Quantcast

Vestuvių data jau paskelbta

Pagaliau popscenos žvaigždė Džordana Butkutė ir jos sužadėtinis bei vadybininkas Elegijus Strasevičius apsisprendė dėl vestuvių datos. Ilgai svarsčiusi, kada susituokti, pora pasirinko ypatingą datą – 2012 12 12.

l.zemuliene@diena.lt

Santuoką Dž.Butkutė ir E.Strasevičius įregistruos Kauno santuokų rūmuose, o Santuokos sakramentą priims seniausioje Kaune Vytauto Didžiojo bažnyčioje.

Šią datą juodu pasirinko dėl išskirtinumo ar spontaniškai? Anot Džordanos, dėl laiko stokos. Sugrįžusi iš keturis mėnesius trukusio didžiojo koncertų turo, pora turėjo sutvarkyti daugybę reikalų, paskui atsikvėpė Druskininkuose. Ir staiga juos nutvilkė mintis: "Ar spės susituokti šiemet?" Tada puolė rinktis vestuvių datos.

Grandiozinės puotos Džordana ir Elegijus kelti neketina – bus apie 30 pačių artimiausių žmonių. Pokylis įvyks Kaune arba arti jo.

"Tikrai neslėpsime, kur, – patikino Džordana. – Nenorime, kad paparacai liptų per tvoras ar fotografuotų iš medžių."

Spalio pradžioje 44-ąjį gimtadienį minėsiančiai scenos žvaigždei ši santuoka bus pirma. Jos sužadėtiniui 45 metų Elegijui – antra.

"Koks jausmas apėmė, paskelbus vestuvių datą? Jaučiu, kad vienas gyvenimo etapas praeina ir tuoj prasidės kitas. Suprantu, kad vestuvės lyg ir nieko nekeičia – meilė yra, vienas kitą jau pažįstame, ne vienus metus gyvename kartu. Bet tas gyvenimo etapas tolsta. Po vestuvių prasidės naujo mūsų kelio pradžia", – sakė E.Strasevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių