Quantcast

Iš viešumos prieš 8 metus dingusi verslininkė I. Krukauskienė – apie išbandymus ir lemtingą kelionę

  • Teksto dydis:

Žiniasklaidoje sėkminga verslininke pristatoma trylikos knygų autorė, o pastaruosius metus visa galva į porų santykių psichologiją pasinėrusi Inga Krukauskienė save pirmiausia vadina šeimos moterimi, daugiavaike mama bei žmona. Kadaise spaudoje nuolat mirgėjusi moters pavardė prieš aštuonerius metus iš viešumos tarsi išnyko. Šiandien Inga prisipažįsta, kad sąmoningai pasitraukė iš viešo gyvenimo. Pasirodo, po 25 metų Ingos ir Raimundo Krukauskų santuoką ištiko krizė.

Indijoje, Ukrainoje, Rusijoje ir visame pasaulyje žinias apie porų santykius gilinanti moteris pastaruosius ketverius metus ėmė konsultuoti kitas šeimas ir sako, kad sunkiausias santykių išbandymas yra ne treji ar septyneri metai, o būtent 25 metų slenkstis. Inga sako, kad tiek jos, tiek konsultuojamų porų likimai panašūs.

„Visada būna alkoholis arba kitas žmogus”, – LNK laidoje „Bus visko“ šį antradienio vakarą, 20 val., prisipažins garsi verslininkė ir laidoje atskleis, kuri problema ištiko jos šeimą.

Ingos advokatė jau buvo paruošusi skyrybų dokumentus, tačiau lemiamą akimirką moteris suprato, kad prie altoriaus ištartas „taip” reiškia daugiau nei gražią šventę. Ji nusprendė dėti visas pastangas, kad išsaugotų šeimą ir tai priėmė kaip dar vieną gyvenimo iššūkį.

„Aš savęs paklausiau, ar noriu, kad mano vaikus augintų kitas vyras? Atsakymas buvo „ne“. Raimundas yra pats geriausias tėvas, apie geresnį niekada negalėčiau net pasvajoti“, – pasakos Inga.

Ištikusią santuokos krizę Inga vadina iššūkiu, leidusiu dar geriau save pažinti ir patobulėti. Santuokoje moterys dažniausiai save laiko aukomis, beveik visada bando keisti vyrus ir negali pripažinti, kad dėl vyrų nuklydimų kaltos jos pačios.

„Galite įsivaizduoti, kiek drąsos reikia pripažinti sau, kad šalia manęs vyrui buvo taip blogai, kad jis nueitų į kairę ar imtų gerti?“– retoriškai klaus moteris.

Ieškodama dvasinės ramybės ir bandydama išsaugoti šeimą Inga išvyko į Indiją, kurioje surado dvasinį mokytoją, atsisakė mėsos, alkoholio. Pradėjo praktikuoti tylos praktikas ir perėjo prie protarpinio badavimo mitybos. Moteris skaičiuoja nenutrūkstamus 180 pirmadienių iš eilės, per kuriuos nevalgo absoliučiai nieko ir nevartoja jokių skysčių.

„Tomis dienomis imuosi didžiausio krūvio, aš labai daug tą dieną konsultuoju, pamokslauju ir dalinuosi savo patirtimi, nes žinau, kad tai ne mano, o Dievo energija“.

I. Krukauskienė apie skaudžias patirtis ir pakeitusią gyvenimą kelionę – jau šį antradienį, 20 val., LNK laidoje „Bus visko“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių