Quantcast

Ž. Kropaitę-Basiulę sugraudino ją sustabdęs policininkas: ačiū jums, mieli pareigūnai

  • Teksto dydis:

Televizijos laidų vedėja Živilė Kropaitė-Basiulė feisbuke pasidalijo istorija, kaip ją sugraudino supratingas policijos pareigūnas, neišrašęs jai baudos už kalbėjimą telefonu vairuojant.

„Įvažiavau į Balsius visa skubėdama – tipo, ten nėra eismo, sava vaikystės teritorija, tušti keliai, tai vairuodama paskambinsiu mamai, kad greičiau ateitų perimt užmigusio vaiko – gi labai skubu ir kiekviena sekundė svarbi“, – rašė Ž. Kropaitė-Basiulė.

Tuomet ji išvydo ją besivejantį policijos automobilį su švyturėliais.

„Mane čia vejas? Nu tikrai ne, nesąmonė, galvoju. Tai kalbu toliau telefonu ir važiuoju išdidžiai per gimtuosius Balsius“, – tęsė pasakojimą Ž. Kropaitė-Basiulė.

Tada žinoma moteris išgirdo, kaip pareigūnas ją stabdo per garsiakalbį. Sustojusi turėjo pasiaiškinti, kodėl vairuodama kalbėjosi telefonu.

Priminkit mums, susireikšminusioms pažeidèjoms, apie mūsų bandymus pagudraut ir toliau.

Patikrinęs Ž. Kropaitės-Basiulės dokumentus, pareigūnas baudos neišrašė, tik darsyk priminė, kad vežant vaiką derėtų vairuoti atsargiau.

„Kelis kartus pabrėžia, kad vaikas automobilyje ir tikrai neturėčiau taip elgtis. Žinau, atsiprašau, sakau. Ir šiaip jau, kai sustabdo policija, reikia avarinį įsijungt… Įsijungiu jau prieš atsisveikinant. Žinau, sakau, bet taip esu atpratus nuo tokių sustabdymų“, – teisinosi pareigūnui moteris.

„Toks jaunas, jautrus, profesionalus, absoliučiai toks, kokį ir norisi matyt pareigūną (gali būt ir senas, ačiū). Ačiū jums, mieli pareigūnai, kad dirbat savo darbą ir gerai sudedate akcentus. Priminkit mums, susireikšminusioms pažeidèjoms, apie mūsų bandymus pagudraut ir toliau. Taip neturi būti“, – feisbuke rašė moteris.

Ž. Kropaitės-Basiulės įrašu pasidalijo ir Lietuvos policija.

„Vienas iš daugybės atvejų, kuomet žodinis įspėjimas suveikia daug geriau nei baudos kvitas. Ačiū, kad pasidalinote ir tikime, kad ateityje vairuosite tik saugiai“, – rašoma Lietuvos policijos feisbuke.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
oi, oi tik neprileisk kelniu is laimes, kad policininkas pazeide taisykles
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių