Quantcast

V. Katunskytės dukra apie prie karsto mamai duotą pažadą: mamyte, aš sugrįšiu namo

  • Teksto dydis:

Sausio 18-ąją dieną Lietuva neteko šlagerių karalienės Vitalijos Katunskytės. Netektį išgyvenanti dainininkės dukra Monika prakalbo apie prie karsto mamai duotą pažadą.

Portalas zmones.lt su Monika susisiekė prieš jai paliekant Lietuvą. Moteris Jungtinėje Karalystėje gyvena jau vienuolika metų, ten jos laukė sunkiai babos netektį išgyvenantis penkiametis  sūnus. 

V. Katunskytės dukra su mama paskutinį kartą gyvai matėsi 2022-ųjų metų vasarą. Monika žurnalistams  prisipažino mananti, kad mama tarsi kažką nujausdama prašė jos grįžti ne tik į Lietuvą, bet ir į sceną.

„Tikrai jautė, nes ji tada manęs labai prašė sugrįžti į Lietuvą. Bet ne paslaptis, visi žino, kad mes turėjome įsipareigojimų tiek bankui, tiek kitokių, tai aš sakiau: „Mamyte, palauk, leisk man dar padirbti“. Tada ji kažkodėl man pasakė: „Monika, kai manęs neliks, aš noriu, kad tu stovėtum didžiojoje scenoje“. Žinote, niekas tokių dalykų nenumato, tai aš tik nusijuokiau: „Mama, ar tu juokauji? Apie ką tu kalbi? Tu dar privalai stovėti scenoje. Tau dar tik 67 metai, tu dar jauna, tau dar daug visko likę“. Bet, matyt, jos širdis viską nujautė. Deja, dabar jau tik prie karsto jai pažadėjau: „Mamyte, taip, aš sugrįšiu namo ir stosiu į didžiąją sceną, tęsiu tavo darbus“, – širdį portalui zmones.lt liejo atlikėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lina

Lina portretas
Monika užkimusi ,be balso ir toli grazu iki mamos ir didziosios scenos,nebent pritariancioji daininke,bet ne soliste.

Virginija

Virginija portretas
Dievinau Vitalija,nuostabi visais atžvilgiais. Ji pavyzdys mums. Balsas nepakartojamas. Monikai linkiu geros kloties gyvenime ir išpildyti mamai duotą pažadą. Labai gaila,per anksti paliko pasaulį

Anonimas

Anonimas portretas
Nepazinojau ir negaudziau pletku -apkalbu ;taciau klausiau JOS dainas. Megau tai ,kaip ji "dirbo" , nes su jos komplekcija ---tai nelengva..Malonu girdeti JOS dainavima..[[[[ishmaldos neprase,,,tos MOTERYS pritaike savo talenta ir prisiminkime ---ka gero ir malonaus V.Katunskyte ineshe dainuodama m u m s. Ramybes ishejusiai.;pazada ishteseti dukrai...LIETUVIAI !! grizkime NAMO!
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių