Quantcast

Ž. Šilgalis pagaliau prisipažino: žmoną paliko dėl jaunesnės moters

  • Teksto dydis:

Politikas ir buvęs Seimo narys Žilvinas Šilgalis neslepia – jau daugiau kaip metai šalia jo regėti žavinga, kiek jaunesnė tamsiaplaukė mylimoji Kristina, nors  jo ir antrosios žmonos Linos 15 metų trukusią santuoką teismas nutraukė vos prieš pusmetį.

„Skyrybos buvo greitos, bet galo skausmingos“, – itin atvirame interviu šį pirmadienio vakarą 20.25 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ prisipažins politikas.

46-erių vyras atviras – savo žmoną paliko dėl netikėtai įsiplieskusios meilės Kristinai Kiršytei.

Žilvinas su devyneriais metais jaunesne teisininke Kristina susipažino prieš penkiolika metų – Žilvinas kartu su Kristinos tėvu, žinomu Telšių verslininku, kartu pradėjo savo politinį kelią. Vyras prisimena, kad tuomet Kristina buvo jauna mergina, padėdavusi jiems rengti rinkimų kampaniją. Tačiau tik prieš porą metų Žilvinas pajuto jai simpatiją.

Tiesa, Žilvino ir Kristinos draugystės pradžia nebuvo labai romantiška. Porai teko kuriam laikui prigesinti jausmus, bent jau viešumoje. Vyras kurį laiką slėpė, kad turi naują draugę, nes dar buvo išsiskyręs. Net sykį paparacų pričiuptas parke vaikštinėjantis kartu su Kristina Žilvinas viešai paneigė, kad tai – jo mylimoji.

Vyras prisipažįsta – su juo gyventi nė vienai moteriai nebuvo lengva. Ir kaip jis pats sako, ne tik dėl to, kad politikai labai užsiėmę žmonės, kurių darbo diena dažnais baigiasi tik vėlai vakare.

Seime Žilvinas ne kartą yra pasisakęs už tradicinę šeimą, tačiau paklaustas, ką savo gyvenime darė ne taip, kad išgyveno dvi skyrybas, jis patikina, jog sprendimą skirtis priėmė sunkiai ir brandino mintyse ne vienerius metus.

K. Kiršytė / Kadras iš laidos



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuo

Nuo portretas
geru zmonu vyro niekaip nenuviliosi.....kaltinkite save bobeles......jeigu per dienas sedi prie komp., valgyti negamina, dargi cigarka patraukia, o ir namucius turi vyras tvarkyti....kam tokia moteris reikalinga?....

viskas moters galioje

viskas moters galioje portretas
Išdavystė - kitaip tokio poelgio nepateisinsi. Kaltesnė visuomet yra moteris - meilužė. Jei būtų turėjusi bent kiek moralės ir sąžinės, meilikaujantis vedęs vyras būtų atstumtas.

taigi liberalu toks

taigi liberalu toks portretas
mentalitetas,be atsakomybes, be morales-na kadangi lietvoj vyrai vos iki 60 datraukia tai viska Dievulis nuspres
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių