Quantcast

V. Siegel nebeslepia jausmų L. Suodaičiui: tik užgrūdintas plienas yra stiprus

  • Teksto dydis:

Socialinių tinklų žvaigždė Viktorija Siegel nusprendė nebeslėpti jausmų verslininkui Laurynui Suodaičiui. Pora instagrame pirmą kartą pasidalijo bendra nuotrauka.

„Tik užgrūdintas plienas yra stiprus. Taip pat ir santykiai. Du elementai – kaip vienas. Per ugnį ir vandenį. Taip ir mudu: petys petin, ranka rankoj per visas mūsų laukusias ir laukiančias negandas ir nesąmones. Bet laimei lengvų kelių nereikia. Mes jų neieškojom, bet esame laimingi. Viską praeisime kartu“, – instagrame rašė V. Siegel, taip patvirtinusi kurį laiką sklandžiusias kalbas, kad ji su L. Suodaičiu yra pora. 

Viktorija ir Laurynas kartu penkioms dienoms išvyko į Italiją, kur savaitgalį atšventė bičiulės vestuves.

Primename, kad V. Siegel neseniai išsiskyrė su dukros Nicolės tėvu Danieliumi Bunkumi. 

Žinia apie D. Bunkaus ir V. Siegel skyrybas pasitvirtino birželio pradžioje.

Viename forumo „Discord“ serveryje, kuriame aptarinėjamas žinomų žmonių gyvenimas, Bunkumi prisistatęs vartotojas paviešino daug dėmesio sulaukusių žinučių apie tai, kodėl neva iširo kelerius metus puoselėti romantiški santykiai.

„Parašysiu vienintelį kartą, tik dėl to, kad čia yra daug pažįstamų ir šiaip net ir normalių žmonių, kad nerašinėtumėt nesąmonių. Aš šią moterį be proto mylėjau ir dabar dar myliu. Sugebėjau atleisti jos klaidas ir patikėti priesaika, kad ir toliau aš būsiu jos vienintelis mylimas vyras. Priesaikos dužo, kaip stiklo karoliai, ir ji pasirinko sugriauti visa tai, ką mes sukūrėm ir turėti santykius su kitu žmogumi vėl. Mano artimiausiu draugu, kuris man nuolatos prisiekinėjo draugystę, atsidavimą ir ištikimybę... Tokia yra tiesa. Man tai yra skaudžiausias gyvenimo periodas ir didžiausia dviguba išdavystė net ir po mano atleidimo. Anksčiau ar vėliau vis tiek būtumėte tą sužinoję, tai parašiau aiškiai ir suprantamai, kad nebepiltumėt š***, kurie tai ketinat daryti. Linkiu jai tik gero, ji yra mūsų vaiko mama ir viskas tuo pasakyta. Tai galit toliau nebevargt spėliodami“, – rašė Bunkumi prisistatęs asmuo.

D. Bunkus ir V. Siegel. I. Gelūno / Fotobanko nuotr.

Į tokias kalbas sureagavo ir V. Siegel.

„Niekada viešai savo pozicijos nesakysiu, kad ir ką kitas žmogus apie mane galvotų, ką besakytų. Man tai yra žema. Laikas buvo kartu, tu buvai su tuo žmogumi, todėl turi likti pagarba. Niekada nesmerkite iš oro – nes jūs nežinote, kas buvo viduj. Galėjau tylėti, neprisipažinti, kad įsimylėjau, turiu kitą vyrą, galėjau meluoti, sakyti, kad meluoja Danielius. Bet aš prisipažinau, nes noriu būti su jumis atvira, vis tiek anksčiau ar vėliau viską sužinotumėte. Aš gyvenu tik vieną kartą ir noriu būti laiminga. Jeigu jūs galvojate, kad nuo tobulos šeimos, tobulų santykių, nuo tobulo vyro pabėgama – tai tikrai ne“, – atviravo nuomonės formuotoja.

D. Bunkus su V. Siegel susipažino 2016 metų vasarą, 2017-ųjų vasario mėnesį pora susižadėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zygel zygel ai liu liu

Zygel zygel ai liu liu portretas
Nu pas ji ilgiau stovi lopai jus nieko nesuprantate.

Tam nesvarbu

Tam nesvarbu portretas
Prie ko aplinkiniamsSeima,tai neaplinka ja kuria du zmones.As nenoreciau gyvent ir dalintis ir ziuret,kaip issipises is kazkur parslenka.O pinigais ir megstat dalintis.????

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Gyvename vieną kartą. Niekas šiais laikais neprivers gyventi dėl to kad taip reikia aplinkiniams
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių