Quantcast

Apie rinkėjų meilę, neapykantą ir ištikimybę

Grįžti į straipsnį

>būtina< \\\\\.../////

&gt;būtina&lt;   \\\\\...///// portretas
Taip,aš prieš Verygą irgi buvau nusistatęs 'juodai',bet per pandemiją,mano akimis,jis reabilitavos.---'Nenurašykim' Valstiečių' vien dėl Verygos,nesudarykim džiaugsmo koncervams ir išlikimo 5 proc.ribose.---Balsuokim už Valstiečius,tai jau bent šiokia- tokia viltis į geresnį gyvenimą ir koncervų išnykimo.

butina

butina portretas
Jei ne Veryga, tikrai balsuociau uz valstiecius ir daug tokiu kaip as. Ar jis tuos valstiecius veikia kaip psichiatras, kad jie negali be jo.

linkėjimai valdžiagyviams nuo runkelių

linkėjimai valdžiagyviams nuo runkelių portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

>nnn< \\\\\.../////

&gt;nnn&lt;   \\\\\...///// portretas
Pas Tamstą daug tiesos,bet iš visų blogybių reikia išsirinkt mažesnę,tai Valstiečiai.Jie išjudino iš mirties taško ,po truputį kilti į viršų.---Jei koncervai būtų nekaišioję pagalius į ratus tai būtų buvę viskas žymiai geriau.---Palikim galimybę toliau tęsti Valstičiams pradėtą darbą.---Manau koncervai 5 proc. nesurinks,jie išnyks iš politikos ir nemaišys dirbti ir ramiai gyventi.

nnn

nnn portretas
valstieciai pridarė daug kvailų sprendimų. Nebalsuosiu, nebenoriu tęsinio. Koncervai irgi blogis. Socialdemokratai nedaro nieko nei gero nei blogo. Tiesiog niekas. Už ką balsuot? Ir kodėl turiu balsuot už partijas? Kiekvienas politikas yra melagis, nesvarbu, kokios veislės jis yra

Atsibodo juodai.....

Atsibodo juodai..... portretas
Pastoviai konservatoriai nori prakišti tą "bobą" .......kiek galima.....o ji nepakeičiama.....

Punch

Punch portretas
Prabalsuosiu uz bet ka,kad tik ne uz simonyte ir nagla milicininko snuki

>jonas< \\\\\.../////

&gt;jonas&lt;  \\\\\...///// portretas
Koncervų trūbadūras.Nepasiseks manau, apie 95 proc. rinkėjų balsuos,tai koncervams ragas,apie 5 proc.galės tik sadžiam sapne susapnuoti.Politiniai lavonai,nusikltėliai.

>Sigitas< \\\\\\...//////

&gt;Sigitas&lt;   \\\\\\...////// portretas
Taip Sigitai,bet čia ne tik klaidos,o sąmoningai suplanuotas tautos genocidas,o tokiam nusikaltimui senaties terminas netaikomas.

Sigitas

Sigitas portretas
Kaip ne kaip nuo sovietmečio priespaudos laikų praėjo trisdešimt metų. Būtent dabar Lietuvos piliečio yra mastymo brandumas ir adekvačiai gali suprasti kas yra kas. Todėl toji neva "Nostalgija ar neapykanta sovietmečiui ryškiausiai neva atsispindi rinkėjų santykyje su TS-LKD" yra būtent palanki tiems konservatoriams. Taigi jie nuolat skalambija neva kažkoks tai utopinis priešas puola ir panašiai. Taip kad tiems konservatoriams dabar geriau būti už politinės aikštelės ribų. Jie dar ne atsakė už savo pridarytas politines valdymo metu klaidas.

To pasalpiniai valstieciai

To pasalpiniai valstieciai portretas
Tata liandsbergis sugriove, ne brazauskis. Karbauskis tesia brazauskio tarybini kelia.

Pasalpiniai valstieciai

Pasalpiniai valstieciai portretas
Uz valstiecius balsuoja tik visiski valstieciai, kuriu kolukius sugriove brazauskas. Kolukio pirmininkas karbauskis pazadejo savo kaimo valstieciams, kad kolukiai Lietuvoje bus atkurti. Lietuvos pasalpiniai kaimieciai zvygauja is dziaugsmo!

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Pagal gaidį gyvenamame CCCP

Višta \\\..///

Višta \\\../// portretas
Kad mane Vištą ir kvailina niekis,bet aš per rinkimus GUDRIAI padarysiu.---Į balsvimą ateisiu 20 min.prieš rinkimų pabaigą ir neduok Dieve už mane bus 'prabalsuota',išsiaiškinsiu už ką aš 'prabalsavau',man nebūnant,gražus vaizdelis bus.---O tokių atsitiimų pilna,ateina žmogus (nebūtinai Višta),jau jis 'prabalsavęs' ir išeina.---O aš Višta išaiškinsiu už ką aš "PRABALSAVU",sužinosit kas yra Višta ir ką ji lesa.---Su pagarba,žalia Višta.

Blogiausias varijantas

Blogiausias varijantas portretas
rinkimuose kai didžioji dauguma rinkėjų neina balsuoti - tada partiniai išrenka vieni kitus. . Tik valstiečių partijos išrinkimas parodė, kad kartais lietuviai ,,gerai prasisuka". Kai užsinori..;D) . Va ėmė ir atėjo prabalsuot tie kas įprastai neina.Tuo labjau kad išsigando teroristų atėjomo į valdžią.. Šiaip, politikoje kas daugiau partijoje turi narių ir eilinių ,,kareivių" propaguojančių ir agituojančių už saviškius, tuo didesnis šansas laimėti. Na žinoma + dar ir pinigai..Ir be tyrimų galima drąsiai pasakyti, kad pastaruoju metu pagrindinės Lietuvos partijos-didieji rykliai, lieka be ,,pėstininkų". Skant, "nukraujuoja":D).Jos taip nevertino ir nesiskaitė su eiliniais nariais, kad jie masiškai atsisakiinėja narystės.O tas įrodo kad pirmaujantiems partiniams trūksta įžvalgos ir kad jiems rūpi tik savo reikalai...

To vištos walmora

To vištos walmora portretas
Nusibido tas vištos walmora Kad jis nesveikas, spauskit žalią. Atsirado mat tyrėjas.

Šimonytės

Šimonytės portretas
reklamavimas einant į prezidentinius rinkimus konservatoriams kainavo 500 000 Eu. Kažin kiek ji kainuos visame šitame ,,ėjime į rinkimus"?

jonas

jonas portretas
AS isvis nebalsuosiu 1- nera uz ka visi jau zinomi buve isrinkti grobia tik sau o 2tra kam sveikata gal gyvybe rizikuoti bus baisus coronos sergamumas Tegul atideda rinkimus keliems metams tada bus matyt.

Edcka

Edcka portretas
O ar negalėtų aplinkos apsaugos ministerija įsteigti valstybės saugomo konservatorių asilų rezervato, kad jų gerbėjai vienoj krūvoj būtų?

>Kopūstas< \\\\\.../////

&gt;Kopūstas&lt;  \\\\\...///// portretas
2 viename asmenyjie.

Vincas

Vincas portretas
Manau, kad konservatorių vieta kalėjime o ne seime.

Kopūstas.

Kopūstas.  portretas
Noriu paklaust kas ten per žmogus stovi šalimais Skvernelio, Vyras ar Moteris? Iš anksto dėkoju.

Eii

Eii portretas
Vėl konservatpalaikiai melas ,kodėl simonyte ne kalėjime kartu su landzbergiu gaują

Rinkiminis triukas

Rinkiminis triukas portretas
keliantis pasibjuarėjimą, yra pastatyti partijos vedle abejotinų moralinių vertybių asmenybę paskelbus ją nepartine, kai tuo pat metu visi žino kad ji iki kaulų smegenų konservatorė, ir kad jau daug metų dalyvauja didžiausiose aferose atnešančiose Lietuvai tik žalą, bet labai naudingose partijos gaujai

BBD-ZJB

BBD-ZJB portretas
Fainai prisikaitinėjau komentarų, nuotaika pakilo. Pasirodo šitam klane dar daug daug avių tikinčių rinkimais. Ką padarysi, vieni tiki Dievą, kiti makaronų skanumėliu, dar kiti rinkimais. Avys, jei rinkimai turėtų įtakos šalies klano gyvenimui- juos UŽ-DRAU-STŲ.

Višta \\\..///

Višta \\\../// portretas
Na dabar kedens mano Vištelės plunksneles visokie lybe'Rąsti ir kiti 'patrijotai',o man malonu,nes kad ir Vištos smegenim suprantu,teisybė akis svilina.---Na pirmyn, hav hav hav,o man maloniau net už džiazą.

Višta \\\..///

Višta \\\../// portretas
Liet'Rytyje, jei paklausi ar kas balsuos už lanzzborgą ar koncervus-lyberąstus blokas,atmeta,nes jie puikiai žno rezultatą,jų nenaudai.---Koncervinė cenzūra baisiau kaip TSRS laikais,dirba tik lanz'koncev'lyberąstams,tai kaip kitaip galvot, jei ne rinkimų klastojimui ruošias.---AČIŪ Kauno Dienos redakcijai,tik dar per Jus galima atsekti lanz'koncerv'lyberąstų MELĄ.---Pasirodo ne visi paperkami ar prigązdinami..---Tautiečiai eikite balsuoti.

