Quantcast

Buvęs „InCulto“ narys emigravo į Vokietiją ir valdo prestižinį viešbutį

  • Teksto dydis:

Vokietijoje, už šimto kilometrų nuo šios šalies finansų sostine vadinamo Frankfurto prie Maino, yra įspūdinga gamta garsėjantis Raingau regionas – čia visur aplink kalnai ir didžiulės vynuogynų plantacijos. Buvęs „InCulto“ bosistas laidos „Emigrantai“ kūrybinę komandą pakvietė į visoje Vokietijoje garsų Asmanshauzeno miestelį.

Nuo tada, kai neliko jo grupės, savo gyvenimą Aurelijus Morlencas kūrė čia. 2010-aisiais „InCulto“ išgyveno savo gražiausius metus, kai vienbalsiu komisijos ir žiūrovų sprendimu buvo išrinkti atstovauti Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse Osle.  Su daina „Eastern European Funk“ pasirodžiusi „InCulto“ sulaukė didžiulio pasaulio žiniasklaidos dėmesio, bet į „Eurovizijos“ finalą nepateko. Lygiai po metų grupė pranešė nutraukianti veiklą. Jos lyderis Jurgis Didžiulis ėmėsi solinės karjeros ir Lietuvos scenoje žiba iki šiol. O štai kiti grupės nariai išsibarstė kas kur.

 

„Reikia galbūt suvokti situaciją, kada geriausia yra dar aukštumoj nulipti nuo scenos ir pasakyti: šitam taške baigiam ir atverčiam naują gyvenimo lapą“, – laidoje pasakos A. Morlencas. Kas bus tas „kažkas naujo“, pasitraukdamas nuo scenos Aurelijus dar neįtarė. Jis sako, kad galvoje nebuvo jokio plano. Kelis mėnesius ramiai leido namie su dabar jau buvusia žmona ir dukryte, o tada nusprendė, kad metas pokyčiams.

Priėmęs sprendimą išvykti laimės ieškoti į Vokietiją, Aurelijus išsikėlė tikslą užkariauti gastronomijos pasaulį. Praeityje garsus muzikantas gaminti maistą mėgo visą gyvenimą, tačiau niekada to nebuvo bandęs daryti svetimiems žmonėms. Ir staiga visas Aurelijaus gyvenimas neatpažįstamai pasikeitė. Žmogus, kuriam plojo tūkstančiai klausytojų Lietuvoje, žmogus, kuris lipo ant didžiausio Europoje muzikos konkurso scenos, stovėjo užkandinės virtuvėje ir dirbo pačius paprasčiausius darbus.

Nuėjęs ilgą karjeros kelią, buvęs muzikantas tapo penkiomis žvaigždutėmis įvertinto, vieno seniausių Europoje viešbučio „Hotel Krone“ valdytoju. Šimtus metų čia apsistodavo patys turtingiausi ir galingiausi žmonės, todėl šis viešbutis iki šių dienų traukia aukštuomenę, net karališkų šeimų atstovus. „Emigrantų“ žurnalistai – pirmieji lietuviai, aplankę Aurelijų ypatingoje jo darbo vietoje. Kol kas nė vienas draugas, nė vienas buvęs kolega iš grupės „InCulto“ čia dar nebuvo užsukęs.

Išskirtiniai kadrai iš Asmanshauzeno miestelio ir A. Morlenco istorija laidoje „Emigrantai“ – jau šį antradienio vakarą, 19.30 val. per LRT televiziją. Reportažus rengia Akvilė Kavaliauskaitė ir Orijus Gasanovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

geras

geras portretas
pavydas apeme,paziurejus emigrantus::Aurelijui pasiseke taip,lyg loterijoj,islosus auto-VIENAM is simtu tukstanciu....Linkime sekmes,nepamirstant gimtines!....beje,pavarde=zydiska?..gal todel ir versle pasiseke?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių