Quantcast

„X faktoriaus“ teisėjus pribloškė kerintis vyriausios dalyvės įvaizdis: kostiumą pasisiuvo pati

  • Teksto dydis:

Sekmadienį TV3 televizijos žiūrovų bei muzikinio projekto „X faktorius“ gerbėjų laukia paskutinis „Kėdžių iššūkis“. Laidos metu sau komandą rinksis atlikėjas, hitų autorius Marijonas Mikutavičius, o kiti teisėjai turės tik patariamąjį balsą. Po įtemptos kovos paaiškės paskutiniai trys tiesioginių finalų dalyviai.

Laidoje pasirodys ir dėl bilieto į finalus kovos dainuojantis aktorius Osvaldas Petraška, talentų agentė Yeva Deli, profesionali futbolo žaidėja Alika Keene, projektų vadovas Povilas Žilionis, siuvėja Nijolė Giedraitienė, programinės įrangos inžinierius Euftenas, vadybininkė Laura Lūžaitė, muzikantas, vertėjas Abdullah Qiam, muzikos mokytojos Lijana Stakauskaitė ir Viktorija Raibužytė.

Neabejotinai viena ryškiausių vakaro dalyvių – pasitikėjimo savimi nestokojanti N. Giedraitienė. Nors moteris yra vyriausia šou dalyvė, tačiau scenoje ji nepritrūksta energijos. Paklausta, ar jaudinasi prieš lipdama į sceną, Nijolė teigia, kad nėra žmogaus, kuris nejaustų jaudulio prieš pasirodymą. Moteris – pensininkė, leidžianti sau daryti tai, ką nori ir nesijaudinanti dėl kitų nuomonės.

„Dabar aš gyvenu savo trečią gyvenimą. Pirmą gyvenimą gyvenau, kol vaikus auginau, antrą gyvenimą praleidau 20 metų užsienyje. O dabar gyvenu savo malonumui ir darau, ką noriu“, – jau anksčiau skambia fraze yra pasidalinusi „X faktoriaus“ dalyvė.

20 Londone praleistų metų Nijolę užgrūdino, suteikė tvirtą pagrindą po kojomis bei pensiją be rūpesčių. Gyvenant užsienyje moteris prisiminė savo svajones ir nusprendė, jog gana į jas numoti ranka. „X faktoriaus“ atrankoje Nijolė tiesiog siautėjo scenoje, iš teisėjų išgirdo pagyras ir keturis tvirtus „taip“.

Liko vos vienas žingsnis iki išsvajotų finalų – ar Nijolei pavyks? „Mano batai šiandien labai aukšti – bus šiek tiek sunku užlipti laipteliais. Bet gal nieko, neapvirsiu“, – dar prieš pasirodymą jaudinsis šou dalyvė.

Sau Nijolė pažadėjo padaryti viską, kad tik atsisėstų ant vienos iš kėdžių. „Iš tikrųjų, labai to tikėčiausi. Nežinau, kaip bus – šiek tiek abejoju dėl savo amžiaus. Nuo teisėjų priklausys, ar jie norės jauniems duoti kelią, ar... Aš jaučiuosi verta tos kėdės“, – noro patekti tarp trijų stipriausių neslepia dalyvė.

Nijolė – profesionali siuvėja, pati pasirūpinusi scenine apranga. Juodas odos imitacijos kombinezonas neliko nepastebėtas – teisėjai gyrė dalyvės pastangas apgalvoti pasirodymą iki smulkmenų.

„Energijos iš jūsų tikrai neatimsi. Jūs esate multitalentas, žmogus-šventė“, – sakys Justė Arlauskaitė-Jazzu.

„Aš „kaifuoju“ ant scenos. Sakiau, kad parodysiu ne tik dainavimo talentą, bet ir siuvimo talentą. Visą gyvenimą siuvu“, – sakys N. Giedraitienė.

„Esate stiliuje, pasirinkote dainą, o dėl atlikimo – norėtųsi daugiau spalvų“, – sakys Saulius Urbonavičius-Samas.

Ar M. Mikutavičius pasirinks Nijolę į komandą paaiškės jau šį sekmadienį, laidoje „X faktorius“, 19.30 val. per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių