Quantcast

A. Anušauskas žada stiprinti paramą Ukrainai

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Tegul nacikas stiprina Banderos zydsaudzius is savo kisenes. Jeigu isgamoms taskys musu mokescius - nemokesim.

.

. portretas
Ką čia ir bepasakysi.

parodos vyrai,kokie mes geri is svetimos kisenes,

parodos vyrai,kokie mes geri is svetimos kisenes, portretas
Musu valdzios vyrai visai nudurnejo,pencininkams,invalidams,ligoniams,viniesiems pinigu nera o svetimiems yra,kaip cia gaunas,matomai vyrai prisidengdami ukraina sau pinigus dalinasi,nu taip gaunasi,jeigu ponams nenuskiltu pinigu jie taip nesiardytu,dar sugalvojo,tipo i lietuva atvaziuos ukrainietes ieskoti sau vyru lietuvaiciu,juokinga daros,nebezino kaip i lietuva pritraukti masala vyrams,bus tikrai ne lietuva o ukraina ,ant kiek valdzios vyrai nemasto,daro suo is zmoniu,ir taip jau lietuva niksta ,valdziazmogems tik pinigai o kita visa nusispjauti ant zmonijos,gamtos,miskai naikinami,vilkai eina i kiemus,o musu valdzia nedaeina ,kad patys savo smegenim situs veiksmus sukure,nebera sveiko proto,savigarbes,nei sazines,visi vagia,ubagai vercia zmones,noredami parodyti kokie mes geruciai kitom valstybem padedam o savus ZUDOM,juokas pro asaras,

Jonas

Jonas portretas
Smegenys prasiplauk seni sukreseli.Savo šalimi rupinkis ir mokesčių mokėtojų pinigus naudojant reikia tautos atsiklausti.Savais pinigais renk ka nori o ne Šitą žmogų reikia šalinti nuo visų valstybės pareigybių ir seimo.

Algis

Algis portretas
Lietuvoj 2.7 milijono gyventoju, na kaip nemazas miestas. Ukrainoj apie 50 milijonu gyventoju. Negi lietuviai niekaip nesupranta kad ju ypac mazai ir tik padekit savo zmonems. Jei pradedi prisiimt mase ukrainieciu, baltarusu ir juos islaikyt tai paprasciausiai paskesit, ju yra zymiai daugiau. Tegul Lenkija , Vokietija padeda jei to padejimo aplamai reikia ir tas padejimas pakeis tu saliu gyvenima I gera puse bet irgi abejotina.

mahinacijas

mahinacijas portretas
pritariu. uzsienieciams padeda, o savo zemes zmonems nieka. Turekit sazines Zmones badauja, neturi is ko verstis, o jums padedat tiems kurie ir taip sulaukia pagalbos. Ukraina turi investiciju is USA. Paziurekit susitikimus Zelenskio ir Trumpo.

Baisu

Baisu portretas
Šimonytė prisiskolino milijardus , pingus išdalijo "sąžiningiesiems"verslininkams už tuos pinigus prisipirko naujausias mašinas, laivus vandens motociklus , o pavogtas pensijas net negrąžina ,pensininkai neturi duonos už ką nusipirkti , o dar nori užsieniečiams padėti GĖDA

Geriau jau

Geriau jau  portretas
jis savo vyriškumą ir toliau stiprintu ba glušė merga pabėgs

Katinas

Katinas portretas
Nu jo katik pasiskolinom 40milijonu

KAM -GNYDA jojanti

KAM -GNYDA jojanti  portretas
ant skolintu ir atimtu is pensininku ir invalidu pinigu --kuriuos zada sukist xoxolu banderom y subine....

Anonimas

Anonimas portretas
milijonieriams milijonus skolintus bruka,atima is sunkiai dirbanciu darbininku ir pencininku babkes ir reme tuos kuriems ant lt nusisvilpt

Gerovė

Gerovė portretas
Kam Lietuvos tautai mažiau kentėti, mažiau žudytis, mažiau gimdyti. Svarbiausia parama JAV, Vokietijai, Ukrainai, Baltarusijai, Gruzijai ir visiems aplinkiniams. O Lietuvos žmonės viską iškentės, mokesčių augimą, narkotikų platinimą, vaikų grobimą ir pardavinėjimą, šeimų griovimą, vaivorykščių paišymą ir kitokią velniavą.

Tik ne mūsų sąskaita

Tik ne mūsų sąskaita portretas
Pats važiok ir kariauk. Be mūsų

Zemaitis

Zemaitis portretas
Prie ko cia amzius. Manau jis per jaunas tokiom pareigom. Nors ne amzius cia svarbu. Baisiausia diletantizmas ir chamelionizmas.

Anonimas

Anonimas portretas
Tokio amžiaus visai netinka būti krašto apsaugos ministru.Atrodo kaip diedukas,o ir mąstymas prastas; parūpo Ukrainos bėdos...

Kopustas.

Kopustas. portretas
Stiprinkite jus savo sali nes apsibezdeje esate iki kulnu.

Kopustas.

Kopustas. portretas
Stiprinkite Parama lieuvai,- lietuviams kurie jums Mokescius moka, amarai jus niekam tike.

LT pilietis

LT pilietis portretas
IR VĖL RUOŠIESI MŪSŲ PINIGUS TAŠKYTI?AR NEPASPRINGSI MŪSŲ PINIGAIS KARTU CHACHOLAIS?

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Is kokiu "guziku" sitas "disertacijos rasytojas" skirs papildoma materialine parama? Savo kariuomene stiprinkit. 2% BVP, o neturi nieko, apart keliu "Boxer", kurie dar neaisku ar atvyks, o jei ir atvyks, tai kokiame stovyje... Kada Lietuvoje baigsis visas tas "bardakas"??!!

Galerijos

Daugiau straipsnių