Quantcast

Vilkiko vairuotojas iš Lietuvos siautėjo Anglijos keliuose

  • Teksto dydis:

Jungtinėje Karalystėje vilkikų vairuotojais dirba daug vyrų iš Lietuvos. Vienas jų – Dmitrijus Jakimcovas, policijos pareigūnams įkliuvęs per žioplumą, rašo portalas anglija.today.

Kaip žinoma, naujesniuose vilkikuose sumontuotos ir vaizdo stebėjimo kameros. Tiek dėl paties vairuotojo saugumo, tiek dėl saugaus eismo užtikrinimo. Tačiau D. Jakimcovas apie tai arba pamiršo, arba  nekreipė dėmesio, nes tiesiai priešais kamerą vairuodamas naudojosi mobiliuoju telefonu. Juo rašė žinutes ir naršė internete.

Vairuotojas nepajuto, kad važiuoja nuo vienos eismo juostos prie kitos. Tai pastebėjo kiti vairuotojai, kurie   paskambino į ant vilkiko nurodytą kompaniją.

Kompanijos „Graphic Packaging International“ vadovai pasijungė vilkiko salone įmontuotą kamerą ir suprato, kodėl vairuotojas gąsdina kitus eismo dalyvius. Jam svarbiau buvo stebėti mobilųjį telefoną, o ne į kelią, rašo anglija.today.

Leicester Crown teismui buvo pristatytos net 38 vaizdo įrašų ištraukos, kuriose vairuotojas naudojasi mobiliuoju telefonu.

30-metis vairuotojas ilgiausiai be pertraukos telefonu vairuodamas naudojosi net 38 minutes.

Savo kaltę jis neigė, tačiau teismas jį pripažino kaltu dėl pavojingo vairavimo.

D.Jakimcovas į JK atvyko 2008-aisiais ir penkerius metus dirbo vairuotoju toje pačioje kompanijoje. Vadovybė neturėjo nusiskundimų savo darbuotoju iki lemtingos dienos.

2017-ųjų spalio mėnesį buvo užfiksuotas jau minėtas jo eismo pažeidimas. 2018-ųjų kovo mėnesį į teismą jis buvo pristatytas dėl neatidaus vairavimo ir atsisakymo sustabdyti transporto priemonę, – primena anglija.today. 

2018-ųjų gruodžio mėnesį jis vėl pasirodė teisme, kadangi vairavo be draudimo ir registracijos numerio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Žioplių prirenka , tai posūkyje nemato , kai puspriekabė daužo kitiems veidrodžius ar partrenkia žmones...

rašyta

rašyta portretas
Apie tų "didvyrių" darbelius rašyta ne sykį. Aš manau , kad žmogus TAIP gyventi , kaip dalneboiščikai negali - kaip šuo būdoje. Jie gi diena iš dienos prasmirdę, nesiprausę, neišsimiegoję...ir dėl kelių dešimčių eu daugiau nei kitur uždirbdami . Ir apgailėtini , ir gaila...

Anonimas

Anonimas portretas
vo cia siautejo !!!!!!!!!!! PIPIEC raso NESAMONES !!!!!!!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių