Quantcast

Žmogui vorui A. Robert`ui nepavyko įkopti į 152 metrų aukščio dangoraižį Paryžiuje

  • Teksto dydis:

Žinomas prancūzų uolalipys Alainas Robert`as, vadinamas „žmogumi voru“, trečiadienį šturmavo 152 metrų aukščio dangoraižį „Ariane“ vakariniame Paryžiaus pakraštyje. Tai savo tinklalapyje pranešė laikraštis „Le Parisien“.

Jis pasiekė viršutinius Defanso rajone esančio biurų dangoraižio aukštus. Bet 57 metų vyrui nepavyko užlipti ant pastato stogo – jis turėjo pro langą įsigauti į vieną iš biurų. Kai A. Robert`as liftu nusileido į pirmą aukštą, ten jo jau laukė policininkai, kurie jį pristatė į komisariatą.

Tai buvo jau antras šiais metais A. Robert`o „apsilankymas“ Defanso biurų dangoraižių kvartale. Kovo 25 d. jis viso labo per 45 minutes sėkmingai užsiropštė ant energetikos korporacijos „Engie“ 145 metrų bokšto stogo. Anksčiau prancūzas Defanso rajone įkopė į kompanijų „Total“ ir „Areva“ dangoraižius.

Garsėjantis savo nutrūktgalviškomis akcijomis A. Robert`as už savo laimėjimus kopiant į dangoraižius be virvių ir specialios įrangos yra įrašytas į Gineso rekordų knygą. Jis yra „nugalėjęs“ daug aukštų pastatų visame pasaulyje, tarp kurių – Eifelio bokštas, Sidnėjaus operos rūmai, Kvala Lumpūro dangoraižis „Petronas Twin Towers“ ir Dubajaus dangoraižis „Burj Khalifa“. Aštrių pojūčių mėgėją ne kartą sulaikė įvairių šalių teisėsaugos institucijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ale ir durns

ale ir durns portretas
parodytu jam kas nors kur yra laiptai!

...,prigimtinis POREIKIS RIZIKUOTI...

...,prigimtinis POREIKIS RIZIKUOTI... portretas
TASKAS
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių