Quantcast

A. Valinskas apie E. Dragūną: jis – degradas, kuriam vaikų žudymas yra pasaulio apsivalymas

  • Teksto dydis:

Laidų vedėjas ir prodiuseris Arūnas Valinskas ragina atsiriboti nuo vėl prisikalbėjusio atlikėjo Egidijaus Dragūno-Sel ir negaili jam aštrių žodžių.

„Mielieji, kreipiuosi į visas žiniasklaidos priemones – radijo stotis, TV kanalus, portalus ir t.t. Tiesiog prašau išimti iš savo grojaraščių, repertuarų, aprašomų naujienų tokį išgamą kaip Egidijų Dragūną-Selą. Pamirškime, kad jo nebebūtų mūsų gyvenimuose. Tegul tie jo suknisti koncertai tampa praeitimi, kuri niekada nesugrįš. Jis yra absoliutus degradas, kuriam nekaltų vaikų žudymas yra pasaulio apsivalymas! Tai gal apsivalykime nuo jo paties. Mes be jo tos kūrybos kažkaip išgyvensime, jis be klausytojų ir žiūrovų koncertuose tikrai padvės. Ko nuoširdžiai jam ir linkiu“, – teigė A. Valinskas. 

Portalui kauno.diena.lt  A. Valinskas sakė, kad E. Dragūnas „yra prauostęs savo smegenis.“

„Tai yra žmogelis, kuris nesupranta, ką kalba ir nelabai suvokia, kad jo pasakymai neretai patenka į nemažos dalies žmonių smegenis. Todėl jis ir yra visiškai degradavęs žmogelis, kuris niekada nesirenka, ką sako“, – sakė pašnekovas.

Kaip pirmadienį skelbė portalas kauno.diena.lt, Ukrainai bandant atsilaikyti prieš Rusijos agresiją, o žmonėms vienijantis į palaikymo akcijas ir gelbėjant ukrainiečiams, atlikėjas E. Dragūnas-SEL išdėstė nuomonę apie konfliktinę situaciją. Jo žodžiai sulaukė pasipiktinimo.

„Daug žmonių, žinai, klausia mano nuomonės, ką aš manau apie viską ir kodėl tyliu, kodėl nieko nepasakau. Mano nuomonė yra tokia: yra žmonės, kurie sukuria ginklą, yra žmonės, kurie paliečia ginklą, yra žmonės, kurie gali šaut į žvėrį, ir yra žmonės, kurie gali šaut į žmogų. Tai va tie, kurie ten sėdi ir šaudosi, tai vyksta natūralus planetos išvalymas. Tegu jie ten b**t šaudosi, aš už taiką ir geriu alų“, – vaizdo įraše sakė atlikėjas.

Vaizdo įrašas vėliau buvo pašalintas, o į skandalą patekęs atlikėjas bandė švelninti situaciją.

E. Dragūnas viešai piktinosi ir jo pasisakymą pasmerkusiais pramogų pasaulio atstovais bei išvadino juos „idiotais“, taip pat keiksmažodžiais kreipėsi ir į atlikėją Justiną Jarutį.

Vilniaus apylinkės prokuratūra antradienį pranešė pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl atlikėjo E. Dragūno pasisakymų.

Anot prokurorų, tyrimas pradėtas dėl viešo kurstymo smurtauti, fiziškai susidoroti su žmonių grupe ar jai priklausančiu asmeniu dėl amžiaus, lyties, seksualinės orientacijos, neįgalumo, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų.

Už tai gresia bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki trejų metų.


Šiame straipsnyje: Arūnas ValinskasEgidijus DragūnasEgidijus Dragūnas Selkaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių