Quantcast

Ventukas Juozas: atvirai apie skyrybas, žlugusį verslą ir automobilio avariją

  • Teksto dydis:

Dar prieš metus dainininkas Juozas Butnorius, kurį daugelis vadina tiesiog ventuku Juozu, jautėsi laimingiausias žmogus pasaulyje. Jis maudėsi šlovės spinduliuose, kūrė verslą, kuris turėjo užtikrinti patogų gyvenimą. Bet, svarbiausia, buvo susižadėjęs su mylima mergina Viktorija ir tikėjo, kad ji – tas žmogus, su kuriuo jis augins vaikus ir laimingai sulauks senatvės. Deja, šiandien viso to nebėra.

„Užgriuvo visos nelaimės vienu metu, praradau viską – ir verslą, ir šeimą“, – pasakoja J. Butnorius.

Griūtis, ko gero, prasidėjo nuo tos akimirkos, kai Juozas sumanė kurti verslą. „Jeigu jį būtų valdęs profesionalas, neabejoju, kad viskas būtų buvę gerai. Tačiau aš pats tokios patirties neturiu. Esu kupinas idėjų, bet šalia nebuvo gero finansininko, o padarytos klaidos man kainavo... sugriuvo gyvenimas.“ Dainininkas prisipažins, kad dėl kelių netinkamų sprendimų jo pečius užgulė tūkstantinės skolos. „Naktimis negalėdavau miegoti. Gulėdavau žiūrėdamas į lubas ir sukdavau galvą ką padaryti, kas viskas susitvarkytų. Tačiau viskas tik ritosi žemyn, problemos mane gniuždė, gniuždė, gniuždė...“

Tarsi to būtų maža, likus mėnesiui iki suplanuotų vestuvių Juozą paliko sužadėtinė, tad per trumpą laiką jis prarado viską, ką beveik penkerius metus mylėjo ir kūrė: šeimą ir verslą.

Vis dėlto niekas užsispyrusio žemaičio nepalaužė. Prieš kelias savaites ventukas išsinuomojo nedidelį jaukų butuką sostinėje ir įrašė naują solinę dainą, kuri netrukus plačiai pasklis. „Dirbu negailėdamas jėgų, kad kuo greičiau galėčiau atiduoti slegiančias skolas ir pradėti gyvenimą iš naujo – nuo balto lapo“, – šįvakar atskleis J. Butnorius.

Nors jis labai stengiasi, fortūna, regis, vis dar neketina leisti jam lengvai išsisukti. Prieš savaitę, vėlai vakare grįždamas iš darbų, Juozas pateko į avariją – susidūrė su didžiuliu elniu. „Viskas baigėsi geriau, nei galėjau tikėtis. Spėjęs sureaguoti beveik išvengiau smūgio – žvėrį užkabinau tik automobilio kraštu. Mašina apgadinta, bet pataisyti įmanoma. Svarbiausia, kad išvengiau sužalojimų“, – džiaugiasi ventukas.

Skyrybomis pasibaigusios J. Butnoriaus meilės ir finansinio kracho istorija laidoje „Gyvenimas yra gražus“ – jau šį vakarą 20.00 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių