Quantcast

D. Grybauskaitė: V. Landsbergis visada buvo ir bus pirmasis valstybės vadovas

Grįžti į straipsnį

kapsas

kapsas portretas
Užmiršote dadėti ,, jo taip mėgiamą SOVIETINIS(TARYBINIS) propecorius, o gal jau pradėjo derybas su liucipieriu?

pastebėjimas.

pastebėjimas. portretas
Toks tokį pažino,- ant alaus pavadino...

Pirmasis

Pirmasis portretas
beabejo, nors ir labiausiai nevykes ir nekompetetingas is visu buvusiu..”profesorius”

breznevas

breznevas portretas
O kodel nera ordino atlape salia zibutes, juk jubiliejus, oi, kai cia dabar taip?

Tam ,,Pensininkas''ir panašiems

Tam ,,Pensininkas''ir panašiems portretas
Nepavydėkit už save protingesniems,gabiems ir darbštesniems.Nusipelnykit jūs to,ką pasiekė tokie žmonės,nereikės taip dejuoti.Prisiminkit,kad pavydas jums tikrai sveikatą gadina.Geriau pasidžiaukit kitų sėkme,jei patiems nesiseka ir sugebėkit pamatyti kitų nuopelnus.Sėkmės jums.

Nuoširdžiausias linkėjimas

Nuoširdžiausias linkėjimas portretas
Gerb.Profesoriui sveikatos ir dar daug darbų nudirbti! O į tuos bjaurius ,,komentarus'' neverta kreipti ir dėmesio.[Aišku,pats Profesorius ir neskaito tų komentarų].Juk toks ,,Anonimas''ir į jį panašūs stribų ar jedinstvininkų pavainikiai purvais drabsto kiekvieną padorų žmogų,nes jie net nežino,kas yra bet koks padorumas.

MES

MES portretas
Tikrai pats "anonimas" ilgai nepastimpa. Bet ir jam nelinkim nei jokio blogio,nei nustipt. Prof. Landzbergiui - sveikatos,stiprybes,istvermes ir visa kas geriausio kuo daugiau. Sekmes ir Jam,ir Jo seimai

Pensininkas

Pensininkas portretas
gerai ponui Vytautui. Pensija didziausia vaikai ir anukai o ir proanukiai aprupinti. Niekas jam nerupi. Nei kaip apsimoketi uz buta nei kaip prasimaitinti. Gyvena kaip inkstas taukuose ir dar jam mazai

Visko matias.

Visko matias. portretas
Tai kuom gi skiriasi tas "didysis" lietuvių "išlaisvintojas" nuo dr.Burokevičiaus auklitėnės ?.Kas gali paneigti kad užduotis ir siekiai tie patis...!.Tad pirmin!.Lietuva dar laikosi !.

Manau taip

Manau taip portretas
Klaipediete,norejai ,kad visi sedetu kalejime.Nebutu nei profesoriu,nei jokiu specialistu.Tai komunistinio paveldo mastimas.Visus inteligentus sunaikinti.

Ina.

Ina. portretas
Linkiu stiprybes ,ilgu darbingu metu.

komedija

komedija portretas
Klaipėdiete, meluoti negražu...Rezistentas Nr. 1 yra sovietinis profesorius, sovietinis nomenklatūrininkas, sovietinių premijų lauretas...Kitų šalių lyderiai (L. Valensa, V. Havelas), lietuvių, rusų disidentai tuo metu kalėjimuose srėbė balandas bei kirto žirnienę...

Taip buna .

Taip buna . portretas
Tu pirmas setono sekejau pastipsi.Linki kitam ,o atsigres i pati.Stai koks komunistinis palikimas su kokiais komentarais.

...

... portretas
Žmogutis net šėtonui nereikalingas.

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Daug prasmingų, laimingų, kūrybingų metų profesoriui Landsbergiui. Garbus žmogus, garbūs poelgiai. O amžinai nepatenkintiems ir nelaimingiems komentatoriams linkiu kartėlį tyliai nuryti ir tik nepaspringti.

Anonimas

Anonimas portretas
Ilgai nepastimpa

Galerijos

Daugiau straipsnių