Pasirinkimas

Pasirinkimas portretas
yra net primityvui labai paprastas.Balsuoji uz konservatorius ir visokio plauko lyberus - balsuoji uz chaosa ir korupcija valstybeje.Tai ir geju oficialiu santuoku registravimas ir uz tavo pinigus ju selpimas, tai ir tu paciu lyciu seimu isisvaikinimas tavo vaiku, tradiciniu seimu diskreditavimas ir tiujinimas, tautines ir nacionalines valstybes niekinimas ir isformavimas.Gal bus gana tu ju perliuku.

manau

manau portretas
Už žydrą , arkliadantę konserwatkomunistų kumelę gali balsuoti tik megztaberečiai sektantai bei bei sadomazochistai.

NA NA

NA NA portretas
apie kokią meilę ir ištikimybę ,gali svajoti landsberginių gaujos nariai ,tuo labiau šimonytė ,kuri asmeniškai nuskurdino ,apvogė ,ir praskolino Lietuvą ,---------landsberginių gauja į seimą pralys tik klastodami rinkimus ,kaip tai darė 30 m ,pasikeisdami su socdemais jie plėšė Lietuvą ,,,,,sėkmės ,kelk galvą lietuvi ,čia tavo žemė ir nepardavinėk landsberginiams už 1 eur

Višta \\\..///

Višta \\\../// portretas
Sąžiningai,koncervai neperkops 5 proc.kartelės,kurią savo nelaimei PATYS išsikėlė.---Linkiu nubildėti į politinių lavonų sąvartyną.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas bent kartą,buvot apklausti portalo 'VILMORA',spauskit ŽALIĄ,kas ne RAUDONĄ.

Višta \\\..///

Višta \\\../// portretas
Tautiečiai,būtinai eikite rudenį į runkimus,tai užkirsit kelią balsų klastojimui,ne be reikalo koncervai rodo melagingą apklausą.Jų tikrai tiek nepalaiko apklaustūjų.

vistos ,,vilimorus,,, yra zymiai tikslesnes

vistos  ,,vilimorus,,,  yra  zymiai tikslesnes portretas
prognozes uz Gaidzio ,,vilimorus,,,, pastovius pakliedejimus ir konservatlyberastiniu degeneratu aukstinima.... Gaidzio ,,vilimorus,,, ---tai konservatlyberastines gaujos reitingu kelimo aparatas.... bet... kaip bekeltu ta suda ant sakiu jis nuo ju drimba atgalios y sudo kruva....

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus balsuos,už Valstiečių partiją,spaudžiam ŽALIĄ.

Kauno rajonas

Kauno rajonas portretas
Tik už valstiečių sąjunga neduok dieve konservatorių vėl viską mažintų

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus balsuos,už koncervatorius,spaudžiam ŽALIĄ.

Ignas

Ignas portretas
Iš kur tokie skaičiai?Kiek nekalbėk,konservus ir kolukiecius visi mato toli toli ir nesiruošia už jos balsuoti ir tai tiesa .Taip gaunasi kad tie skaičiuotojai meluoja ne už aciu

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus balsuos,už socialdemoktatų partiją,spaudžiam ŽALIĄ.

Tiesa

Tiesa portretas
Konservatoriai jeigu laimės rinkimus tik apgaulės keliu , jie tik tą ir tesugeba

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus balsuos,už darbo partiją,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už liberalus,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už laisvės teisngumo partiją,spaudžiam ŽALIĄ.

Karbofasas

Karbofasas portretas
Kaip Kantoras palieps...

Anonimas

Anonimas portretas
gal balsuosim uz valstiecius,balsavom uz policininka kad butu prezidentu

Anonimas

Anonimas portretas
Tie, kas kliedės apie gerus vaišvilas, juozaičius, radžvilus ar paulauskus, tik skaldys Lietuvą, nes anie, kokie jie jums geri beatrodytų, nepajėgūs perimti valdžią. O ir geri nėra, nes nesugeba susivienyti į vieną kumštį, reiškia egoistai. Net socdemai jau už seimo turėklo kabėdami laikosi. Tad jei manote balsuoti už miniatiūrinius veikėjus, geriau nei neikite į rinkimus, nes tai padės tik konservatoriams. O laimėti turi valstiečiai, nes jie vieninteliai dirba tautai. Pamažu [nes jiems labai trukdo], bet dirba, ko nedarė niekas kitas.

to lietuvis

to lietuvis portretas
zaviesi arabais

+~+

+~+ portretas
Skvernelio-Karbauskio valdžia jau nuo šiandien pradeda mokėti pandemijos padarinių sušvelninimo kompensacijas po 200 eurų pensininkams ir invalidams, o Šimonytė iš šių silpnų žmonių atėmė pensijas ir jų net nesiruošia grąžinti. Šlykštynė.

Nera uz ka balsuot

Nera uz ka balsuot portretas
Nes sitiek pinigu paskolino Briuselis,atiduot reikes,o jie planu neturi,tik sneka.Biudzetas liudnas,o nei viena partija pinigu neturi,tai tiketis nera ko.O Simonyte,tai tuscias ramsas.

Apie ką srtraipsnis?

Apie ką srtraipsnis? portretas
Kas yra kiaulė? Nu tai toks gyvis, kuris knisa žviegdamas po tavo tvarto pamatais, o gavęs lazda per galvą, tik dyrsteli kraujuotom akim, ir vėl puola knist dar aršiau versdamas viską velniop, ir garsiai su pasitenkinimu čepsėdamas kai suranda sau skanią šaknele. Atrodo ir lovys pilnas ėdalo, bet vistiek knisa.

kl

kl portretas
Nežinau už ką balsuosiu.Žinau viena-tikrai nebalsuosiu už paveldėjimo teise anūkėliui perleistą konservatyną.Jei ten būtų principingi žmonės,nebūtų leidę,kad taip būtų pasielgta su partija.Bijo kompromato,kurį turi ant kiekvieno?Pilni pagiežos paprastiems žmonėms,riejasi su kaimynais,visokie kasčiųnai pilsto tulžį ir nė vienos minties,kaip sutvarkyti valstybės reikalus,kad dar dirbančių žmonių uždirbti pinigai,iš ES gaunamos lėšos eitų šalies ūkio klestėjimui,o ne į privačias draugelių kišenes.Ar per 30metų dar neprisigrobėt?Į karstą nenusinešit,po mirties draskysis žmonos ir meilužės.

Lietuviais esame mes gimę

Lietuviais esame mes gimę portretas
Žaviuosi Radžvilo tvirtu stuburu ir idėjomis, kad turi išlikti lietuvių tauta, jos kultūra, kalba. Reikia dirbti pagal sąžinę ir padorumą, neperrašyti kiekvieną kartą Lietuvos istorijos pagal papučiamus vėjus ir netoleruoti , neplatinti sugedusių ir ištvirkusių ' šiuolaikinio pasaulio žmogaus " idėjų iš Europos ir pasaulio.

Anonimas

Anonimas portretas
Balsuoti reikia,tik jokiu būdu ne už parsidavėlę senmergę.Praskolino Lietuvą,ir vėl kiaulės akimis siekia valdžios.

stebina

stebina portretas
panelė šimonytė, kartu su kubilu šitiek žalos pridarę Lietuvos žmonėms, vėl įžūliai lenda į rinkimus, gal mano, kad visi pamiršo jos darbelius?

pensininkė

pensininkė portretas
manau daug rinkėjų patiki visokiais paleistais gandais ir purvo pylimais vieniems ant kitų reikėtų daugiau turėti savo nuomonę ir nepamiršti rimtų partijų klaidų nuskurdinusią ir išvaikiusią lietuvius normalu kad už išardytus kolūkius ar tarybinius ūkius žmonės pyksta nes kaimas liko be darbo miestai liko be pramonės o liko tik prekyba ir aptarnavimo sektorius tai kaip gali gerai gyventi žmonės dirbdami už varganas algas tik būtinai reikia eiti į rinkimus juk mūsų pareiga ir kad niekas neprimestų to ko nenorime

.

. portretas
Mąstau ir nerandu nė vienos asmenybės. Kiek imponuoja Aiste Gedviliene ir Simonas Gentvilas.

Ona

Ona portretas
Kiek islaidu del visu korumpuotu partiniu grupuociu REKLAMOS. Dauguma zmoniu samoneja, kad dar negime sazininga vevagianti partija ir kovojanti uz tikrea GEROVES valstybe. Dabar tusti sukiai , o visa TEWISESAUGA tuo dziaugiasi, nes politikai daug gero zada, o dirba vien skolindamiesi.

kauniete

kauniete portretas
IŠ KUR JAU TAIP VISKA ŽINO TIE MUSU SOCIOLOGAI PROFESOREI KURIUOS KAS NORI TAS NUPERKA TOKIU STRAIPSNIU NET NEVERTA SKAITYTI

deinis

deinis portretas
Konservatoriai surinks daugiau balsų ,nes jų gretos didesnės ir jų šėimos nariai eis šniurų o kiti žmonės kaip visada o kas pasikeis ir nebalsuos ,kol bus nesilaikoma konstitucijos ir bus sąrašiniai ,tol nieko gero nelauk

Keista

Keista portretas
Ko verta partija, jei jų vedliai nepartiniai? O vadukai slepiasi už nepartinių nugarų? Tada tų vadukų išvis nereikia.

Galerijos

Daugiau straipsnių