Quantcast

Žaliavalgė: organizmą žiemą galima sušildyti prieskoniais

  • Teksto dydis:

„RawInn“ restorano įkūrėja, sportiškos bei sveikos gyvensenos propaguotoja Monika Dubauskaitė teigia, kad žaliavalgystė yra tinkama ir žiemą. Atmesdama argumentus, kad  tik šiltais produktais įmanoma sušildyti žmogaus organizmą, nepriekaištingai atrodanti dviejų vaikų mama teigia, kad organizmą puikiai šildo įvairūs prieskoniai.

„Nesu pamišusi dėl šio gyvenimo būdo ir juolab jo neperšu kitiems, tačiau šiandien suprantu, kad būtent tai man padeda jaustis gerai. Kuomet protas ir mintys skaidrūs, nereikia jokių akseleratorių atsipalaiduot ar pasijaust kažkaip geriau ir linksmiau. Tiesiog, kai susidėlioji savo vidų ir mintis, nebereikia nieko kito“, - šį šeštadienį laidoje „Mes pačios“ pasakos Monika.

Moterims, kurios sako, jog taip pat norėtų tapti žaliavalgėmis, tačiau neturi laiko gamintis tokius patiekalus, ji turi atsakymą. „Žaliavalgystėje yra viskas paprasčiau ir lengviau, negu stovint prie puodų ir laukiant, kol įkais orkaitė. Pakanka sumesti viską į smulkintuvą ar sulčiaspaudę ir vakarienė paruošta“, - šypsosi jauna verslininkė.

Šio šeštadienio laidoje „Mes pačios“ Monika ne tik papasakos apie „Raw“ maisto madą Lietuvoje, bet ir parodys, kaip pasigaminti žaliavalgišką aviečių tortą. Žiūrovai kartu su laidos vedėja Nijolę Pareigyte- Rukaitiene galės išsirinkti  jiems tinkamiausią sportavimo būdą. Bus pristatomos mažai matytos, bet labai efektyvios, alternatyvaus sporto  priemones. Kartu su sveikatos specialistais laidos kūrėjai primins moterims apie jų sveikatos patikros svarbą.

Laidos vedėja prie ekranų visų lauks jau šį šeštadienį 9.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių