Quantcast

Apklausa: dauguma gyventojų nepritaria Lietuvos politikai Kinijos atžvilgiu

Grįžti į straipsnį

Kas yra kas

Kas yra kas portretas
Paskaitykite komentarus po šiuo straipsniu ir pamatysite kokios kultūros žmonės yra prieš ir kokios už šiandieninę užsienio politiką. Kas už dabartinės užsienio politikos pasiekimus- tai labai nekultūringi, aršūs, nemalonūs žmonės, komentaruose žeminantys kitus. O kas parašė prieš dabartinę Lietuvos užsienio politiką vykdomą Kinijos atžvilgiu tai iš jų tekstų matosi kad rašė kultūringi demokratiški žmonės nežeminantys kitų.

AK

AK portretas
Susimąstykite, atidarė pirmąją pasaulyje tokią atstovybę! Už ką teks kentėti nuo dičkiaus, kaip dar nelabai kas kentėjo. Autoriai pagaliau turi prisiimti atsakomybę už šitą nebrendilų eksperimentą, Šimonytės ankstesnis "sprendimo" cirkas nieko nesprendė. O toliau diplomatai turi rasti sutarimą dėl plačiau priimtinos atstovybės pertvarkos, siūlyčiau vadinti tarpusavio ryšių centru, kur bus abiejų šalių įgaliotiniai, kartu sprendžiantys bei organizuojantys reikalus. Šitos gėdingos antidiplomatiškos diplomatijos jau ir pakaks.

Pritariu

Pritariu portretas
Anekdotiška situacija: "Supykdė skruzdėles nerangus dramblys, jis kažkada per nerangumą, pasirodo, skruzdėlę buvo sumindęs. Nutarė jos dramblį pamokyti. Sulipo koks šimtas skruzdžių drambliui ant nugaros, tariasi, ką toliau reikia su drambliu daryti. Dramblys gi pasipurtė, visos nuo nugaros ant žemės nukrito, tik kažkaip viena, drambliui už ausies užkliuvus, susilaikė. Visos nuo žemės jai ėmė šaukti: "Pasmauk jį, pasmauk! Taigi...

Demokratai

Demokratai portretas
Mano aplinkoje beveik visi su aukštaisiais techninėse srityse, sveikatos srityse, vadybos srityse, tarptautinių mokslinių straipsnių autoriai ir nepritaria visi, o kas turi kelis aukštuosius, tas nepritaria labiausiai. Jie sprendžia klausimus kas turėjo tokius įgaliojimus kad primetė Lietuvos tautai be parlamentinio balsavimo tokią užsienio reikalų politiką.

Klpd.

Klpd. portretas
Per kvailumą neįgalūs nemokšos patekę į valdžią ir klausydami dar gyvų ,,didžiųjų" partinių strategų kurie visada mokėjo tik žviegt kad rusai puola, pridarė bėdos iki kaklo. Ir patys save įvarė į kampą. Ką dabar daryt? Kaip išsiplauti mėšlą iš rūbų?:D) Mėginama kaltes kabint ant Prezidento, verst ant Kinijos diktatūros sistemos..O tiesa visai paprasta. Valdžios pridūrkai pridarė ne tik gėdos prieš pasaulį bet ir milijardinių nuostolių mūsų valstybei. Ką supranta dauguma Lietuvos gyventojų ir visai nesupranta nei Broileris nei visas PIŠ kartelis:D)

nejaugi dauguma Lietuvoje sudaro

nejaugi dauguma Lietuvoje sudaro portretas
vatiniai ir jiems prijauciantys kaimo jurgiai.

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
DIDI šalis ne savo teritorija ir gyventojų skaičiumi , o demokratija ir žmonių laisvėmis .

Bukas ir bukesnis

Bukas ir bukesnis portretas
Taip išplaus smegenis ru.tv kad ir Mao Dzedungas pradės atrodyt mielesnis už Kaldėdų senelį.

kolūkieti su plakatu

kolūkieti su plakatu portretas
tu imbiecilas ir oligofrenas kartu sudėjus, kur tavo folinė kepurėlė?

Morgana

Morgana portretas
Nors esame maža šalis, bet turim turėti orumą ir nebūtina pataikauti didiesiems žaidėjams. Kinija prarado pasitikėjimą galutinai

Daugumas lt gyventoju,ypac muzikai,yra

Daugumas lt gyventoju,ypac muzikai,yra  portretas
Parsidaveliai,ar bukaprociai..

Apie nepritariancius

Apie nepritariancius portretas
Nepritaria, nes dauguma yra vos 9 klases baige valstieciu ir darbininku klases mulkiai. Jie tik pasalpoms pritaria.

Galerijos

Daugiau straipsnių