Quantcast

A. Anušauskas: turime ir toliau tvirtai palaikyti Ukrainos teritorinį vientisumą

Grįžti į straipsnį

A N U S E

A N U S E portretas
UKRAINA - RUSIJOS ZEME !

Anonimas

Anonimas portretas
tai vaziuok ten kariauti tik pasiimk visus konservatorius ir vadovauk pirmyn

VATNIKAS

VATNIKAS portretas
Eikite jus CHOLOPAI NA........UI.......Ukraina buvo yra ir bus RUSIJOS dalis....O jus garsiai tik orą gadinat...

To idomu

To idomu portretas
To idomu, rusiskas vatinis asile, kai jus dar maskoliai urvuose gyvenote ir medziuose supotes kaip tikri rusiski monkiai, krymo chanatas gerus santykius turejo ir su Lietuvos DIdziaja Kunigaikstyste, ir su Kijevo Rusia aka Ukraina. Tas pats pirmasis Krymo chanas buvo Lietuvoje gimes totorius. Tuos pacius Krymo totorius jus mongoloidai rusai ispjovete bei iskelete i Uzbekija, Kazakstana ir Kirkizija savo sovietiniais metais, o i ju vieta mongoloidu rusu kareivius bei rusu prostitutes is Sibiro kurios kareivius tenkino atvezete. Va visi sitie dabartiniai ruspalaikiai imigrantai suvaziave i Kryma yra viso labo rusu prostituciu ir zudiku mongolorusu issigimusi pirmoji karta. Tas pats su mongoloidais rusais Lietuvoje bei Kaliningrado srityje. Taip kad valinkite atgal i savo Sibira, kuris taip pat neuzilgo gris atgal i Kinijos sudeti,aciu die, kad kinai pagaliau pradejo supirkineti Sibiro zemes ir su mongoloidu rusu uzgrobtas teritorijas.

Pavadinimo

Pavadinimo portretas
galas ...palaikyti Ukrainos teroristinį vientisumą" būtų geriau tikęs:D).Oxmanas jau visai nusiprakaitavo beveždamas ginklų xumanitarinę pagalbą:D)

Zinau

Zinau portretas
Landzberginis jis

idomu

idomu portretas
Už kurios vietos palaikysi ukropų neona cius? Tiesa, ne Krymas ,o Krymo autonominė respublika, kuri turėjo Konstitucinę teisę surengti referendumą ir elgtis pagal piliečių išreikštą valią. Apskritai, Krymas nei istoriškai, nei etniškai nesusijęs su ukrainiečiais, ten jų vos apie 2 procentus ir tie dauguma iš mišrių šeimų.

anonimui

anonimui portretas
Ukraina su Krymo totoriais turi senu geru graziu bendru rysiu ir visi jie pilnai palaiko Krymo autonomija Ukrainos sudetyje. Kas del Rusijos, ju kraujuje rusai yra vatiniai zudikai.

Anonimas

Anonimas portretas
o pusiasalis totoriams priklauso,turetu ten but totorijos respublika o ne ru ar ukr

PASIDOMĖK ISTORIJA, "ERELI"

PASIDOMĖK ISTORIJA, "ERELI" portretas
Jaučiasi, kad su istorija pas tamsta ne kas. Gerai pastudijuok - kas Ukrainai priklauso ir kas jai buvo padovanota ar priskirta po antro pasaulinio karo. Šiandien tu, paprasčiausiai, aklai, padlaižūniškai laižai užpakalį JAV terorsistams.

T

T portretas
Tu senas sukupmes seneliuk,tu gali sau susemes uz tarpukojo tvirtai pasilaikyt nes daugiau nieko nesugebi.

Anonimas

Anonimas portretas
Sitas sovietinis komsomolcas-komunistas nuciulps bet kam kas tiktai pasiulys doleriuku.

AŠ manau

AŠ manau portretas
Visos šalis turi stoti ginti Ukraina.Kitaip Rusu tankai veržis ir toliau.Šalin savo rankas ir tankus.Net Minmarą Putinas palaiko užgrobusius kariškius valdžia.Tai jis parodo savo aš.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Sovietams subinlaižiavo dabar chaholams.

Galerijos

Daugiau straipsnių