Quantcast

Viruso iššūkiai: dėl tėvų gyvybės išsigandusi Liepa už respiratorių sumokėjo 18 eurų

  • Teksto dydis:

Dainininkė Liepa labai, tiesiog siaubingai bijojo koronaviruso! Ji verkė ir nemiegojo naktimis. Abu Liepos tėvai yra vyresnio amžiaus ir dirba padidintos rizikos zonose. Mama – šeimos gydytoja, tėtis – anesteziologas.

Liepa žino: nors medikai buvo vadinami mūsų herojais, apsaugos priemonių jiems labai trūko. Todėl ji pati iš spekuliantų Vilniuje pirko ir siuntė į Klaipėdą tėvams. Tiesa, kainos buvo kosminės. „Pirkau respiratorių, kurio kaina 18 eurų. Lai džiaugiasi tie, kas pasipelnė… Kitos išeities, norint apsaugoti tėvus, nebuvo“, – šį vakarą 19.30 val. LNK laidoje „KK2 penktadienis“ pasakos Liepa.

Suprasdama visus pavojus, Liepa karantino laikėsi itin griežtai. Kartu su vyru Evaldu užsibarikadavo namuose, maistą užsisakinėjo internetu ir visa galva pasinėrė į mokslus.

Kadaise Liepa norėjo tapti gydytoja, kaip ir jos tėvai. Bet medicinos studijos jai buvo tikra kankynė. Taigi, dabar labai džiaugiasi, kad turėjo drąsos jas mesti ir pasuko į politiką.

Liepa sako, kad mokysis ir magistrantūroje, ir doktorantūroje. O ateityje scenoje bei ekranuose jos bus vis mažiau. Nes politika yra tai, kas jai ir tinka, ir patinka.

Tuo metu kitas „KK2 penktadienio” svečias, žurnalistas Andrius Užkalnis dabartiniams mūsų politikams pažers karčios kritikos. Bene daugiausiai klius Sveikatos apsaugos ministrui A. Verygai, kuriam, anot A. Užkalnio, labai patinka drausti ir bausti: „Įvairūs draudimai, baudos yra skirta labiau ne mums, kiek jam pačiam yra smagu. Ministras mus įsivaizduoja kaip vaikus, kurių nuogos subinės prašosi auklėjimo. Jam tai yra malonu”.

Kaip apsisaugoti nuo valdžios, kuri mus saugo nuo koronaviruso? Ir kodėl karantinas daugeliui baisesnis už grėsmę susirgti? Apie visa tai jau šį vakarą 19.30 val. LNK laidoje „KK2 penktadienis”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

grt

grt portretas
aš tualeto šepetį pirkau už 33 eur. Tai kas?

Liepa

Liepa portretas
Tai naujiena..tik 18 eur7 gyvyb4 ???))
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių