Quantcast

„Žvaigždžių karų“ legenda C. Fisher ir jos motina palaidotos kartu

  • Teksto dydis:

JAV aktorė Debbie Reynolds (Debi Reinolds) ir jos dukra, kino sagos „Žvaigždžių karai“ (Star Wars) ikona Carrie Fisher (Keri Fišer), buvo palaidotos kartu tarp daugelio kitų Holivudo aukso amžiaus žvaigždžių kapinėse „Forest Lawn Memorial“ Holivudo kalvose.

C.Fisher, kurią šeima, draugai ir gerbėjai mylėjo už puikų humoro jausmą ir atviras kalbas apie savo kovą su psichine liga, pelenai buvo suberti į neįprastą antidepresantų buteliuko formos porcelianinę urną. Tokį sprendimą priėmė velionės brolis Toddas Fisheris (Todas Fišeris) bei dukra Billie Lourd (Bili Lurd).

„Carrie mėgstamiausias daiktas buvo milžiniška „Prozac“ tabletė, kurią ji nusipirko prieš daug metų“, – penktadienį sakė T.Fisheris, išėjęs po privačios atsisveikinimo su C.Fisher ir D.Reynolds ceremonijos. „Jai ji patiko; ji buvo laikoma jos namuose, o Billie ir aš jautėme, kad ten ji ir norėjo būti“, – sakė jis.

Tačiau kitų detalių apie ceremoniją pateikta nebuvo.

„Forest Lawn“ kapinėse palaidota daug kitų garsenybių, tarp jų Bette Davis (Bet Deivis), vaidinusi D.Reynolds sukurto personažo motiną 1956 metų filme „A Catered Affair“, aktoriai Lucille Ball (Liusil Bol), Dickas Van Pattenas (Dikas Van Patenas), Florence Henderson (Florens Henderson), taip pat D.Reynolds buvęs artimas draugas pianistas, dainininkas ir aktorius Liberace (Liberačė).

Laidotuvės įvyko praėjus dienai po privačios atminimo ceremonijos Beverli Hilse, kur D.Reynolds ir C.Fisher gyveno viena kitos kaimynystėje.

60-metė C.Fisher, tapusi pasauline žvaigžde dėl sukilėlių kovotojos princesės Lėjos vaidmens originalioje „Žvaigždžių karų“ trilogijoje, mirė Los Andžele gruodžio 27 dieną.84 metų D.Reynolds, užkariavusi amerikiečių širdis savo šokiais miuzikle „Dainuojantys lietuje“ (Singin' In The Rain), mirė praeitą trečiadienį, kitą dieną po savo dukros mirties.

T.Fisheris penktadienį sakė prisiminsiąs savo motiną ir seserį dėl jų atsparumo ir paminėjo, kad abi jos primenančios jam D.Reynolds vaidmenį 1964-ųjų juostoje apie „Titaniko“ katastrofą „Neskęstančioji Moli Braun“ (The Unsinkable Molly Brown).

„Jos abi buvo Molly Brown tipo, – sakė T.Fisheris. – Jis apie labai stiprias moteris. Jos buvo labai, labai stiprios moterys.“

„Jos mums tiek daug paliko, turime prisiminti visus mano sesers žodžius, visus filmus, ir visus dalykus, kuriuos jos sukūrė“, – pridūrė jis.

Dabar šeima planuoja viešą atsisveikinimo ceremoniją.

„Surengsime didesnę ceremoniją visuomenei ir visiems šeimos draugams, tačiau ši buvo tik privati ceremonija šeimos nariams, – sakė T.Fisheris. – Ji buvo priderama ir graži.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių