Quantcast

V. Siegel sužadėtinis Laurynas: sau pasakiau – mano vaikus gimdys ne sužadėtinė ar draugė, o žmona!

  • Teksto dydis:

„Per savo jubiliejų keldamas tostą sakiau, kad keliu jį už visus paties prispjaudytus šulinius. Nesakiau, kad niekada nevesiu, bet nelabai tikėjau santuokos institucija. Tačiau dabar esu sau pasakęs, kad moteris, kuri gimdys mano vaikus, nebus nei sužadėtinė, nei draugė, ji bus mano žmona“, – jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ teigs nuomonės formuotojos Viktorijos Siegel sužadėtinis Laurynas Suodaitis.

26-erių V. Siegel su ketveriais metais vyresniu sužadėtiniu L. Suodaičiu pirmą kartą bendrus namus atvers televizijai. Kai LNK kalbino Viktoriją ir Lauryną, jų pirkinys buvo dar toks šviežias, kad trūko daugumos baldų ar jaukumą sukuriančių detalių. „Apie tokius namus svajojau labai seniai“, – prisipažins Viktorija, vedžiodama po pirmą nuosavą būstą.

Ji sako jau išmokusi džiaugtis savame rate, tačiau neslepia – karantinas priešingai nei kitiems verslams, jai kojos nepakišo. Išsiskyrusi su sužadėtiniu bei dukters tėvu Danieliumi Bunkumi, Viktorija paliko ir kartu įkurtą internetinę parduotuvę, tačiau vos per mėnesį atidarė naują. Socialiniuose tinkluose Viktorija turi 200 tūkstančių sekėjų, tad nieko stebėtino, jog karantino metu užgimęs verslas suklestėjo, todėl ji su Laurynu galėjo sau leisti pirkti jau pastatytus ir įrengtus namus.

Viktorija pasakos nebijojusi įsipareigoti ir bendrą turtą įsigyti su nauju mylimuoju. „Manau, kur kas didesnis įsipareigojimas yra mūsų būsimos vestuvės, mes planuojame vaikus, va čia kur kas rimčiau nei tiesiog įgytas būstas“, – įsitikinusi V. Siegel.

Nauji poros namai ir tai, kokios vestuvės laukia šią vasarą, jau šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, 20 val., tik per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gimdys

gimdys portretas
Tik ne nuo tavęs, o nuo atbėgėlio pajuodelio.

barakudinas

barakudinas portretas
Laurynai dar nevelu.

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Kas po velnių tie žmogeliai?Rašo apie visokius,kam jie įdomūs,ogi niekam.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių