Quantcast

Tęsiasi Kalėdų stebuklai: Vilniaus egle gėrisi pasaulis

  • Teksto dydis:

Ne veltui sakoma, kad savame krašte pranašu nebūsi. Šiemet Vilniaus miesto pagrindinė eglė tik dar kartą patvirtino šią tiesą. 

Nepaisant to, kad šiemet Vilniaus  eglutė sukėlė daugybę diskusijų, nevienareikšmiškų reakcijų, jos garbei ginti buvo suorganizuota ir speciali palaikymo akcija, į Vilniaus gražuolę dėmesį atkreipė ir didieji pasaulio žiniasklaidos atstovai. 

„BBC News“ savo instagramo paskyroje skelbia, kad pagrindinė didžiųjų metų švenčių puošmena gali atrodyti įvairiai. Ir pateikia sąrašą, kuriame siūloma pasigėrėti skirtingai papuoštomis miestų eglėmis. Galbūt lietuviams ir sunku tuo patikėti, tačiau šio sąrašo viršuje puikuojasi  Vilniaus miesto Kalėdų eglė.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BBC News (@bbcnews)

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

citata-gera naujiena

citata-gera naujiena portretas
gražiausios didžiųjų Lietuvos miestų eglutės rinkimuose iš viso balsuota 34612 kartų, o pirmoje vietoje, gerokai atitrūkęs nuo antrosios, puikuojasi Vilnius, surinkęs 30 proc. visų balsų. 700–ąjį gimtadienį švenčiantis Vilnius simboliškai nusprendė papuošti miestą menine Kalėdų eglės kompozicija – elegantišku trijų aukštų jubiliejiniu tortu, kurį puošia 700 žvakučių.

šaunuoliai

šaunuoliai portretas
Lietuvoje po apklausų-Vilnius-1 vieta,Klaipėda-2.Kaunas-3 vieta

Anonimas

Anonimas portretas
Aplenkė net Jungtinių Arabų Emiratus.... Va taip arabai.
VISI KOMENTARAI 45

Galerijos

Daugiau straipsnių