Quantcast

L. Linkevičius susitiko su užsienio lietuvių jaunimu: esate visuomet laukiami

  • Teksto dydis:

Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius susitiko su užsienio lietuvių jaunimu, šiuo metu atliekančiu stažuotes Lietuvoje pagal Kazickų šeimos ir Tautos fondų (JAV) remiamas programas.

Sveikindamas iš Airijos, Belgijos, Jungtinės Karalystės, Nyderlandų ir kitų šalių atvykusius studentus ministras džiaugėsi, kad jie profesinei patirčiai įgyti renkasi Lietuvos įmones ir asociacijas.

„Dirbdami, bendraudami ir keliaudami po Lietuvą tikiu, užmegsite prasmingus ilgalaikius ryšius. Čia esate visuomet laukiami – tiek nusprendę susieti savo tolesnę veiklą su Lietuva, jos ateitimi, tiek puoselėjantys tvirtą ryšį su Lietuva, gyvendami užsienio šalyse“, – sakė ministras.

Susitikimą inicijavo Kazickų šeimos fondo sukurta ir globojama programa „Bring Together Lithuania“, kurios tikslas – suteikti lietuvių kilmės jaunimui profesionalios patirties, padėti pažinti modernią Lietuvą. Studentai stažuotes atlieka „Transparency International“ Lietuvos skyriuje, Šiuolaikinio meno centre, Lietuvos kultūros institute, „Western Union Lietuva“, „Thermo Fisher Scientific“, „Mogo-Finance“ir kitur.

Užsienio reikalų ministerija yra „Globalios Lietuvos“ – užsienio lietuvių įsitraukimo į valstybės gyvenimą – kūrimo programos koordinatorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
kiaulės kriuksėjimas baigėsi.Dabar paršas galės ieškoti būdų,kaip geriau jankiams palaižyti.

Praeivis

Praeivis portretas
Kol Lietuvoje savivaliauja tarybinė-komunistinė nomenklatūra, nerekomenduočiau niekam į čia grįžt.

kauniete

kauniete portretas
Susitiko užsienio jaunimas su lietuvoje dar likusias komunistėliais KOMJAUNIMO SEKRETORIUMI
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių