Quantcast

Vyro netekusi R. Antonovienė prašo pasimelsti už sūnų: vaikas atsidūrė ligoninėje

  • Teksto dydis:

Neseniai vyro Vido Antonovo netekusi Rima Antonovienė patyrė dar vieną likimo smūgį. Moteris teigia, kad pablogėjo jos 9-erių sūnaus Aleksandro sveikata. 

„Dievas mums siunčia gyvenime išbandymų, tik mano adresu, manau, kad Valdovas jų turi neribotai. Susirgo mano sūnelis. Tai – ne peršalimas ar virusiukas. Maža širdutė pavargo..., – feisbuke rašo daugiavaikė mama. – Prašau tikinčius savo feisbuko draugus, kas galite, pasimelskite už mano sūnelį. Ačiū labai.“

„Aleksandrui ir anksčiau buvo problemų su širdele. Jis turi širdies ydą, o dabar stresas, tėčio netektis jį paveikė dar labiau. Netikėtai sulaukiau skambučio iš mokyklos pavaduotojo, kad vaikas, eidamas prie lentos, neteko sąmonės. Surakino kūnelį, panašu į epilepsijos priepuolį. Atbėgau į mokyklą, nuvežėme jį į kliniką, kardiograma buvo siaubinga. Šiuo metu laukiame specialistų atsakymo, gali būti, kad prireiks operacijos“, – portalui delfi.lt pasakojo moteris.

Internautai R. Antonovienės socialinio tinklo paskyroje linki stiprybės, sveikatos ir optimizmo.

Primename, kad mafijos tėvu vadinamas V. Antonovas mirė lapkričio viduryje. Vyras kovojo su kraujo vėžiu ir eidamas 81-uosius metus užgeso ligoninėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone:

Nuomone: portretas
Dieve, padek tam vaikiukui pasveikti. Jis tikrai nespejo sioje zemeje kam nors nusikalsti....

Anonimas

Anonimas portretas
KAS JI , KUOM NUSIPELNĖ TOKIO DĖMESIO. TOKIŲ VARGANOJE LIETUVĖLĖJE NE VIENAS IR KAPSTOSI JIE SAVO JĖGOMIS

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Stiprybes ir sweikatos jums ir jusu vaikeliui. Viskas jam bus gerai!
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių