Quantcast

Aistros dėl „Pušyno“ kaitina politikų rietenas

Grįžti į straipsnį

Apsišiko iki ausų ir dar meluoja

Apsišiko iki ausų ir dar meluoja portretas
Negaliu patikėti kokia veidmainė vadovauja garbingai ministerijai.

asas

asas portretas
lgbt lansberginiu vagystes tesiasi jau 30 metu

pagarba Bilotaitei

pagarba Bilotaitei portretas
Bilotaitė vienintelis šviesulys toje partijoje, ji stengiasi nutraukti buvusius žaidimus po kilimu ir nori, kad visi lietuviai turėtų lygias galimybes ilsėtis Pušyne.

kažko neteks?

kažko neteks? portretas
Nenusišnekėkite, pagrindinis skandalingos istorijos dalyvis yra meras, kuris peržengdamas savo kompetencijos ribas ėmė rašinėti skundus į visas puses. Matyt kažko neteks kai Pušynas taps nepriklausomu.

Anonimas

Anonimas portretas
Vajezus koks visu godumas. Kaip sunku dalintis milijonus.

Seniune

Seniune portretas
Stai kodel seniune tokia nekompetentinga, nes jai tik svetimas turtas galvoje, kaip prichvatizuoti rupi. O Sventosios miestelyje nesirupina nei siuksliu kalnais po daugiabuciais kieme, nei tamsa garvese, kai kas antras sviestuvas nesviecia, net nezino, kad Sventojoje yra Lieknu gatve, man isputusi akis draske, kad tokios gatves Sventojoje nera ir jos apsviesti nereikia. Geda manipuliatorei.

Šiukšlės, atmatos, šūdų krūvos, kas? Konservų utėlės

Šiukšlės, atmatos, šūdų krūvos, kas? Konservų utėlės portretas
Konservus galima tik kojomis į priekį išnešti, kitaip jie nesupranta...

Tam/tai *****

Tam/tai ***** portretas
Kurią Konstituciją cituojate ? :) Jūs ją nors paskaitykite :) 23 str. Jis galioja nuo 1992-11-02 !!!! Ar sanatorija buvo " privatus turtas " ? Nors kiek švieskitės !!! Seniai galvoju , konservatorių rinkėjai prasčiausiai išsilavinę !!!

Išlindo megelių ausys

Išlindo megelių  ausys portretas
Skaidrieji konservatoriai, ir dvi "švenčiausioios mergelės". Pati godžiausia partija šalyje- tik konservatoriai

Suka

Suka portretas
Ji vagia, ir mus skaito kvailiais! Ši partija prarado baimės jausmą, o tai jau pavojinga!

Morgana

Morgana  portretas
Kodėl nėra kontrolės, kada baigsis tas gobšumas, savanaudiškumas.

**

** portretas
ai, ir dar klausimas dėl konstitucijos. Kaip ten rašoma apie privačią nuosavybę? Esmė tame, kad nusavintą sovietų laikais nuosavybę reikia gražinti, o čia turto bankui perduoda? Tipo sudaro sąlygas savo nuosavybę išsipirkti ar kaip suprasti?

**

** portretas
niekas nieko nekaitina. Malinauskas ruošiasi tęsti karjerą pas Skvernelį. Nes ten darbuojasi daugybė buvusiu vrm pareigūnų

net t y l i TEISĖSAUGA , kurią s u f o r m a v o

net  t y l i  TEISĖSAUGA ,  kurią s u f o r m a v o portretas
GRYBAUSKAITĖ ir OŽYS - iš konservatoriams lojalių ir ž i o p l ų "patrijotų", tokių , kaip Bilotaitė.

Isvada

Isvada portretas
Manau visus reiktu pasodinti su turto konfiskacija ir butu ramu.

kaunietei

kaunietei portretas
Jūs dar abejojate ? Tokie dalykai už AČIŪ netvarkomi ! Dideli arba LABAI dideli pinigai !

kaunietė

kaunietė portretas
Už tokias aferas vyt po velnių! |Nejaugi p. Bilotaitė neturi rimtesnių darbų? Čia svarbiausias reikalas? KODĖL? GAL IR JAI ĮKRISTŲ Į KIŠENĘ?

cha cha cha

cha cha cha portretas
Sąžiningoji konservatorė , nepamainoma antikorupcinės Seimo komisijos pirmininkė pasirodė esanti paprasčiausia korupcionierė . Kaip ir dauguma jos partiečių , kurie gauna priėjimą prie valstybės resursų . Gaila , kad pas mus ne demokratinė šalis kaip Prancūzija ar Izraelis , kur buvusius ministrus , premjerus ar net prezidentus už tokias machinacijas teisia ir realiai sodina .

Kairas

Kairas portretas
Tam tą išverstakė ir pasodinta.

o

o portretas
yra reali prielaida kad visi tie lgbt liblaisvi nuo atsakomybes /pridurkai/ tai u spec t ireminti paruosti asmenys gal czv scotlandjardo arba mosad nes tokia armoska savo ciniskumu tikra zydelka ir jau darosi aisku kas kuria fasistdiktatura tai revansas tiems kurie juos naikino o atpirkymo oziais daro visa pasauli===

Išvardinkite konservatorių gerus darbus

Išvardinkite konservatorių gerus darbus portretas
Bandžiau prisiminti. Bet vien tik blogi, vien tik griovimo darbai ateina į galvą. Tai dar per tris metus bus į privačias rankas perduotos likusios valstybinės įmonės. Didžiausia Lietuvos bėda tame, kad mūsų išrinkti tarnai yra nebaudžiami.

bylotaite

bylotaite portretas
apgailetina boba. kiekvienas konservu munistras prisidirbes iki negaliu o kiek nedaug laiko tik darbuojasi...

Anonimas

Anonimas portretas
Vargsai isalke vaikuciai. Nori pinigu, o pinigu nera tai nors is stribu sanatorija nugvebs. Na o kas lietuvos baudziauninkams. Ne ju ta sanatorija ir jie ne cento isparceliavus ja NEGAUS.

Ji

Ji portretas
Nepsišikęs konservatorius - konservatorius be ateities

Brudų brudas

Brudų brudas portretas
Na ir brudas,ta Dakaro mergelė.pasirodo,kad ji baisi melagė,kaip ir pridera konservatoriai.Besmegene,jeis trumpam pasodinta į tą postą,tai nekišk nagų ten,kur nieko nesupranti ir nesistenk pasinaudoti tuo,kas tau nepriklauso.Su tuo reabilitacijos centru viskas gerai.Kad te galėtų pasigydyti ir pailsėti,mokėdami šiek tiek pigiau,tai ne "Pušynas"kaltas,o tu,kad pareigūnai ten negali papulti,nors ir labai nori.Jūs prakeikti konservatoriai viską,ką tauta sukūrė sugriovėte,arba pasisavinote,net svetimas žemes kilnojote,kad pasiglemžti geresnį gabalėlį,tai dabar dar norite sunaikinti,kas dar likę.

Tomas

Tomas portretas
Kokia geda... Tikiuosi saugumas pasirupins kad lektu galvos nuo sostu.

Šlykštu

Šlykštu portretas
Šlykštu, panele Bilotaite, LAAABAI ŠLYKŠTU...

Seniūnė

Seniūnė portretas
turi gerą labai "stogą". Kai įsidarbino Palangos savivaldybės viešosios tvarkos skyriuje vyr. specialiste, ją iškart pasiuntė į Šventąją, kad pasimokytu iš buvusio seniūno... Po pusmečio patapo Šventosios seniūne. Gerb. meras nieko negalėjo padaryt, nors savivaldybės darbuotojai pyko, nes buvo gabesnių darbuotojų būt seniūnais...

Audronė

Audronė portretas
Manau,kad atitinkamos tarnybos,tai išnagrinės-svarbiausia neleisti tam įvykti !Bylotaitė nori kuo greičiau tai prastumti,o po to-bus vėlu.

kaunietė Vida Marija

kaunietė Vida Marija portretas
atrodo visiškai kvaila Bilotaitė ,bet sugeba būti ne tik melagė ,bet ir korumpuota,nes aiškiai nuo seniūnės gautų gardų kąsnelį "otkato" už tokią "rimtą" paslaugą .Pritariu Palangos merui ,kad sanatorija reikalinga ,juk šitiek darbuotojų dirba vidaus reikalų sistemoje ,atlyginimai maži ,tai gal ministerija tegu dalinai apmoka kelialapį gydymuisi ,manau darbuotojai važiuos srautais ,o dabar kas ,juk dėl žemų atlyginimų jie neturi galimybių ! Man žiauriai nepatinka ir pikta ,kad tais juoda-šikniais migrantais rūpinasi ir nameliams ,ir maitinimui ,ir pašalpoms turi pinigų , net išvykimui siūlo po 1tūkst eurų ,o ministerija savais darbuotojais ,kurių darbas tikrai sunkus ir atsakingais ,visiškai nesiskaito .Bjauru ,kad tokia nepakaltinama durnė sugalvojo ir bando net sanatorijos nugriovimu draugės šeimai pagerinti gyvenimą . Reikia užkirsti kelią nes nesąmonėms !

Nu

Nu portretas
Seniunes vaiku seneliai :) Nepaprasciau parasyt, seniunes tevai?

Edas

Edas portretas
Bilotaitė per kvaila, kad tai sugalvotu.

:)

:) portretas
Mafija.

Anonimas

Anonimas portretas
Nepasidalina babkes ir edasi kai sunys

manau

manau portretas
Vogti stambiu mastu yra menas.

Galerijos

Daugiau straipsnių