Quantcast

Vėžiu serganti K. Brazauskienė: mirti nebijau, bijau skausmų

  • Teksto dydis:

„Mirti nebijau. Bijau mirti skausmuose, kad man skaudės. Aš mačiau, kaip mano vyrui skaudėjo. O mirti? Mes visi mirsime“, – sako Kristina Brazauskienė.

70-metei verslininkei, prezidento Algirdo Brazausko našlei Kristinai Brazauskienei, atrodytų, netrūksta nieko – gyvenimas aprūpintas, ji daug keliauja, džiaugiasi anūkais, dažnai sulaukia komplimentų. Tačiau kaip nepritrūkti drąsos ir optimizmo tuomet, kai gydytojai paskelbia kitiems mirties nuosprendžiu tampančią vėžio diagnozę?

„Kuo daugiau gerų emocijų, tuo jaučiuosi stipresnė“, – šį pirmadienio vakarą 20 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ sakys Kristina. Prieš metus moteris sužinojo, kad serga odos vėžiu. Kristina pasakos esanti dėkinga draugei, atostogų metu pastebėjusiai neįprastą apgamą.

Kristina neslėps visada mėgusi saulę, tačiau spės, kad melanoma susirgo ne vien dėl pomėgio saulės vonioms. „Manau, kad nuo streso ir nuo nervų. Pastaruoju metu, po Algirdo mirties, jūs ir patys žinote, kiek mane persekiojo, kiek man sveikatos kainavo...“, – sakys K. Brazauskienė.

Kitų metų birželį – dešimtosios Algirdo Mykolo Brazausko mirties metinės. Pasak Kristinos, tik pastaruosius kelerius metus ji pradėjo atsigauti po vyro mirties. Ir štai dabar – vėl išbandymas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rita

Rita  portretas
Na ligos nepasiriksi, saulės vonios tirai ne y sveikata, gaila. Tai jai mirtu, tegul 15mln pasiima y ten. M. B. Valdovų rūmų pinigus

vardenis pavardenis

vardenis pavardenis portretas
kad taip visu butrimu familija istrintu is gyvenimo. ismoktu, kad vogtu pinigu i kita puse nepasiimsi.

VisiKiti

VisiKiti portretas
Sveikatos Jums ir stiprybės kai aplink tiek piktų,nelaimingų,pavydžių žmonių.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių