Quantcast

V. Diawara apie buvusią žmoną: mūsų santykiai jau seniai nebuvo tokie geri, kaip dabar

  • Teksto dydis:

Grupės „Skamp“ narys, menų fabriko „Loftas“ bedrasavininkas Viktoras Diawara galėtų būti pavyzdys tiems, kurie tvirtina, jog gražių skyrybų ar darnių santykių tarp buvusių sutuoktinių nebūna.

„Sprendimas tikrai nebuvo lengvas abiem. Bet išsiskyrėm tokiu laiku, kai dar gerbiam vienas kitą“, – vieną iš  gražaus bendravimo po skyrybų priežasčių su buvusia žmona Živile laidoje „Nepatogūs klausimai“ įvardino V. Diawara.

Lietuva stebėjo ir stebėjosi, kaip vyriškai ir atsakingai buvęs sutuoktinis stojo savo vaikų motinos pusėn, kai ji praėjusio lapkričio pabaigoje buvo sulaikyta ir išvežta į areštinę dėl pas ją rastų narkotinių medžiagų. „Pas Živilę surado 0,05 gramo „žolės“. Pas Živilę nerado išvis jokių veikliųjų medžiagų, dėl to byla buvo nutraukta. Sakė, kad ji buvo neadekvati. Bet adekvatesnio žmogaus per visus 19 metų nebuvo, nebuvo, kad ji būtų girta ar turėčiau ją parnešti. Visi žmonės, kiek aš dabar matau, tikrai yra buvę labiau „komoje“, – pasakojo delfi.lt V. Diawara apie buvusią žmoną. 

„Mes gyvename tame pačiame kieme, vaikai gali bet kada ateiti. Kaip bebūtų, aš dabar labai džiaugiuosi mūsų su Živile situacija, mūsų santykiai jau seniai nebuvo tokie geri, kaip dabar. Dabar yra pasaka“, – tvirtino 2021 m. vasarą su savo dviejų vaikų mama išsiskyręs vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Niekas nesuartina taip narkomanų kaip doze...

jo

jo portretas
narkomanai visada gerai sutaria tarpusavy - net vienu švirkštu dalinasi, kas gali būt žaviau

Kas čia gero

Kas čia gero portretas
Viskas aišku.Pakliuvo tarčiokė tai kažkiek gal dabar žmogum pabus. O Diawarai reik vaiku motina palaikyt kažkiek viešumoj dėl jos kaip narkašos elgesio suteptą drabuži paplaut
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių