Quantcast

A. Anušauskas: S. Skvernelis tapo visomis prasmėmis panašus į R. Karbauskį

Seimo narys Arvydas Anušauskas sureagavo į premjero Sauliaus Skvernelio kritiką konservatoriams, neva jie antivalstybinė partija. A. Anušauskas teigia, kad premjeras, taip niekindamas opoziciją, tapo visomis prasmėmis panašus į „valstiečių“ lyderį Ramūną Karbauskį.

„Pagaliau premjeras ištarė B ir tapo visom prasmėm panašus į Karbauskį (ar Gražulį) (...) Taip šimtai tūkstančių žmonių, teisėtai balsuojančių už Tėvynė Sąjungą, paskelbti antivalstybiniais. Ar čia yra ką pridėti? Tikrai ne. Toks išpuikimas ir nesivaldymas, opozicijos niekinimas veda tik prie visiško politinio bankroto. Socdemai tikrai nori tokio sąjungininko po 9,5 mėn.?“ – savo feisbuko paskyroje sekmadienio vakarą klausia A. Anušauskas.

ELTA primena, kad S. Skvernelis interviu portalui tv3.lt Tėvynės sąjungą - Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partiją pavadino antivalstybine. Jis tvirtino, kad ši politinė jėga veikia prieš Lietuvą.

„Jūs pasakykite, kada ji veikė už valstybę? Ji daro visus žingsnius, kurie galiausiai nukreipti prieš mūsų valstybę arba visuomenę. Žmonės buvo skurdinami, buvo įvairūs sprendimai, kurie finansinę naštą užkrovė ne vienam dešimtmečiui į priekį, padaryti nesuprantami sprendimai“, – kalbėjo tv3.lt portalui S. Skvernelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Faktas

Faktas portretas
Buvusioje policijos tarnyboje Skvernelis išdalino automatus žiopliams.

jauniki \\\\\.../////-----

jauniki   \\\\\.../////----- portretas
tu man daugiau panašus į snelį,nei į naujagimio "TĖTĮ".Pirma susitvarkyk savo pautų reikalus,tik po to kiškis į

nuomone

 nuomone portretas
kiek pamenu ,jei nesuklysiu ,tai ji pristate Prunskiene
VISI KOMENTARAI 58

Galerijos

Daugiau straipsnių