėjai platins nevaržomai.

Armoškė \\\\.../////

Armoškė  \\\\...///// portretas
Veiksmai,atitinka protinius sugebėjimus.

tai

tai portretas
Tipiška 1980 metų komsomolo aktyvistė, karjeristė.

taigi

taigi portretas
nei kaukes nei virusas cia ne prie ko isakymas visus suvakcinuoti nei joks birzgalas imuniteto nesustiprins koks yra prigimtinis

na, jo

na, jo portretas
armon, pradėjusi ministeriauti, lėkė į maximas, dabar labai džiaugsmingai lankė barus, kad net pasikvietė būrį žurnaliūgų įvykiui paviešinti; be to, išsišiepėlė gal dar priedus gaus už papildomą darbą, ar ne?

Vytautas

Vytautas portretas
Tas galimybių pasas labai padeda nešioti užkratą.

Kaunietė

Kaunietė portretas
Metų įvykis, yra čia apie ką rašyti. Šlykštu žiūrėti kaip ministrė kaišioja tą galimybių p.. (negaliu pavadinti pasu) džiaugiasi galėdama nueiti į kavinę ar barą. Atrodo, kad išsipildė didžiausias gyvenimo troškimas.

taigi

taigi portretas
Turetu buti atskiras galimybiu pasas komentatoriams. Pries leidziant komentuoti - patikrinti ar baige bent 8 klases. Kvailiams internetas pavojingas - nes kvailuma padidina 10 kartu

ВЛАДИМИР

ВЛАДИМИР portretas
В МОСКВЕ ТОЖЕ ХОТЕЛИ ВВЕСТИ-НО ЛЮДИ БАЙКОТИРОВАЛИ ИХ И ОТМЕНИЛИ ВСЕ ЭТИ СПРАВКИ-ВСЕ ХОТЯТ ПРИБЫЛЬ ИМЕТЬ

idomu

idomu portretas
Ką ji rūko kad pastoviai apsinešusi?

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Galimybių pasas apsaugo? Nuo ko jis apsaugo jei paskiepytas eksperimentiniu tirpalu gali ir susirgti ir numirti? Tie barai taps covid platinimo židiniais ir bus uždaryti, tai net neabejotina, o lapkričio mėnesį su triušo pasais ar be jų visi bus suvaryti į getus ir uždaryti. Armoška narkomanka konkreti :)

...

... portretas
kgbisto dukra

4

4 portretas
Ateini į barą parodai galimybių pasą ir pasakai kad gyvenime čia daugiau nesilankysiu, net kada pasaulis pripažins kad COVID nepavojinga liga, nors jau yra šalių, kurios tai pripažino ir jokie skiepai nieko nepadeda, žmogus pats lengvai išsigydo, gal tiems pavojingas, kas turi daug kitų sveikatos problemu

pagal

pagal portretas
galimybes tik jai suvokiamose galimybių srityse galimybes demonstruoja, atidirbinėja už parama?

lape

lape portretas
nuo jaunu dienu po kabakus lakste,o dabar budama prie valdzios tik i viena tikriausiai uzeina,nu kur iskripeliai ,dvasios draugai renkasi

Loni

Loni portretas
Netikiu, nepatikėsiu, kad valdžiažmogystos pasiskiepyję! Netikiu! Kodėl ši asoba be kaukės? Lai skylę prasigręžia ir ,,kruvinąją merę,, per šiaudą geria.

manau

manau portretas
Rezultate tie barai taps covid veisyklomis - burbulais ir bus uždaryti, o normalūs žmonės ten kojos nekels ir po pandemijos ir tai ne dėl skiepų, o dėl jų padlaižiavimo režimui, vykdomos segregacijos, žmonių žeminimo ir žmogaus teisių pažeidimo. Tegu bankrutuoja.

taigi

taigi portretas
Naciu feltfebėlė lankosi getuose .

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Skiepas nuo uzsikretimo Delta neapsaugo, tai cia kame tas saugumas nuejus i bara? Ir aplamai galimybiu pasas yra € o jei ju nera tai galimybiu pasas nepades :)

tai

tai portretas
TIK TOK TIK TOK kokią žolę rūko ta tiktokerė - pabaisa?

taigi

taigi portretas
Tikra komsomolo aktyvistė.

Gardievutis

Gardievutis portretas
Kas autorius? Autorius руdаrаs! O redaktorius gаіdуs, nes neišmeta autoriaus iš darbo.

Anonimas

Anonimas portretas
Kas autorius

Anonimas

Anonimas portretas
POKYČIAI po POKYČIŲ,ką dar mums atneš LAISVĖ su LIBERALAIS keistai susikergią su KONSERVATORIAIS.

Kęstutis

Kęstutis  portretas
Ji nenormali yra ir dar padarka, leisbiietė, gėjų iškrypėlė, alkoholikė

Kęstutis

Kęstutis  portretas
Ji nenormali yra ir dar padariau alkoholikė.

Lauris

Lauris  portretas
Tegul ta gluse skrenda i kosmosa su savo pasais ta armonaute

Po

Po portretas
Prastitutė vadovauja

Glušė

Glušė portretas
Gimė glušė ir mirs.O tie verslininkai tokie pat piliečiai,kaip tie kur per ir po karo kaimynus pridavinėjo,kad nugalbytu stribai ar sibiran išvežtu.Šlykštūs padarai ir ministrė ir verslininkai tokie.

Galerijos

Daugiau straipsnių