Quantcast

V. Šiškauskas atšventė gimtadienį: dainas skyrė ne tik publikai, bet ir sau

  • Teksto dydis:

Gruodžio 9 d. Utenoje vykusiame šlagerių atlikėjo Vytauto Šiškausko koncerte jo populiarųjį hitą „Su gimtadieniu“ šįkart publika dainavo būtent jam. Taip jau sutapo, kad koncertinio turo „Ačiū tau“ dieną dainininkas šventė savo gimtadienį.

Malonią staigmeną atlikėjui surengė drauge koncertavę styginių kvarteto muzikantai ir koncerto rengėjai: įteikė Vytautui nuostabią raudonų rožių puokštę ir, plojant iš savo vietų pakilusiems gerbėjams, atliko jo paties kūrinį „Su gimtadieniu“. Visos gerbėjų gėlės, kurios buvo skirtos koncerto pabaigai, „nukeliavo“ į sceną.

Dainininkas buvo sujaudintas tokios staigmenos. „Geriausias gimtadienis yra scenoje, o gražiausia dovana man esate jūs“, – kreipėsi jis į publiką.

Tebelaikydamas rankose gėles, dar linksmiau nei įprastai, sudainavo „Su gimtadieniu“. Šį kartą ne tik publikai, bet ir sau. Koncerte V. Šiškausko kūrybos dainos sulaukė netylančių publikos ovacijų: skambėjo ne tik jau nepamirštami kūriniai, bet ir naujos, mažai kur skambėjusios dainos, kurios, ko gero, jau rado kelią į klausytojų širdis.

„Ačiū Jums, kad esate, mielieji – gerbkime ir mylėkime vienas kitą ir tada viskas bus gerai mūsų Lietuvoje“, – koncerto pabaigoje linkėjo atlikėjas. – Gražių jums artėjančių žiemos švenčių artimųjų apsuptyje“.

V. Šiškausko koncertų turas „Ačiū tau“ tęsiasi: gruodžio 13 d. – Kaune, 14 d. – Šiauliuose, 17 d. – Klaipėdoje, 19 d. – Vilniuje, 28 d. – Alytuje, 29 d. – Telšiuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JOANA

JOANA portretas
JUMS SKA\MMINO 01 20 14 00

JOANA

JOANA  portretas
GALIETUS

Anonimas

Anonimas portretas
tus levostaris kaporis dizas dzacasripa baras darius kave garius dasrie gguase banas liena baulis baena taris xabas lales gzakais saerekos jies wasras mielaudas siunnas pakysjis zaigaris yu ty tu tutu tutu veta nama gaalis parijis vagis baatus gaitus manes fatokrias tiaumas gitas mane sane pastaseitus dIANA SUARIS ASDUNAS.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių