Quantcast

Žinomi žmonės apie labdaringame renginyje surinktą sumą: tai siaubingai apgailėtina

  • Teksto dydis:

Lapkričio 26-ąją Valdovų rūmuose Prancūzijos ir Lietuvos prekybos rūmai surengė kalėdinį labdaros renginį. Kaip skelbta pranešime, jame dalyvavo garbingi svečiai, verslo ir įstaigų atstovai, verslininkai, partneriai, vystantys verslą tiek Lietuvoje, tiek ir Prancūzijoje, bei neabejingi geriems darbams. Vakaro metu pavyko surinkti 3000 eurų. Tačiau būtent tai sukėlė audrą socialiniuose tinkluose – žinomi žmonės stebėjosi surinktos sumos dydžiu.

Renginio svečiai dalyvavo labdaringoje loterijoje, kurios metu lėšos buvo renkamos nevyriausybinei organizacijai „Vilniaus socialinis klubas“, kuri dirba su vaikais ir jaunimu ir jiems teikia ugdomąją-socialinę pagalbą pasitelkiant futbolą.

„Šiais metais prie labdaros prisidėjo tiek loterijos prizus įsteigę, tiek ir loterijoje dalyvavę bei bilietus pirkę svečiai. Džiaugiuosi, nes vakaro metu pavyko surinkti net 3000 Eur, kurie padės remiamai organizacijai tęsti savo darbą su vaikais“, – teigė Prancūzijos ir Lietuvos prekybos rūmų prezidentas Anthony'is Poullainas.

Tokia surinkta suma sukėlė kritikos bangą socialinėje erdvėje.

M. Savičiūtės nuotr.

„80 žinomų žmonių, įmonių vadovai, tarptautinio verslo partneriai susirinko Valdovų rūmuose ir iškilmingame Prancūzijos-Lietuvos prekybos rūmų labdaros vakare surinkę 3000 eurų nusprendė pasigirti, dar ir išplatinti pranešimą spaudai.

3000 tai čia oho, čia beveik 40 eurų nuo žmogaus. Beveik“, – feisbuke stebėjosi žurnalistas Andrius Tapinas.

Po šiuo jo įrašu pasipylė daugybė žinomų žmonių komentarų. 

„Man visi tie labdaros baliai, kur labdara mažesnė nei ponių manikiūro (nekalbant apie šukuoseną ar pedikiūrą) kaina yra įdomus reiškinys“, – pastebėjo politikė Aušra Maldeikienė.

„Seni, suprask, šaibos baigėsi“, – ironizavo dainininkas Andrius Mamontovas.

M. Savičiūtės nuotr.

Labdaros renginyje paaukota suma nepraslydo pro akis ir atlikėjui Stanislavui Stavickiui-Stano.

„3000 eurų! Aštuoniasdešimt super sėkmingų verslininkų per LABDAROS VAKARĄ surinko... 3000 eurų. Vaikams skyrė. Ir išsiuntė dar pranešimą spaudai, kad pasigirtų, kokie šaunūs.

Čia kažkoks p** visiškas. Jūsų batukai po tiek kainuoja kiekvieno.

Tai siaubingai apgailėtina, ypač šių laikų kontekste. Karts nuo karto dalyvaujam beveik visi paramos rinkimo akcijose. Vaikams sergantiems, Ukrainai paremti ar panašiai. Tai ten paprasti (ne super sėkmingi Lietuvos-Prancūzijos verslininkai) žmonės per valandą tiek suaukoja.

O čia kiekvienas iš dalyvių paaukojo po 37 eurus! Na, nebent Grigaitis nedavė.

Chebra, gėda. Pridėkite bent po nulį prie savo 37 eurų.

Arba nesigirkite, kad surinkote 3000 eurų per LABDARINGĄ vakarą...“ – piktinosi Stano.

A. Tapino teigimu, Prancūzijos ir Lietuvos prekybos rūmai dar ir „pakišo“ Valdovų rūmus.

Jis pasidalijo Valdovų rūmų komunikacijos vadovės Monikos Domarkaitės komentaru.

„Dar viena detalė, nedaranti garbės šiai kompanijai – tas jų vakarėlis vyko Taurakalnio restorane, kuris nuomojasi kelias rūsio patalpas iš Valdovų rūmų muziejaus. Taip, kad pasakymas Valdovų rūmuose... Nu, kaip aš suvalgyčiau kebabą ant Prezidentūros laiptų ir paskui savo kaime girčiausi, kad pietavau su Nausėda“, – rašė M. Domarkaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

haha

haha portretas
tai tos labdaros vistiek patenka lietuvos oligarcham visos labdaros yra scam

Aloizas

Aloizas portretas
Gal reikėjo paaukoti Ukrainai. Ar šios aukos nepaklius į ,,Šviniaus" sąskaitą?

Kęstutis

Kęstutis portretas
Tiems ponams reikėtų skaityti klasiką, bent jau lietuvių - Biliūno ,, Liūdna pasaka". Vargšės mamos frazė -. Kiek daug ponų ir kokie jie visi gražūs. Taigi......
VISI KOMENTARAI 92

Galerijos

Daugiau straipsnių