Quantcast

V. Šustauskas neteisia G. Kildišienės: geriau žiūrėkit į vagis valdžioje

  • Teksto dydis:

Penktadienio pavakarę LNK laidoje „KK2 penktadienis“ 19.30 val. Seimo nariai ir politikos pasaulio atstovai kalbės apie Lietuvą 2017-aisiais metais bei jos perspektyvas.

Nepriklausomybės akto signataras Audrius Butkevičius laidoje sakys, kad 2017 metais karas neprasidės, bent jau toks, kokį mes esame įpratę matyti ar įsivaizduoti.

„Karo tokio, koks mūsų vaizduotėje kyla prisiminus senolių pasakojimus, nebus. O kitoks karas jau vyksta, tai yra „šaltasis karas“, kuriame mes jau esame, tai yra propagandinis karas, psichologinės operacijos, kurios vykdomos prieš mus ir prieš mūsų valstybę. Galų gale, yra įvairios ekonominio karo formos, kurios taip pat yra vykdomos prieš mus. Žinoma, gali atsirasti ir netikėtų dalykų, tai būtų tikslas pažeisti mūsų ryšius su mūsų sąjungininkais – atsirastų kažkokių nevaldomų „kazokų“ grupė netoli buvusio Sniečkaus miesto, kurie skelbtų, kad tai yra jų teritorija, ir kaip Dombase – kad šita teritorija nebepriklauso Lietuvai“, – kalbės A. Butkevičius.

Man tai nusispjaut ta mašina, nepavogta juk, ir nesvarbu, ar Kildišienė važiuos, ar Landsbergiui būtų davę, ar man. Jėzau, atrado Lietuvos problema – mašina!

Buvęs krašto apsaugos ministras taip pat sakys, kad Lietuva nepakankamai atsakingai žiūri į pasiruošimą krizinėms situacijoms. „Mes galime turėti įvairių atakų į mūsų ramų ir gražų gyvenimą. Mes galime susidurti su tuo, kad valdžia bus nepasiruošusi spręsti eilės klausimų. Tiek visuomenė, tiek infrastruktūra yra labai pažeidžiami. Lietuva neturi atsargų, kurias galėtų panaudoti tokiu atveju grėsmei ištikus. Vien tai, kad nėra galvojama tokiomis kategorijomis, aš laikyčiau pačia didžiausia grėsme“, – laidoje sakys A. Butkevičius.

Buvęs Kauno meras Vytautas Šustauskas laidoje teigs, kad didžiausia rykštė Lietuvai – politikai. „Valdžioje sėdi visi vagys. Kiek dabar, ten dabar 52 tūkstančiai biurokratų, kur nebėra net pusantro milijono gyventojų, nuo to pradėti ir visuomet viskas prasideda nuo galvos. Pažiūrėkite – šaukštai auksiniai! Kiek jie milijardų išvagia. Ir kad įkištų į kalėjimus bent metams pabūti, tai bijotų ir užtektų pinigų, nes pinigų Lietuvoje yra“, – kalbės kovotojas už Lietuvą V. Šustauskas.

Be to, buvęs politikas sakys, kad jam yra šiek tiek keista, kad pastaruoju metu visuomenė ir žiniasklaida kalba tik apie Gretos Kildišienės skandalą. „Noragininkai lieka noragininkais. Nespėjo pabūti valdžioje, bet aišku ir žurnalistai pasistengia su mašina. Man tai nusispjaut ta mašina, nepavogta juk, ir nesvarbu, ar Kildišienė važiuos, ar Landsbergiui būtų davę, ar man. Jėzau, atrado Lietuvos problema – mašina! Yra svarbesnių reikalų“, – kalbės V. Šustauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kaip norite,bet Šustauskas nieko nepasivogė,nors galėjo,kaip visi,sąlygas turėjo.Šioje srityje jam reiktų paminklą statyti,nes tokių Lietuvoje tik vienetai.O apie tokiu,kaip Butkevičius ,net kalbėti neverta, tai lansberginis prasčiokas,nors dabar ir Lansbergis nuo jo atsiribojo.Tai sukčius,kuris įėjo į Lietuvos istoriją,nes būdamas Seimo nariu,paėmė iš žmogaus kyšį,užtai buvo nuteistas.Baisiausia,kad tuometiniai seimūnai nubalsavo,kad jis nebūtų pašalintas iš Seimo,nebūtų atimtas jo Seimo nario pažymėjimas,nors jis tuo metu sėdėjo kalėjime,jau būdamas nuteistas.Išėjęs iš cypės,jis nupėdijo į Seimą...toliau dirbti žmonių gerovei.Mat jo,kaip Seimo nario kadencija ,nebuvo nutrūkusi.Tai pirmas atvejis Seimų įstorijose.Dabar tas sukčius sėdi televizijoje ir moko,kaip turėtų būti,tarsi jis kažkos aiškiarėgys?Tokius nereiktų leisti,dalyvauti telelaidose.

deinis

deinis portretas
Pritariu Šustauskui ,kad Lietuva išvokta ,tik norėčiau pastebėti ,kad seime ne vagys o gal būt grogstytoai ar sukčiai ,juk nei vienas nieo nepavgė gal sukombinavo ,ką nors surezgė savo naudai ,bet tikrai nevogė ,vagia vištas ,bulves ar pan.

Petras

Petras portretas
Tikrai kokia svarbi Sustausko nuomone! Ar jau nera apie ka rasyti?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių