Quantcast

Ant Lietuvos diplomatijos – šešėlis

  • Teksto dydis:

Trečiadienį viešumoje pasirodžius informacijai apie Užsienio reikalų ministerijoje klestinti nepotizmą, kai geresnis postas skiriamas už nuolankumą vadovams buvęs šios ministerijos vadovas Audronius Ažubalis sako, kad tam neprieštarautų, jei vyktų kitur, bet ne šioje ministerijoje, kur reikia kompetencijos, praneša LNK žinių tarnyba.

"Manau, kad tai labai žmogiška, kada kai kurie žmonės stengiasi pamaloninti aukščiau stovintį komplimentu ar dar kažkuo. Tačiau tai neturi nieko bendro su žmogaus kompetencija, su jo išmanymu ir jo atsidavimu savo profesijai", - teigia A. Ažubalis.

Pasak jo, per pastaruosius trejus metus 20 žmonių iš ministro pažįstamų, bendradarbių ar buvusių partiečių tapo diplomatais.

"Juridiškai viskas atlikta nepriekaištingai. Tačiau tie žmonės iki tol neturėjo nieko bendro su diplomatija", - pastebi A.Ažubalis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na tarp musu savu KGB esniku kalbant ...

na  tarp musu savu KGB esniku  kalbant  ... portretas
viskas atlikta juridiskai teisiskai ir tam KT nepriestarauja....

...........

........... portretas
tipo --nuotraukoj diplomatas ????? na tuomet ,Kabylius kosmonautas visatos uzkariautojas...o lansbirkinio tvartelio ozka ---mamutas...

tevas

tevas portretas
Och, seimūnas Ažubalis, ir pasenęs Seime :)), pritaria kyšininkavimui, korupcijai - pamaloninimas aukštesniojo (čiū Dievui, kad dar neįvardijo Aukščiausiojo, nors turinys tas pats). Tai jį reikia teisti už iškreiptą įstatymų interpretavimą. Štai kodėl klesti korupcija Lietuvoje: ir pozicija, ir opozicija per visokias malonias sau ir savo bičiuliams, giminaičiams siekia postų. Reikia jau viešai keiktis, bet juk tuoj būsi nubaustas, nes ne seime pasenęs :)). Už ką balsuoti reikia? Neisu visai ir nebalsuosiu. Gana tų parazitų visų ir visur. Kviečiu boikotuoti ateinančius rinkimus. Juk vėl bus tie patys prasigėrę, korumpuoti žiopliai. Kažin kaip būtų, jei tų 20 Skvernelio draugelių diplomatų patikrintume žinias iš Lietuvos istorijos, užsienio kalbos ir t.t. Bet jie nedegtų iš gėdos kaip ir Narkėvičius ar pats skvernelis su karbauskiu - viskas gerai, mes kompetetingi :))))
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių