Quantcast

Septintą verslą Londone kuriantys D. ir S. Kondrotai: čia ne tavo medžiai auga, net oras – kitas

„Didelėje statybų kompanijoje esi absoliučiai niekas, mažas sraigtelis, kur niekam tu neįdomus: tau pasako, kada eiti valgyti, kada eiti praustis, kada tau į tualetą, tu neturi visiškai nieko....“ – pasakojo septintą verslą Londone kuriantis Saulius Kondrotas.

Tuo metu jo žmona, grožio salonui ir vizažo akademijai vadovaujanti Deimantė Kondrotienė pasakojo, kad svečioje šalyje neapleidžia jausmas – esi svetimas, neturintis savo vietos. „Vienas dalykas – kalba, kultūra, maistas galų gale, viskas tau svetima, tu eini gatve, ir atrodo gyveni vietoje 5-6 metus, bet čia ne tavo, čia ne tavo medžiai auga, atrodo, net oras kitas...“ – kalbėjo Deimantė.

Londone beveik du dešimtmečius gyvenanti verslininkų pora D. ir S. Kondrotai galėtų būti puikiu pavyzdžiu, kaip tapti sėkmės lydymais, kai į svetimą šalį atvykęs nemoki kalbos, neturi žinių, tik didelį norą gyventi geriau, darbštumą ir užsispyrimą. Viename Londono rajonų pastaruosius kelerius metus sėkmingai vystosi poros verslai. Kol Saulius savo biure rūpinasi baldų užsakymais, 36-erių Deimantė daro makiažą vienam savo modelių. Jau trejus metus moteris vadovauja nuosavam grožio salonui, daro įspūdingus makiažus, veda studijas trokštančioms išmokti makiažo paslapčių pačios įkurtoje akademijoje. Klientų verslininkei netrūksta, tačiau tam, pasak Deimantės, prireikė ne vienerių metų paieškų bei sunkaus darbo bei dešimtis tūkstančių siekiančių investicijų.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ iš Londono su verslininkais D. ir S. Kondrotais – pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kas tiesa tai ne melas...

kas tiesa tai ne melas... portretas
tiksliai ir oras ir medziai cia svetimi ...bet gryzt y Lietuva ir nert stacia galva y lietuviska fekaliju duobe ,sedeti iki smakro fekalijose ir nuputinet pro panose plaukiancius sudus ....visiskai nebesinori

Ak,kaip ziauru

Ak,kaip ziauru portretas
O i gimta tvarta gryzt visgi nesinori?

Anonimas

Anonimas portretas
Jei ne tokie plastmasiniai atsilupėliai, purvasklaida bankrutuotų.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių