Quantcast

ES gynybos ministrai sutarė pradėti karinę paramos misiją Ukrainai

Grįžti į straipsnį

pagarba

pagarba portretas
Šaunuoliai,pasauli,susivienyk galutinai,neleisk okupantei žudikei teroristei RuZijai žudyti nekaltus žmones.Banditai,lauk iš Ukrainos.

IŠVERTUS Į SUPRANTAMĄ KALBĄ...

IŠVERTUS Į SUPRANTAMĄ KALBĄ... portretas
Padeda banditinei Amerikai naikinti piliečius "iki paskutinio ukrainiečio". Tuo būdu nuleidžiant ekonominį kraują ne tik Rusijai, bei ir visai Europos sąjungai. Ko džiaugiasi mūsų "Napoleonas", pirkdamas tankus iš Amerikos ir dovanodamas Ukrainos nacionalistams. Suprasčiau, jeigu pirktų savo pinigais...

Anonimas

Anonimas portretas
Zelenskis jau meto bombas i Lenkija

to nuostabu

to nuostabu portretas
nuostabu koks esi išakas. Jei banditas kukuruznikas rusų krymą teisėtai urkom atidavė (kukurūznikas tokios teisės neturėjo) tai jo šefas sralinas, kruvinas banditas, teisėtai lietuvą prisijungė. O kad lenkai teisėtai Vilnių - net šnekėt nėra ką.Tai dabar ir atiduodam Krymą krapam, Vilnių lenkam o kas lietuvos liko - rusam, SSSR paveldėtojam.

nuostabu

nuostabu portretas
Koks operatyvumas - nereikėjo nė metų nuo karo pradžios! Tiesiog stebėtina. Juk dar nebaigė sugriauti visos Ukrainos ir sunaikinti visų žmonių. Juk paprastai ateinama į užbaigtuves pasidalinti teritorijų - pirma leidi išsiskersti tarpusavyje, paskui ateini "sutaikyti". Dabar vis garsiau kalbama apie derybas trečiųjų šalių iniciatyva, siūlant primesti pačiai Ukrainai taikos sąlygas - palikti ruskių žinioje Krymą su tolimos ateities perspektyva susigrąžinti, ir kt.

Makas

Makas portretas
Ar jau pakviete vokieciu brigada, orkai jau NATO apsaudo. Kiek lauks?!

Kaimynas sako

Kaimynas sako portretas
kad zelenskis nesileidžia i kalbas dėl taikos Ukrainoj. Šitas grybas isivaizduoja kad Putinas paliks visas užimtas teritorijas paskui užmokės reparacijas ir atstatys viską ką sugriovė:D) Tik su tokiom salygom šitas žideiras sutinka Ar gal kas tikėt kad jam su galva viskas gerai?Jis pats verčia Putkina eit tolyn ir užiminėt naujas Ukrainos teritorijas

Tik duokit

Tik duokit portretas
Putkinui priežastį tai visas jūsų atstovaujamas šalis sau pasiims.Galėsit paskui į vilties ir liūdesio dienos minėjimus rinktis kas metai ;D)

Anonimas

Anonimas portretas
Prakeikta nacistine Okraina TURI BUTI SUNAIKINTA. P.I.D.E.R.A.S.I.N.I S jevroSojuzas TURI BUTI SUNAIKINTAS. Fasistine Amerika turi sudegti pilietiniame kare.

Net

Net  portretas
Įdomu. Darosi. Viskas jiems , o kas mums.?

Ar ne geriau

Ar ne geriau portretas
butu mokyti taikiu specialybiu,kad butu kam sali atkurti!? Beje,ir saviems piliciams nepakenktu dali mokymu finansuoti!

Galerijos

Daugiau straipsnių