Quantcast

Žvaigždžių verslai: I. Zasimauskaitė atidarė mini viešbutį, M. Kvietkutė kuria drabužius, I. Žvagulienė stato senelių namus

Viena iš svarbiausių nūdienos aktualijų – kosminės kainos. O tai reiškia, kad norėdami ką nors įsigyti turime arba taupyti, arba vis daugiau dirbti. Kokie darbai– pelningiausi? Ir kaip nuo nulio sukurti savą verslo imperiją? Apie pinigus ir sėkmę – žinomos pramogų pasaulio moterys.

Dainininkė Ieva Zasimauskaitė neseniai įkūrė nuosavą mini viešbutį. „Dabar stovi namukas poroms, o turėjo būti vyro sandėliukas“,  – juokavo Ieva.

„Esu baigusi viešbučių verslo studijas. Viešbutukas dviem buvo mano sena svajonė. Vidury pušyno, labai gražioje vietoje, nusipirkome penkis hektarus žemės, planavome ten statyti savo namus. Manėme, kad tas namukas bus vyro sandėliukas, bet, pastatęs pamatus, vyras pasiūlė daryti namuką, labai kompaktišką, labai dailų. Taip gimė „Trobelė Luna”, ji jau pabaigta, toliau planuose – mūsų namas ir paskui galbūt kitos trobelės“, – verslo planus atskleidė Ieva. 

Ieva Zasimauskaitė. 

Trobelę pastatė pats Ievos vyras Simas. „Jis nėra statybininkas ir nėra nieko statęs, kaip pats juokauja, yra kunigas suvirintojas. Dvylika metų gyveno vienuolyne ir iš jo išėjęs pradėjo statybininko karjerą. Naktimis žiūrėdavo youtube, o dienomis įgyvendindavo tai, ką pavyko sužinoti“, – pasakojo Ieva apie vyrą, kuris net prie 25 laipsnių šalčio vienas miške statė namelį ir vadino tai meditacija. 

Naujas Monikos Kvietutės versliukas – laisvalaikio drabužiai. „Su kolege ilgai neradome tokio rūbo, kokio norėjome, buvo tai per ilga, tai per trumpa, tai spaudžia, tai trūksta detalių. Pasisiuvome sau ir pagalvojome, gal tai gali išvystyti į versliuką ir, sakyčiau, neblogai sekasi“, – apie nuosavą drabužių liniją  pasakojo Monikita.

Monika Kvietkutė. 

„Kuriame laisvalaikio rūbus, tokius, kas mums gražu, kas patogu, nesitaikydami į dizainerius. Generuojame idėjas, medžiagas renkame, o siūti paliekame tiems, kas moka“, – aiškino Monikita.

Dainininkė Ineta Žvagulienė stato senelių namus. „Turime maisto verslą, vaikų darželį ir įkūrinėjame senelių namus, aš dar užsiimu įvairių ES projektų rašymu, reklamomis, socialiniais tinklais. Nesiilsime, dirbame ir spėjame“, – veiklios Žvagulių šeimos verslus atskleidė Ineta.

Ineta Žvagulienė. 

Ineta juokavo, kad senelių namai buvo reikalingi tam, kad užpildytų laisvą likusį laiką. „Su senelių namų idėja gyvenau ilgai ir ją nešiojausi, kaip ir vaikų darželio mintį. Apsisprendėme, kai pamačiau tam tinkamas patalpas, radau uždarytos Širvintų rajono kaimo mokyklos pastatą, kuris man labai patiko. Aišku, nuo statybų pradžios jau kelis kartus viskas pabrango, bet priėmėme partnerį, kuris prisijungė su savo lėšomis. Studijuoju socialinio darbo vadybą, kad mokėčiau senelių namų personalui vadovauti, kad jausčiausi stipri toje vietoje”, – pasakojo I. Žvagulienė.

Nauji žvaigždžių verslai ir sėkmės receptai –  „KK2 penktadienyje“, 19.30 val., per LNK.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

vaje

vaje portretas
''Žvagulienė stato senelių namus'',Žurnalistai tiesiog rašo netiesą .Tie senelių namai bus atidaromi sename sovietiniame pastate.

as

as portretas
tie patys veideliai per tv keliauja ir keliaus,juk tai nuomoniu formuotojos o mes seniai besmegianiai

panesiotos ziauriai

panesiotos ziauriai portretas
kvietka ir taburetka dvi tupos kaip veilokai.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių