Quantcast

„Viešbutis“ – naujas serialas dramų ir humoro išsiilgusiems žiūrovams

  • Teksto dydis:

Sveiki atvykę į penkių žvaigždučių viešbutį, kuriame TV3 jums rezervavo geriausius apartamentus! Nuo birželio 17 d. leiskite vakarus smagiai su nauju humoro serialu „Viešbutis“. Netradicinis siužetas, geri aktoriai ir komiškos situacijos, visa tai – seriale „Viešbutis“.

Viešbutyje „Eleon“ verda įtemptas gyvenimas – čia susipina karjera ir asmeninis gyvenimas, darbo intrigos ir meilės dramos. Ir tarp viso to laviruoja pagrindiniai personažai. Viešbučio direktorius – jaunas plevėsa ir mergišius Pavelas (akt. Milošas Bikovičius), kuriam mažiausiai rūpi verslas, naująja viešbučio valdytoja paskiria Sofiją. Sofijos vaidmenį kuria viena garsiausių ir geriausiai apmokamų aktorių – Jekaterina Vilkova. Sofija atrodo griežta, šalta, valdinga moteris, bandanti įdiegti vakarietiškus vadovavimo principus, tačiau ir jos širdyje užverda aistros  – ar pavyks jai atskirti darbą ir jausmus? O kur dar kova dėl restorano vadovo posto, o nesibaigiančios kambarinių intrigos ir įnoringi svečiai... Įdomių siužeto vingių „Viešbutyje“ tikrai netrūks.

Serialo veiksmas vyksta viešbutyje, kurio pavadinimas „Eleon“. Tačiau filmavimai vyko ne viešbutyje, o specialiai įrengtose lokacijose. Dizaineriai dekoracijoms įkvėpimo ieškojo aplankydami kelias dešimtis tikrų viešbučių, jie supirko bei pagal užsakymą pagamino daugybę daiktų, kad sukurtų išskirtinį viešbučio „Eleon“ stilių. Tiesa, kelios scenos VIP klasės apartamentuose buvo filmuotos viename brangiausių Maskvos viešbučių. Tačiau į jį filmavimo komanda atsinešė visą rekvizitą – rankšluosčius, puodelius, laikrodžius su užrašu „Eleon“.

Reikšmingas vaidmuo seriale tenka kambarinėms. Tarp aktorių buvo ir tikra kambarine dirbanti moteris – ji ne tik pati filmavosi, bet ir konsultavo filmavimo komandą. Kambarinėms buvo pasiūta daugiau nei 20 kostiumų. Be abejo, jie buvo gerokai pagražinti, lyginant su tuo, kokie yra realybėje. Nors kai kurie seriale rodomi faktai neatitinka tikrovės, bet iš esmės kambarinių, viešbučio baro veikla parodyta gana tikroviškai.

Serialo „Viešbutis“ režisierius – Antonas Fedotovas. Jis režisavo ir kultinį komedinį serialą „Virtuvė“.

Naujas serialas „Viešbutis“ – jau rytoj, birželio 17 d. specialiu laiku – 20 val.Kitomis dienomis – 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pigus mešlas

Pigus mešlas portretas
Nenorim vanu produkcijos

Hehe...

Hehe...  portretas
Anksciau budavo toks serialas Folčo viešbutis
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių