Quantcast

Apžvelgė Seimo narių išlaidas per karantiną: išlaidaudami išgelbėjome valstybę

  • Teksto dydis:

Seimo nariai karantino metu nesumažino tempų leidžiant parlamentinei veiklai skirtas lėšas, ketvirtadienį praneša LRT radijas. Radijo žurnalistai, išanalizavę parlamentarų pateiktas sąskaitas, daro išvadą, kad Seimo nariai į susitikimus su rinkėjais važinėjo taip pat intensyviai, kaip ir iki karantino.

Kaip primena LRT radijas, Seimo nariai per pirmąjį pusmetį parlamentinei veiklai galėjo išleisti po 6473 eurus.

Beveik visą nustatytą sumą išleido Seimo Valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos narys Juozas Rimkus. Kaip jis teigė LRT radijui, šiuo metu išlaidavimas yra valstybės strategija. „Su išlaidavimu praktiškai išgelbėjome visą valstybę“, – kalbėjo J. Rimkus. Iš esmės visą numatytą sumą išleido ir „valstietis“ Kęstutis Smirnovas.

Seimo Sveikatos reikalų komiteto pirmininkė Asta Kubilienė paklausta, kodėl sudeginusi daug degalų, nors į posėdžius teko važiuoti mažiau, A. Kubilienė tvirtino pažeidimo nematanti. Ji transportui iš parlamentinių lėšų išleido beveik 2800 eurų.

Jei bakas tuščias, tai ir pilu. Už savo pinigus tikrai nevažinėsiu. Visi juk važinėja.

Krikščionių partiją įsteigęs Rimantas Dagys per pusmetį transportui išleido kiek daugiau nei 3 tūkstančius eurų. Parlamentaras šią sąskaitą grindė kelionėmis, būtinomis steigiant naują partiją.

Tuo tarpu, LRT radijo teigimu, Seimo Lenkų rinkimų akcijos-krikščioniškų šeimų sąjungos frakcijos seniūno pavaduotojas Česlavas Olševskis gėlėms išleido daugiau kaip 700 eurų.

Į žurnalistų akiratį pateko ir konservatorius Paulius Saudargas. Nors, kaip teigė LRT radijas, jo gyvenamoji vieta yra Vilnius, o ir rinkiminė apygarda yra sostinėje, transportui išleista beveik 4 tūkstančius eurų. Kaip LRT radijo žurnalistams aiškino jis, išlaidos susijusios su dalyvavimu šaulių organizacijoje.

„Tai ir karantino vietų apsauga, ir mobilių patikros punktų apsauga, ir patruliavimas Vilniaus mieste. Tiesą sakant, patruliavimui naudojau savo automobilį. Ko gero, liūto dalį surijo šita veikla“, – teigė P. Saudargas.

Nors karantino metu Bronius Bradauskas Seime lankėsi retai, iš parlamentinei veiklai skirtų lėšų jis panaudojo 3 tūkstančius eurų. „Jei bakas tuščias, tai ir pilu. Už savo pinigus tikrai nevažinėsiu. Visi juk važinėja“, – tvirtino radijui B. Bradauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

#

# portretas
Gelbėtojai.... nesikeikus....

Anonimas

Anonimas portretas
O kaip švaisto lėšas LRT valdžia ir visi žurnakistai iškrypėlių palaikytoja ,bene vagianti daugiausiai už visus seimo narius. Tokiam Bradadauskui nusišvilpt ką jis daro ,prisivogęs iki kaklo ,kaip ir sūnus aferistas ir daug tokių seimo narių. LRT vadovo atlyginimas virš 100,000 €€tūkstančių ,jo pavaduotojų per 90,000€ Tai papiktas radijas it televizija nesąžiningų waldžios ir seimo narių kurių tikslas unaikinti Lietuvą. Baisiausias žurnalistas užkietėjas melagis ir veidmainis iJajelaitis ir visi kiti tarnUjantys koncervatorių partijai ir sistemai.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Ir kaip reikia tokiais atsikratyti! ? Kaip erkės seimūnai įsisiurbė į Lietuvėlę ir nepaleidžia jos! Kokie negarbingi žmonės! Kaip jiems ne gėda????
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių