Quantcast

Valdžia susiginčijo dėl nuolaidų emigrantams

  • Teksto dydis:

Lietuvos valdžia susiginčijo dėl nuolaidų emigrantams, praneša LNK žinių tarnyba.

Valdančiųjų lyderis Ramūnas Karbauskis siūlo, kad nedeklaravę išvykimo emigrantai turėtų būti atleisti nuo privalomojo sveikatos draudimo mokesčio, esą dabar jie prasiskolina valstybei už nieką.

Kritikai atkerta, kad ši lengvata ne tik sutrikdytų sveikatos paslaugų teikimo sistemą, bet ir atvertų spragas, kuriomis emigrantai neabejotinai pasinaudotų.

Šiuo metu emigrantai Lietuvai prasiskolinę milijonus.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Emigrantus

Emigrantus portretas
ir tuos kurie nesinaudoja medicinos paslaugom(pav. aš visiškai nesinaudoju jau metus ) seniai laikas atleisti nuo sveikatos draudimo mokesčio.Kur matyta kad reikia mokėti už tai kuo tu nesinaudojei.Ypač įdomu žinoti kad jei tu liksi be darbo, be jokių pajamų tai PRIVALAI IŠ KAŽKUR PAIMTI AR NE 35eu.Niekam nerūpi iš kur paimsi.Nepaimsi - nubaus.__Kreivi veidrodžiai

neklausykite

neklausykite portretas
Manau apgaulių pinklės yra sugalvotos emigrantam, tikėti negalima.Nera galimybių Lietuvoje gyventi taip kaip emigracijoje ir uždirbti tiek kiek emigracijoje.Sukurps kaip prisivilioti ir ištraukti pinigus , paskiau tusciomis kišenėmis idomu ka darys.

valdzia

valdzia portretas
Lietuvai ir Jos Tautai yra daug daugiau skolingi,tiksliau : prixvatine Elektros tinklus ,duju uki ,zemes ,gelmiu turtus,pramone… ir daug daug kitko,nes visa tai turejo priklausyt valstybei ,bet 141 leido sau ir 'draugeliams' viska privatizuot,Tautai alikdami tik pvm ir akciza, taip kad valdzia yra amzina Tautos skoloninke,gal ateis diena. ,kai Tauta ta nacionalizuos, nes visa tai yra Valstybes Suverrnumo ,Nepriklausomybes GarantasTa byloja Lietuvos Konstitucija.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių