Quantcast

Ž. Pinskuvienė paatviravo apie nelaimę per atostogas: kramtyti galėsiu negreitai

  • Teksto dydis:

Po praėjusį penktadienį feisbuke paskelbto Širvintų rajono merės Živilės Pinskuvienės įrašo kilo klausimų – kokia nelaimė atsitiko merei? Politikė užsiminė apie sveikatos bėdas ir skausmingą išbandymą, bet tiksliai taip ir neatskleidė, kas jai nutiko per atostogas.

„Kai neklausai brangiausių žmonių ir neleidi sau sustoti, ima ir sustabdo gyvenimas. Turėjusios būti trumpos atostogos su mama ir drauge po rinkimų maratono tapo skausmingu kovo 31 d. ankstaus ryto išbandymu, galėjusiu pasibaigti dar blogiau“, – rašė Širvintų rajono merė. 

„Ką gi – likimo pagrūmojimą supratau: mažiausiai 3 mėnesiai ramybės ir man neįprasto gyvenimo. Ar ištversiu – kitas klausimas“, – politikė užsiminė apie nelaimę, tačiau penktadienį pasidalintame įraše neatskleidė, kas jai iš tiesų per atostogas nutiko. 

 

 

Kaip antradienį rašo portalas 15min.lt, pasirodo, lemtingas įvykis Širvintų rajono merei atsitiko per trumpas šeimos atostogas populiariame Egipto kurorte Šarm aš Šeiche.

Politikė pasakojo, kad dėl įtempto darbo per rinkimų laikotarpį, susikaupusio didelio streso ir nuovargio per atostogas ji nualpo. Moteris krito ant kietos dangos ir Ž. Pinskuvienei lūžo žandikaulis.

Bendra tokia įtampa, viskas į vieną vietą susidėjo ir ryte aš apalpau, o kadangi ten marmurai ir granitai, tai smūgis buvo ganėtinai stiprus.

„Bendra tokia įtampa, viskas į vieną vietą susidėjo ir ryte aš apalpau, o kadangi ten marmurai ir granitai, tai smūgis buvo ganėtinai stiprus“, – 15min.lt portalui pasakojo Ž. Pinskuvienė. 

„Yra sulaužytas apatinis žandikaulis, sugipsuoti apatiniai dantys, susiūta barzda“, – kalbėjo Širvintų rajono merė. 

Ž. Pinskuvienė buvo operuota Egipte, bet grįžusi į Lietuvą apsilankė ir pas medikus Vilniuje.

„Žalgirio klinikos medikas juokavo pasižiūrėjęs į nuotrauką, sako: nu ką, Pinskuviene, sudėtinga – šašlykus galėsi valgyti tik po gero pusmečio. Supratau, kad kramtyti galėsiu negreitai, bet nieko. Svarbiausia, kad viskas praėjo“, – tvirtino žinoma politikė. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pinskuvienė yra fui, fui

Pinskuvienė yra fui, fui portretas
Nuomonė. Nutriušo senuką aptarnaudama. Sena. Neįdomi. Ilgai buvo prie lovio, bet nuo turgaus pigios šliurės lygio aukščiau ir nepakilo.

TO PFSSS

TO PFSSS portretas
Nu gal nebamdykite visu svoriu nualpus lristi ant grindiniomir jei krentama ant veido...O Dieve,apie ką jūs čia

Arvydas

Arvydas portretas
Sveikai Širvintų visuomenei atsirasti būtina rajono valdžios postų rotacija.Didžiulė klaida rinkti buvusį merą į tą patį postą.Lietuvoje,kolūkinio kaimo sovietiniame lageryje,buvo išugdytas okupacijos relikto,posovietinio Širvintų rajono RINKĖJO tipas -sovietžmogis..Jis yra pagrindinis mafijozinės struktūros merijoje kūrimo kaltininkas..
VISI KOMENTARAI 59

Galerijos

Daugiau straipsnių