Quantcast

Žodis – ne žvirblis: po interviu dainininkė, laidų vedėja neteko „Metų moters“ titulo

Žurnalas moterims „Glamour“ atėmė iš Ukrainos ir Rusijos dainininkės, kompozitorės, šou „Oryol i Reshka“ vedėjos Reginos Todorenko „Metų moters“ vardą.

„Glamour“ „Metų moters“ apdovanojimuose pagerbiamos labiausiai per metus nusipelniusios moterys mados, pramogų, politikos, sporto ir kitose srityse. R.Todorenko garbingą titulą buvo pelniusi 2019-aisiais.
 

Apie tai, kad „Glamour“ iš dainininkės ir laidų vedėjos atėmė „Metų moters“ titulą, leidinys pranešė savo „Instagram“ paskyroje.
 

„Gerbiami skaitytojai. Per 15 metų, kuriuos esame kartu su jumis, jūs sužinojote mūsų vertybes ir suprantate, kad mes rimtai vertiname jūsų nuomonę.
 

Bet kokia prievarta, taip pat ir emocinė, yra neleistina.

Regina Todorenko nebeturi titulo „Metų moteris“. Bet kokia prievarta, taip pat ir emocinė, yra neleistina. Labai tikimės, kad jūs mus suprantate ir palaikote“, – savo „Instagram“ paskyroje parašė „Glamour“ redakcija.
 

Titulas iš garsios moters atimtas dėl jos žodžių vienoje laidoje apie prievartą namuose. 29 metų R.Todorenko tame interviu pareiškė: „Tavo vyras tave muša? Ar susimąstai, kodėl? O ką padarei, kad jis tavęs nemuštų?“
 

Šie žodžiai papiktino kanalo, kuriame buvo transliuotas interviu, žiūrovus. Jie rašė, kad moteris turi kaltinti skriaudėjus, o ne jų aukas.
 

Vėliau R.Todorenko atsiprašė dėl savo pasakytų žodžių.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Sprendimas netikėtas, bet pamokantis.

Bronius

Bronius  portretas
Nieko sau sprendimas

Tai sprendimas URMU -

Tai sprendimas URMU -  portretas
visus atvejus sulyginant? Gyvenau po šeima, kurioje ilgus metus vyko muštynės - buvo gaila šeimos, buvo gaila joje augančių vaikų. Buvusi eilinė normali darbšti šeima neatlaikė Nepriklausomybės pradžioje vykusių pokyčių, kai viena po kitos buvo uždaromos darbavietės, kai nerado kito darbo, ir kasmet vis labiau smuko į alkoholizmo liūną. Labiausiai tai žeidė vyro orumą, jis to neatlaikė. Gaila, bet žmona buvo ir tebėra nepaprastai agresyvi, kitaip, kaip skandalu, puolimu klausimų bei nesutarimų spręsti nemoka. Būtent ji pradėdavo muštynes, šlykščiai keikdavosi (ir vaikus tokiais žodžiais „auklėjo”) . Mušdavo tol, kol jis, neištvėręs atgal duodavo. Gavusi atgal, ji sukeldavo kraupų „aukos” klyksmą. Muštynės labai ilgai trukdavo. Policija retai reaguodavo. Dėkojau Dievui, kad mano vaikai tada jau užaugę buvo, kad negirdi to siaubo, nežino, jog šeimose ir taip gyvenama. To vyro jau nebėra. O tos moters priekabių ir keliamų skandalų dabar kiti saugosi. Įtariu - ta moteris gal nesveika.
VISI KOMENTARAI 10

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių