Quantcast

A. Zuokienė socialiniame tinkle pasikeitė pavardę

  • Teksto dydis:

Su politiku Artūru Zuoku besiskirianti Agnė Zuokienė užminė mįslę. Panašu, kad moteris savo gyvenime atvertė naują lapą. Apie tai byloja pokyčiai jos feisbuko paskyroje – čia moteris pasikeitė pavardę.

Šiame socialiniame tinkle į paiešką įvedus „Agnė Zuokienė“ internautai nukreipiami į Agnės feisbuko paskyrą, tačiau joje nurodoma pakeista pavardė – nuo šiol moteris feisbuke randama kaip „Agnė Andre“.

Agnės mergautinė pavardė – Andriulytė, todėl tikėtina, kad Andre yra mergautinės pavardės trumpinys.

Nors Agnė socialiniame tinkle ir pasikeitė pavardę, tačiau santykių statusas liko nepakitęs – moteris nurodo, kad yra ištekėjusi. 

Feisbuko nuotr.

Žinia apie byrančią Zuokų santuoką visuomenę pasiekė praėjusių metų vasarą. Tiesa, poros skyrybų procesas – ne iš ramiųjų. Vasarį A. Zuokienė kreipėsi į policiją dėl prieš ją naudojamo smurto. Tąkart į politikų namus skirti sutuoktinių barnio skubėjo policijos pareigūnai.

Tačiau A. Zuokas žiniasklaidai neigė smurtavęs. „Tik Dievas ir Agnė gali atsakyti. Jokio smurto niekada nėra buvę ir nebus“, – teigė jis.

O štai rugsėjį A. Zuokas užminė mįslę apie santykius su nauja moterimi. Tąkart portalo kauno.diena.lt skaitytojai užfiksavo politiką laiką leidžiantį su žavia moterimi. „Tai buvo netikėta, graži pažintis“, – sakė politikas.

„Nežinau, kurią nuotrauką gavote, nes jų gali būti ir ne viena. Rinkimų kampanijos metu politikai mielai fotografuojasi su galimais rinkėjais. Mano širdis ir smegenys yra laisvi. Suprantama, kad tenka bendrauti su daug kuo ir tai yra natūralu“, – rugsėjį sakė A. Zuokas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Man visai neįdomu - kas skiriasi ,ženijasi , ar kieno kalytė apsišuniavo .

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Nuotraukoje tikrai ne Zuokienė. Tikriausiai - dar Andriulytė.

Vila

Vila portretas
O prie ko cia Zuoko santuokos vertinimas,jei moteriske turi problemu su alkoholiu? Ziurejau laida,kur net metiniu svenciu proga pas ja neatvyko vaikai,o kai paklause - kodel, atsakymo nesulauke. Tai kas kaltas del skyrybu? Nors mes niekada nesuzinosime pilnos tiesos, bet moteris turi bjauria problema ir nemanau,kad skyrybos ja isspres.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių