Quantcast

Apie išnykusius politikos lyderius: nėra gerų plaukikų, nes neturime baseinų

Grįžti į straipsnį

manau

manau portretas
kad tai ne politikai sitie lansbergiai,grabauskaite,butkeviciai,linkeviciai-visi psichiatro kliientai

tam NA NA

tam NA NA portretas
didžiausias kgb-istas esi tu, kremliaus samdinys, trolinantis už grašius ir tarnaujantis banditui putleriui. rašyk ir trolink, o mes pasijuoksime.

tam A

tam A portretas
o tu, ką? negali dėl proto trūkumo net durininku patapti? Vadinasi, toks begalvis-kopūstgalvis ir liksi. O mūsų prezidentė tikrai yra stipri ir energinga, džiaugiuosi, kad tau nuo to tikrai skauda.

tam sergančiam jankiui

tam sergančiam jankiui portretas
taigi troli, labi apsidžiaugiau, kad dar nenudvėsei, dar loji, vadinasi, mes dar pasijuoksim iš tokio trolinimo. Pasigydyk savo ligą, kuri vadinasi incontinentia urinae. Tikiuosi, kad dar ilgai trolinsi, cha, cha, cha, o mes pasijuoksime.

lapsukis

lapsukis portretas
o gal treneris nukvakęs ir dar - jei treniruoja tik dešinę ranką, tai nei kraulio nei braso gero nebus...pridursiu dar - rinkimuose išleidžiami pasakiški pinigai reklamoms ir kitam š - pinigų mėtymas į balą, o esntiems ir buvusiems valdžioje iš viso nereikia leisti jokios bravūros ir reklamos - jie teturėtų pateikti reziumė savo gerų nuveiktų darbų ir žmonės atsirinks. Naujoms politinėms jėgoms iš viso neskirima jokia parama tuo pasmerkiant nelygioms galimybėms.

A

A portretas
Kol turim "neklystančią" prezidentę - lyderių negali atsirasti. Lyderis turi turėti savo nuomonę o kol kas su visais kurie turėjo idėjų ir savo nuomonę buvo susidorota

jankis

jankis portretas
Kada sis vaiksciojanti lavonas nustos ora gadint

Sūduvis

Sūduvis portretas
Na draugas TSRS VSK DĖDULĖ ir vėl...., laikas būtų pradėti derybas su dievuliu.

JO

JO portretas
Koks skirtumas kas remontuos Laisvės alėja Matijošaitis, Kupčinskas ar Mikaitis ? Jeigu bus pinigų ir Šustauskas atremontuos.

FAKTAS

FAKTAS portretas
Tiesiogiai išrinktas meras niekada netaps lyderiu, nes jo sprendimai priklausys nuo koalicijos sudėties. Čia daugiau diplomatijos klausimas, nei lyderystės. Ypač blogai kai savivaldybė spręsdama ūkinius klausimus viską politizuoja. Koks skirtumas kas remontuos gatves, remontuos gyventojų kiemus ? Koks skirtumas ar tai darys dešinieji, kairieji ar margieji ? Savivaldybėje nėra politinių klausimų.Čia reikia tik pinigų ir kuo daugiau.

tipo

tipo portretas
tai kam rasyti komentarus jei puse ju blokuojat taikas cia per laisva lietuva

SIGNATARŲ KREIPIMASIS VARDAN LIETUVOS

SIGNATARŲ KREIPIMASIS VARDAN LIETUVOS portretas
“Tautos ir valstybės išlikimui pražūtingo pavojaus akivaizdoje būtinas visuotinis Lietuvos susitelkimas bei susivienijimas.” Signatarai pasirašo kreipimąsi, o mes vieningai pasirašom peticiją va čia peticijos.com/kreipimasis_vardan_lietuvos

NA NA

NA  NA portretas
kuo landsbergis išryškėjo_________tuo ,kad aplink save surinko kgbistiniais metodais pakabintus ir priklausančius komunistus ,pakeitusius ne vieną vėliavą ir prakutusius iš negerų darbelių ,tuo , kad bandė pasinaudoti lietuvoje esamu chaosu ir perversmus darė ,kaišiojo visiems į ratus pagalius ,,,,,,baisu ,kai pagalvoji kokie apsišaukėliai ,cirkinasi ,,,,sėkmės loti ,,,,,,

kaunietis

kaunietis portretas
kaip grybai ne visur auga, taip ir lyderiai ne bet kada atsiranda. Nieko rimto iš tų tiesioginių mero rinkimų nesitikiu, jeigu jų pareigos, atsakomybė nežinia nuo ko priklauso. Manyčiau, kad reikia keisti savivaldybių rinkimo įstatymą. Turėtų būti ne kelių ar keliolikos partijų atstovų susėdimas Taryboje, bet ta partija ar judėjimas, kuris gauna rinkimuose daugiausia vietų (pavadinkime rinkėjų pasitikėjimų) iš savo narių tarpo sudaro savivaldybės tarybą ir valdo pvz. tris metus. Po trijų metų vėl rinkimai , jeigu šie gerai dirbo miesto labui, gaus daugiausia pasitikįjimo, galės toliau vadovauti miestui, jeigu blogai- užleis vietą kitai partijai. Dabar kad ir su gerais ketinimais patekę į Tarybą po kelis jų atstovus- koalicijų pagrindu bandantys kažką daryti- nieko doro nepadaro, prieštarauja bet kam, kritikuoja, kad kritikuoti,o kaip buvo gatvės nešluotos, duobėtos, neapšviestos, netvarka prie konteinerių ir t.t., niekas nesikeičia. Per daug asmeniškumo ir noro turėti sau naudos sau.

Galerijos

Daugiau straipsnių