Quantcast

Viena iš „Eurovizijos“ favoričių Junà į pusfinalio sceną žengs su pastiprinimu

  • Teksto dydis:

Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankoms įgavus pagreitį, jau šį šeštadienį įvyks pirmasis pusfinalis, kuriame išskirtinį pasirodymą ruošia ir komisijos puikiai įvertinta dainininkė Justina Budaitė – Junà. Pasak talentingos merginos, pusfinalyje žiūrovams pasirodys su pastiprinimu ir vienu tikslu pateisinti dainos siunčiamą žinutę apie moteris.

„Strength Of A Woman“ – daina apie moters, kaip individo stiprybę. Ši daina, Junos teigimu, yra labai artima pačiai jai ir atskleidžia moters savarankiškumą.

„Ši daina man yra labai artima. Visada norėjau surasti dainą, kurioje kalbėčiau būtent apie moterį. Feminizmas man artimas, tačiau daina ne apie tai. Kūrinys yra apie moters savarankiškumą, jos stiprybę, nepaisant kitų žmonių neigiamos įtakos. Kalbant konkrečiai apie santykius, manau, kad dauguma moterų yra atsidūrusios tokioje situacijoje, kai žmogui išėjus, prarandi ir dalį savęs. Aš šioje dainoje drąsiai sakau, kad taip neturi būti. Noriu įkvėpti klausytoją ieškoti spalvų savyje“, - teigia Junà.

Atrankų etape talentinga mergina pasirodė viena, tačiau komisijos nepaliko abejingos – gavo aukščiausią įvertinimą ir taip užsitikrino kelialapį į nacionalinės „Eurovizjos“ atrankos pusfinalį.

„Tai buvo labai džiugu, tačiau to su visa komanda ir siekėme. Pirmajame etape norėjome, kad daina suskambėtų, tačiau dabar atėjo metas parodyti kur kas daugiau. Į pusfinalio sceną žengsiu su pastiprinimu. Tai bus profesionalai, kurie ne tik man padėjo dar labiau išsilaisvinti, bet ir sustiprina pačią dainos žinutę“, - intriguoja atlikėja.

Junà per daug neatvirauja apie būsimojo pasirodymo detales, tačiau tikina, kad tai bus pasirodymas, kokio iki šiol savo karjeroje neturėjo.

„Man tai yra nemenkas iššūkis, tačiau esu labai laiminga, kad galiu to siekti. Specialiai pradėjau sportuoti, daug laiko praleidžiu dvejose salėse – sporto ir choreografijos. Turėtų būti labai, sakyčiau, karštas ir emocingas pasirodymas. Laukiu šeštadienio!”, - džiaugsmo neslepia atlikėja.

Jau šį šeštadienį Junà varžys su kitais į konkurso pusfinalį patekusiais atlikėjais dėl kelialapio į nacionalinės „Eurovizijos“ finalą.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių